Η συμμετοχή της ΔΕΔΑ στην 85η ΔΕΘ (VIDEO)

Η συμμετοχή της ΔΕΔΑ στην 85η ΔΕΘ (VIDEO)

Δυναμική είναι και η φετινή συμμετοχή της ΔΕΔΑ στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με την εταιρεία να συνεισφέρει στον κεντρικό θεματικό άξονα «Ελλάδα : Παρελθόν – Παρόν – Μέλλον».

Η ΔΕΔΑ συμμετέχει με ένα εντυπωσιακό stand στο περίπτερο 10 της ΔΕΘ και ήδη από τα πρώτα 24ωρα, είναι αρκετά μεγάλο το ενδιαφέρον πολιτών και εμπορικών επισκεπτών που θέλουν να μάθουν περισσότερα για το έργο και το δίκτυο της που επεκτείνεται δυναμικά.

Όπως ανέφερε στο GRTimes, ο Συντονιστής Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Διονυσόπουλος, η συμμετοχή της ΔΕΔΑ στην 85η ΔΕΘ, δίνει την ευκαιρία στην εταιρεία να προβάλλει το πρόγραμμα της στη Βόρεια Ελλάδα όπου ως επί το πλείστον δραστηριοποιείται, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, ενώ σε δεύτερη φάση θα ακολουθήσουν και τα πιο νότια μέρη της χώρας.

«Οι πολίτες δείχνουν αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον αν λάβουμε υπόψιν ότι είναι μόλις η 3η μέρα και από εδώ και πέρα, μέχρι το τέλος της διοργάνωσης περιμένουμε ακόμη περισσότερο κόσμο», είπε ο κ. Διονυσόπουλος, προσθέτοντας ότι το ενδιαφέρον είναι και για τον οικιακό τομέα και το κάθε νοικοκυριό που θέλει να εξασφαλίσει και τη θέρμανση αλλά και το ζεστό νερό και το μαγείρεμα που τώρα τελευταία γίνεται μια προσπάθεια να αναπτυχθεί παραπάνω, αλλά και για πολλούς επαγγελματίες, όχι μόνο στην εστίαση, αλλά και σε  άλλες και εμπορικές καταναλώσεις, σε σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία κτλ.

«Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον στρέφεται γύρω από το πως μπορεί να εξοικονομηθεί το κόστος ενέργειας, που είναι το βασικό κόστος στην παραγωγή», επισήμανε ο κ. Διονυσόπουλος.

Δείτε φωτογραφίες από το stand της ΔΕΔΑ στην 85η ΔΕΘ:

 

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ