Η συμμετοχή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην 85η ΔΕΘ (VIDEO)

Η συμμετοχή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην 85η ΔΕΘ (VIDEO)

Ένα από τα ομορφότερα stand στην 85η ΔΕΘ, διαθέτει η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) σε μια ακόμα εξαιρετικά επιτυχημένη συμμετοχή, στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, βρίσκεται στο περίπτερο 10 της ΔΕΘ και το προσωπικό της εκεί, σε έναν πολύ όμορφο χώρο, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για όλα τα θέματα που αφορούν στο φυσικό αέριο, το οποίοι διεισδύει όλο και περισσότερο, τόσο σε οικιακούς καταναλωτές, όσο και σε επιχειρήσεις, μειώνοντας το ενεργειακό κόστος και βελτιώνοντας την ποιότητα του περιβάλλοντος, μέσω της μείωσης ατμοσφαιρικών ρύπων.

Δείτε το βίντεο από τη συμμετοχή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην 85η ΔΕΘ και την υποδοχή του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωνσταντίνου Σκρέκα, από τον Γενικό Διευθυντή της Εταιρείας κ. Λεωνίδα Μπακούρα:

Στις δηλώσεις του ο Υπουργός τόνισε τη στρατηγική σημασία του φυσικού αερίου στο Εθνικό Σχέδιο για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, τονίζοντας πως το φυσικό αέριο εκτός από οικονομικό καύσιμο αποτελεί και τη μεταβατική μορφή ενέργειας που αντικαθιστά τον λιγνίτη και ταυτόχρονα διασφαλίζει την επάρκεια εφοδιασμού της χώρας.

Από τη πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Λεωνίδας Μπακούρας τόνισε ότι η Εταιρεία ήδη υλοποιεί επενδύσεις ψηφιοποιώντας όλες τις διεργασίες της. Επενδύει σε βιώσιμα και έξυπνα δίκτυα, συμβάλλοντας τόσο στην ενεργειακή μετάβαση αλλά και στην ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας με την συνεπή υλοποίηση του μακρόπνοου Προγράμματος Ανάπτυξής.

Δείτε παρακάτω και άλλες φωτογραφίες από το stand αλλά και από τους εκλεκτούς επισκέπτες του stand της ΕΔΑ ΘΕΣΣ:

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ