ΕΕΘ- 85η ΔΕΘ: Αιτήσεις για συμμετοχή με επιδότηση ως τις 3/9

Tags#: 85η ΔΕΘ | ΕΕΘ

ΕΕΘ- 85η ΔΕΘ: Αιτήσεις για συμμετοχή με επιδότηση ως τις 3/9

Το Ε.Ε.Θ. παρατείνει έως την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στις 12:00 μ.μ. την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την επιδότηση συμμετοχής νέων επιχειρήσεων  στην 85ης ΔΕΘ , η οποία είχε αρχική καταληκτική ημερομηνία Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021.

Πιο συγκεκριμένα, το ΕΕΘ αποφάσισε να επεκτείνει την ενίσχυση του για συμμετοχή των επιχειρήσεων μελών στην 85η ΔΕΘ. Εκτός από την καθιερωμένη επιδότηση του, το ΕΕΘ φέτος με στόχο την στήριξη των νέων  επιχειρήσεων και των φορέων που εκπροσωπούν εμπόρους και επαγγελματίες, προσφέρει 300 τ.μ στο περίπτερο ΄8 ‘ το οποίο έχει μισθώσει εξολοκλήρου.

Η επιδότηση αυτή αφορά νέες επιχειρήσεις- μέλη του ΕΕΘ με τακτοποιημένες τις οφειλές τους προς το Επιμελητήριο, που έχουν κάνει έναρξη δραστηριότητας τα τελευταία δύο έτη, εν μέσω πανδημίας, όπως και σε εμπορικούς συλλόγους και επαγγελματικά σωματεία του Νομού Θεσσαλονίκης.

Το ΕΕΘ προσφέρει εντελώς δωρεάν το ίχνος εδάφους, δηλαδή τον εκθεσιακό χώρο, ενώ τα κατασκευαστικά έξοδα όπως και αυτά της διαμόρφωσης του, επιβαρύνουν τον εκθέτη.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια να καταθέσουν την αίτηση τους για λήψη της επιδότησης έως την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 μ.μ.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Πληροφορίες: τηλ. 2310 271488 κ. Π. Καζαντζίδης ,  e-mail:[email protected]

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ