85η ΔΕΘ: Στο περίπτερο της ΚΕΕΕ ο Α. Τσίπρας (ΦΩΤΟ-VIDEO)

85η ΔΕΘ: Στο περίπτερο της ΚΕΕΕ ο Α. Τσίπρας (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ξεχωριστή θέση στην επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην 85η ΔΕΘ, αποτέλεσε το περίπτερο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).

Ρεπορτάζ: Αλέξης Αλεξιάδης

Εκεί τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ και πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), Γιάννης Χατζηθεοδοσίου παρουσία μελών της Διοίκησης της ΚΕΕΕ, προέδρων Επιμελητηρίων από όλη τη χώρα και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου. Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) και α’ αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ, Γιάννης Μασούτης, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Καπνοπώλης, ο πρόεδρος της ΓΣΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς και ο α’ αντιπρόεδρος του ΕΕΑ, Νίκος Γρέντζελος.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του GRTimes.gr:

Στο περίπτερο επισκέφτηκε αρκετά, stand επιμελητηρίων και φωτογραφήθηκε με τους προέδρους, ενώ κάποια στιγμή τον προσέγγισε ένας ηλικιωμένος, ενδεχομένως μικροομολογιούχος του ΟΑΣΘ, που ζήτησε τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και τη ΝΔ, να γίνει κάτι με την περιουσία του Οργανισμού που έχασαν οι μικρομέτοχοι..

Δείτε το βίντεο του GRTimes:

Στα stand των ΔΣΘ, ΣΕΒΕ και ΟΑΕΔ

Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας πέρασε από το stand του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) με τον πρόεδρό του Γιώργο Κωνσταντόπουλο να τον ενημερώνει, μεταξύ άλλων, για τη διαδικασία κατοχύρωσης των εμπορικών σημάτων των Μακεδονικών προϊόντων, αφήνοντας αιχμές για τη μη τήρηση της σχετικής διμερούς συμφωνίας με τους Σκοπιανούς. Ο κ. Τσίπρας φέρεται να σχολίασε πως η συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία πρέπει να τηρείται και από τα δύο μέρη.

Περνώντας από το stand του ΟΑΕΔ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφέρθηκε στον πολύ σημαντικό του ρόλο, σχολιάζοντας ότι δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχουν πολλά προγράμματα.

Αμέσως μετά επισκέφτηκε το stand του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης όπου είχε μια σύντομη συνομιλία με τον πρόεδρο του Ευστάθιο Κουτσοχήνα.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα περίπτερα της ΔΕΘ ο Α. Τσίπρας (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Στην 85η ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας (ΦΩΤΟ – VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top