Θεσσαλονίκη: Την 85η ΔΕΘ επισκέφθηκε ο Σταύρος Καλαφάτης (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Την 85η ΔΕΘ επισκέφθηκε ο Σταύρος Καλαφάτης (ΦΩΤΟ)

Την 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα Κυριακή (19/9), ο υφυπουργός Εσωτερικών (αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης.

Στο πλαίσιο μάλιστα της επίσκεψης του, συναντήθηκε τόσο με τον πρόεδρο όσο και με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Helexpo – ΔΕΘ Α.Ε. Τάσο Τζήκα και Κυριάκο Ποζρικίδη, ενώ στη συνέχεια, ξεναγήθηκε σε περίπτερα του Εκθεσιακού Κέντρου.

“Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, όχι μόνον επέστρεψε ανοίγοντας τις πύλες της για τους εμβολιασμένους, αλλά προχωρά στην επόμενη εποχή. Με γοργούς ρυθμούς, υλοποιείται η ανάπλαση του χώρου που τη φιλοξενεί. Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη θέλει για τη Θεσσαλονίκη ένα εκθεσιακό κέντρο σύγχρονο, που να φιλοξενεί και την κεντρική διοργάνωση, αλλά και κλαδικές εκθέσεις με μεγάλο κύκλο εργασιών. Που να ικανοποιεί εκθέτες και επισκέπτες. Παραχωρώντας, ταυτόχρονα, στους συμπολίτες μας, ζωτικούς χώρους πρασίνου” τόνισε μετά την επίσκεψή του, ο κ. Καλαφάτης.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) ξεκίνησε την ξενάγησή του από το περίπτερο του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών και, μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε τα περίπτερα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, της ΕΥΑΘ, της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, της Taxiway, της ΑΝΑΚΕΜ, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, της ΕΚΕΤΑ, του ΣΒΕ, της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, πληροφορήθηκε για τον τεράστιο λαμπτήρα πυράκτωσης που εκτίθεται στο περίπτερο του Ελληνικού Μουσείου Τεχνολογίας, έπαιξε ένα διαδραστικό ηλεκτρονικό παιχνίδι δημιουργία του ΑΠΘ και υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών του περιπτέρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ