Κλέφτες υπεράνω υποψίας

Editorial   | 07/02/2019 | 17:34

Της Δημοσιογράφου, Μαρίας Σαμολαδά

 

Η παρακάτω αληθινή ιστορία απαιτεί την προσοχή όλων των οδηγών αυτοκινήτων και όλων των πολιτών.

Στην ουσία της, όμως, πρέπει να αναδείξει το σοβαρό πρόβλημα της ελλιπούς αστυνόμευσης στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ζήτημα εξαιρετικά επίκαιρο μετά και την κινηματογραφική διάρρηξη στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου Δέλτα.

Η ώρα είναι 11 το πρωί της Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου 2019, στην οδό Μοναστηρίου κοντά στο κέντρο της πόλης και λίγα μέτρα μόνο από το σιδηροδρομικό σταθμό.

Μία περιοχή, η οποία έχει αλλάξει και έχει γίνει αυτό που λέμε «πολυπολιτισμική», καθώς στα πεζοδρόμια της συναντάς όλες τις φυλές του Ισραήλ, με βασικές χώρες καταγωγής των «θαμώνων» να είναι από το Πακιστάν, το Ιράκ, την Αλβανία, την Αφρική κλπ.

Αυτό όμως, από μόνο του, δημιουργεί απλά εντυπώσεις, καθώς οι επίδοξοι διαρρήκτες, κλέφτες και ληστές είναι συνήθως άτομα υπεράνω υποψίας.

Έτσι, λοιπόν, ένας καλοντυμένος νεαρός ανοιχτόχρωμος άντρας, ηλικίας περίπου 35 ετών, με μουσάκι και γυαλιά οράσεως, φορώντας το μαύρο μπουφάν του, σκούφο και ακουστικά, έχοντας το ακριβό σακίδιο του στην πλάτη και το «χιαστί» επώνυμο δερμάτινο τσαντάκι του μπροστά περασμένο, υποδύεται τον αμέριμνο πολίτη που περιμένει στην άκρη του πεζοδρομίου.

Ο σκοπός του όμως είναι άλλος… «ανώτερος»…

Καθώς και ο ίδιος είναι «υπεράνω» υποψίας…

Καθώς ο ίδιος δεν είναι ούτε ρακένδυτος ούτε έγχρωμος….

Υποδυόμενος, λοιπόν, τον αμέριμνο, στέκεται στην άκρη του πεζοδρομίου και μόλις εντοπίσει το ιδανικό «θύμα» – οδηγό, πλησιάζει το όχημα που προσπαθεί να  σταθμεύσει και με μια αστραπιαία κίνηση τραβάει το χερούλι της πίσω πόρτας από την πλευρά του συνοδηγού, τόσο όσο αρκεί για να μείνει ανοιχτή η πόρτα και τελικά ξεκλείδωτο το αυτοκίνητο.

Ο επίδοξος και επαγγελματίας δράστης, κάνει αυτή τη «μαγική» κίνηση τη στιγμή που ο οδηγός ανοίγει τη δική του πόρτα, προκειμένου, τόσο η βαβούρα της πόλης και του κυκλοφοριακού όσο και το ταυτόχρονο άνοιγμα, να μην προδώσουν τους σκοπούς του, που δεν είναι άλλοι από το να απομακρυνθεί ανυποψίαστος ο οδηγός με την βεβαιότητα ότι ασφάλισε την περιουσία του. Όταν όμως επιστρέψει να διαπιστώσει ότι έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα ή έγγραφα, ενώ δεν αποκλείεται να έχει κάνει φτερά και ολόκληρο το αυτοκίνητό.

Αυτός ο άνδρας, είναι ίσως μόνο ένας από τους πολλούς «επαγγελματίες» της μικρο-εγκληματικότητας, δημιουργώντας στους πολίτες το αίσθημα της ανασφάλειας και του «βιασμού» ακόμη και μέρα – μεσημέρι, ακόμη και λίγα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Μέγαρο. Γιατί αν δεν είναι «βιασμός» μία διάρρηξη στον προσωπικό σου χώρο, τότε τι είναι;

ΥΓ1: Η ανάγκη ή η «αρρώστια» ενός ανθρώπου είναι πολύ πιθανόν να τον οδηγήσει σε πράξεις ανομίας ή παραλογισμού. Στην πραγματικότητα όμως, άνθρωποι που υποφέρουν από οικονομική δυσπραγία δεν γίνονται «εγκληματίες».

ΥΓ2: Η ιστορία μας διδάσκει ότι πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι, για να μην πω καχύποπτοι…απέναντι στο κάθε τι. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να περπατάς και να γυρίζεις το κεφάλι σου κάθε τόσο πίσω κοιτώντας αν σε ακολουθεί κάποιος επίδοξος ληστής. Αλλά, πώς αλλιώς θα προστατευτούμε; Η εποχή της «ανεμελιάς», που αφήναμε πόρτες και παράθυρα ανοιχτά, έχουν περάσει από τότε που σταμάτησε να μεταδίδεται «το μικρό σπίτι στο λιβάδι».

ΥΓ3: Την ίδια στιγμή δήμαρχοι, όπως της Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, αλλά και ο Δέλτα, Ευθύμιος Φωτόπουλος, είναι στα «κάγκελα». Οι περιοχές τους έχουν σοβαρό πρόβλημα στην αστυνόμευση με συνέπεια την έξαρση της εγκληματικότητας ή παραβατικότητας ή όποια ταμπέλα θέλει κάποιος να βάλει στην κατάσταση που επικρατεί. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το σημερινό, όπου το κτίριο των Δημοτικών Υπηρεσιών του Δήμου Δέλτα στη Σίνδο παραβιάστηκε τα ξημερώματα από διαρρήκτες.

ΥΓ4: Να μην αναφερθώ σε δημάρχους που τους έχουν «ξηλώσει» ολόκληρα λειτουργικά κτίρια και οι οποίοι «θάβουν» το θέμα, αφενός για να μην χαλάσουν τις δημόσιες σχέσεις τους και αφετέρου για να μην παραδεχτούν την ανικανότητά τους. Και όταν λέω «τους έχουν ξηλώσει ολόκληρα κτίρια», το εννοώ, καθώς οι δράστες έχουν αφαιρέσει από τις μονάδες των κλιματιστικών που ήταν τοποθετημένες στην οροφή του κτιρίου, μέχρι και υπολογιστές και μικρόφωνα από αίθουσες συνεδριάσεων.

ΥΓ5: Να έχετε υπόψη σας ότι και οι αστυνομικοί έχουν την ίδια αγωνία με εμάς, τους πολίτες. Δεν τους ενδιαφέρει μόνο η δική τους άθλια καθημερινότητα με τις αμέτρητες ελλείψεις και τις δυσκολίες που αυτό συνεπάγεται. Αναγνωρίζουν ότι στο πρόσωπό τους οι πολίτες βλέπουν την ελληνική αστυνομία και αυτό που τους βαραίνει περισσότερο είναι το γεγονός ότι δεν μπορούν να συνδράμουν όπως έχουν εκπαιδευτεί και όπως είναι «ορκισμένοι» στην υπηρεσία του πολίτη, στην προστασία του πολίτη.

ΥΓ6: Από την μέρα που είχε ανακοινωθεί η αναδιάρθρωση των αστυνομικών τμημάτων, οι ίδιοι οι αστυνομικοί είχαν επισημάνει τις δυσκολίες και τη δυσλειτουργικότητα του σχεδιασμού, τονίζοντας ταυτόχρονα τις υπάρχουσες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και σε υλικοτεχνική υποδομή, όπως περιπολικά… η σημερινή κατάσταση αποτελεί μέρος της αγνόησης εκείνων των επισημάνσεων.

ΥΓ7: Τραγικότερο όλων είναι ότι, η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, μετά από διεκδικήσεις τεκμηριωμένες, κατάφερε και έπεισε το Αρχηγείο να μεταφέρει περιπολικά από περιοχές που έχουν περισσότερα του ενός σε υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης που δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ, όπως είναι κατά διαστήματα το Τμήμα του Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης! Αυτό ήταν η αφορμή να αντιδράσει εσωτερικά ο συνδικαλισμός των Αθηνών, απέναντι σε μια τέτοια «επιτυχία». Κύριοι, μην ξεχνάτε ότι η χώρα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση και εξαιτίας του κακού ελληνικού συνδικαλιστικού κινήματος…

ΥΓ8: Μην βρίζετε και φωνάζετε όταν αργεί να έρθει η αστυνομία… δεν έχει περιπολικά, δεν έχει μηχανές, δεν έχει αστυνομικούς (έχει αλλά τους έχει να φυλάνε τα ντουβάρια στα σπίτια των υπουργών και στα γήπεδα των επιχειρηματιών)

ΥΓ9: Καλύτερα καχύποπτος, παρά κλεμμένος…

ΥΓ10: Μην έρθετε σε αντιπαράθεση με έναν επίδοξο ληστή… δεν ξέρετε τι μπορεί να κρατάει στο χέρι του (όπλο, μαχαίρι, σύριγγα…). Να θυμάστε ότι εκείνος δεν έχει κάτι να χάσει… και έτσι είναι ικανός για όλα. Και επίσης, αν μπορούσε να επικοινωνήσει με τη λογική, δεν θα ήταν ληστής…

ΥΓ11: Μην ξεχνάτε ότι η μικρο – εγκληματικότητα δεν εμφανίζει στα χαρτιά και στους αριθμούς αύξηση, γιατί στην πλειοψηφία τους τα θύματα αποφεύγουν να μπουν στη δαιδαλώδη γραφειοκρατία της καταγγελίας που δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Η μόνη περίπτωση που καταγγέλλονται τα περιστατικά στην αστυνομία είναι επίσης για γραφειοκρατικούς λόγους, όταν δηλαδή έχουν αφαιρεθεί επίσημα έγγραφα και απαιτείται επανέκδοση, όπως η ταυτότητα ή το δίπλωμα οδήγησης… κατά τα άλλα, δεν υπάρχει εγκληματικότητα, γιατί δεν καταγράφεται…

ΥΓ12: Συνιστώ επιφυλακτικότητα έως και καχυποψία με τους… υπεράνω υποψίας (γενικώς)!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

03:3025/08

Η πρωτεΐνη που προκαλεί… έμφραγμα και εγκεφαλικό Υγεία

03:0025/08

Σε ποιες περιοχές είναι υψηλός ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς σήμερα Κυριακή Κοινωνία

02:3025/08

Κι όμως! Το κρεμμύδι κάνει τα φρύδια σας… υπέροχα! Υγεία

02:3025/08

Σεπτέμβριος όπως… Πολιτισμός στο δήμο Παύλου Μελά Δήμοι ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

02:0025/08

Πάτρα: Απόφαση σταθμός! Τραυματίστηκε σε τροχαίο και έχασε τη μισή αποζημίωσή! Κοινωνία

01:3025/08

Ειδική λωρίδα για τους πεζούς που… περπατούν κολλημένοι στο κινητό τους Διεθνή

01:0025/08

Τα «Φιλαράκια» έγιναν… LEGO Διάφορα

00:3025/08

Volkswagen: Ενα εκατομμύριο πωλήσεις ηλεκτρικός αυτοκινήτων έως το 2025 Τεχνολογία

00:0325/08

Διάσωση μεταναστών στην Αλεξανδρούπολη Β.Ελλάδα

23:5924/08

Καταδίωξη jet ski – Σύλληψη για παράνομη είσοδο και διακίνηση προσώπων Ελλάδα

23:5024/08

Φρικτός θάνατος -Aσανσέρ συνέθλιψε 30χρονο (VIDEO) Διεθνή

23:4724/08

Αμαζονία: Εκατοντάδες νέες φωτιές Διεθνή

23:4024/08

Βρετανία: Το Πολεμικό Ναυτικό στέλνει ένα ακόμη πλοίο στον Κόλπο Διεθνή ,ΕΕ

23:3524/08

Ολονύχτια «μάχη» στη Σάμο-Εκκενώθηκαν ξενοδοχεία (VIDEO-ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Σημαντικά

23:3024/08

Καλύτερη η εικόνα των πυρκαγιών σε Αχαϊα και Ηλεία -Υπό μερικό έλεγχο στη Μεσσηνία Ελλάδα

23:2624/08

Μοιρασιά στο «Κλ. Βικελίδης» Αθλητισμός

23:2024/08

Ρυθμίσεις-ανάσα για «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια Οικονομία

23:1024/08

Καθάρισε μόνος του την παραλία του Αναύρου ! (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Περιβάλλον

23:0024/08

Θεσσαλονίκη-Ανανέωση αιτήσεων για το Επίδομα Στέγασης Θεσσαλονίκη

22:5024/08

Βέγκαν γονείς «βασάνιζαν» την κόρη τους Διεθνή

22:4024/08

Συγχαρητήρια Αυγενάκη σε Παπαστάμο Αθλητισμός ,Πολιτική

22:3024/08

Ξύλο σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα στα Τρίκαλα (VIDEO) Ελλάδα

22:2024/08

Την Τρίτη θα τοποθετηθούν σωστά τα νέα καλώδια στον Πόρο Ελλάδα

22:1024/08

Οι αργίες μέχρι το τέλος του 2019 Ελλάδα

22:0024/08

Προσπάθησαν να διασχίσουν το φαράγγι και … χάθηκαν Ελλάδα

21:5224/08

Στην κορυφή του κόσμου ο Παπαστάμος Αθλητισμός ,Σημαντικά

21:4424/08

Περισσότερες από πενήντα δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα Ελλάδα ,Σημαντικά

21:3624/08

Τζόνσον στην G7: Ο Τουσκ θα μείνει στην ιστορία ως ο κύριος χωρίς συμφωνία Διεθνή ,ΕΕ

21:2924/08

Σάμος: Βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει η πυρκαγιά Ελλάδα

21:2224/08

Ντελίβερι «εισέβαλε» στο VAR! (VIDEO) Αθλητισμός

21:1424/08

Πρίγκιπας Άντριου για σκάνδαλο Επστάιν: «Δεν γνώριζα και δεν είχα δει τίποτα» Διεθνή

21:0724/08

Σε εξέλιξη έρευνες του λιμενικού-Αγνοούνται δύτες στην Κάρπαθο Ελλάδα ,Σημαντικά

21:0024/08

Kαθάρισε η Εθνική Κορασίδων την Πολωνία Αθλητισμός

20:5324/08

Σύγκλιση Μακρόν-Τραμπ για Ιράν, εμπόριο, Αμαζόνιο Διεθνή

20:4524/08

Η Nasa ερευνά την πρώτη καταγγελία για διάπραξη αξιόποινης πράξης …στο διάστημα! Διεθνή

20:3824/08

Παππάς: Είναι επιλογή της ΝΔ να έχει την ΕΡΤ ως παρία του τηλεοπτικού τοπίου Πολιτική

20:3124/08

«Η Ανδριάνα δεν πέθανε χθες» Ελλάδα

20:2424/08

Ομάδα μεταναστών επιτέθηκε σε αστυνομικούς στη Σύμη! Ελλάδα

20:1924/08

Επί ποδός η Πυροσβεστική στη Σάμο-Eκκενώθηκαν δύο ξενοδοχεία (VIDEO) Ελλάδα

20:1724/08

Παυλόπουλος: Οι γείτονες να σεβαστούν σύνορα και ΑΟΖ Πολιτική ,Σημαντικά

20:1024/08

Στα Ρεκόρ Γκίνες 81χρονη- Πέρασε από Κεφαλονιά στην Κυλλήνη με ιστιοσανίδα! (VIDEO-ΦΩΤΟ) Ελλάδα

20:0324/08

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στη Λακωνία- Καλύτερη η εικόνα σε Αχαϊα και Ηλεία Ελλάδα

19:5624/08

Τουσκ: «Δύσκολα» θα επικυρωθεί η συμφωνία ΕΕ-Mercosur όταν η Αμαζονία φλέγεται Διεθνή ,Περιβάλλον

19:4824/08

Με ΝΟΤΑΜ απαγορεύονται οι πτήσεις ελικοπτέρων στο Γαλατά Ελλάδα

19:4124/08

«Φύλακες της άμμου» στη Σαρδηνία για να προλαμβάνουν τα κρούσματα κλοπής Διεθνή

19:3424/08

Πέτσας: Η ΕΡΤ θα δώσει 8,9 εκατ. για τους αγώνες της Super League1- O ΣΥΡΙΖΑ είχε υποσχ... Αθλητισμός ,Πολιτική

19:2624/08

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και αύριο (Χάρτης) Ελλάδα

19:1824/08

Στο Ηράκλειο ο Πλακιωτάκης -Συναντήσεις στο λιμεναρχείο Κόμματα ,Πολιτική

19:1124/08

Χαρδαλιάς: «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και γι’ αυτό θα δουλέψουμε» Ελλάδα ,Σημαντικά

19:0424/08

Χώρο φιλοξενίας για άστεγους χρήστες ετοιμάζει ο ΟΚΑΝΑ στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

18:5624/08

O πρώτος θάνατος που φαίνεται να συνδέεται με τη χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου Υγεία

18:4824/08

Σαρωτική η Εθνική με την Ιορδανία Αθλητισμός

18:3924/08

Βουβάλια έπεσαν σε τρένο της γραμμής Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη Β.Ελλάδα ,Σημαντικά

18:3424/08

Πληρωμές με κάρτα: Αλλάζουν οι ανέπαφες συναλλαγές-Δείτε αναλυτικά Οικονομία ,Σημαντικά

18:2724/08

Τα δρομολόγια του «Άρτεμις» στην γραμμή Σαμοθράκη – Αλεξανδρούπολη Β.Ελλάδα

18:1224/08

Ερντογάν- Δεν καταλαβαίνουμε από απειλές της Δύσης Βαλκάνια ,Σημαντικά

18:0524/08

Γ. Καμίνης: Στόχος της νέας Βουλής πρέπει να είναι μία Ελλάδα που αφήνει πίσω τις παθογ... Κόμματα ,Πολιτική

17:5724/08

Πνίγηκε ηλικιωμένη στην Αίγινα Κοινωνία

17:4924/08

Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Αχαΐα Ελλάδα

17:4224/08

Σύλληψη για την πυρκαγιά στη Λέρο Κοινωνία

17:3524/08

Συνελήφθη ληστής καταστημάτων τυχερών παιχνιδιών Κοινωνία

17:2824/08

Διακινούσαν λάδι άγνωστης προέλευσης και αμφιβόλου ποιότητας Κοινωνία

17:2024/08

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ληστείας στα Ιωάννινα Κοινωνία

17:1224/08

Πέτσας: Η ευαισθησία του κ. Τσίπρα για το περιβάλλον καθυστέρησε Κόμματα ,Πολιτική

17:0524/08

Κεραμέως: Δεν είναι φυσιολογικό κάποιος να αποφοιτά από το πανεπιστήμιο 30 χρόνια μετά Παιδεία ,Πολιτική

16:5824/08

Τζανακόπουλος: Διεύρυνση και μαζικοποίηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έρχεται, σε αντίθεση με τον αριστε... Κόμματα ,Πολιτική

16:5024/08

Τουσκ: Στην επόμενη σύνοδο καλύτερα να προσκληθεί η Ουκρανία αντί της Ρωσίας Διεθνή

16:4224/08

Τριπλασιάστηκαν οι εργαζόμενοι συνταξιούχοι στη Γερμανία Διεθνή

16:3424/08

Μειωμένη αποζημίωση σε οδηγό μηχανής αν δεν φοράει κράνος! Ελλάδα ,Σημαντικά

16:2724/08

G7-Γεύμα εργασίας για Τραμπ και Μακρόν Διεθνή

16:1924/08

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Αχαϊα- Καλύτερη η εικόνα στην Ηλεία Ελλάδα

16:1224/08

Πυρκαγιά στη Σαλαμίνα Ελλάδα

16:0124/08

Αυτοπυρπολήθηκε γυναίκα στην αυλή του σπιτιού της Κοινωνία

15:5624/08

32χρονος απειλούσε πως θα σκοτώσει, όπως ο δράστης στην Καβάλα Δήμοι ,Σημαντικά

15:4324/08

Φάμελλος: Ο προοδευτικός δημοκρατικός χώρος και η Αριστερά ήταν πάντα ανοικτοί και δημι... Πολιτική

15:2524/08

Ελαφρά τραυματίστηκαν δύο πυροσβέστες σε τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ Κοινωνία

15:0724/08

Γεωργιάδης: Ως τη Δευτέρα οι υπουργικές αποφάσεις για το Ελληνικό Πολιτική

15:0024/08

Τουσκ: Δύσκολη δοκιμή για την ενότητα και την αλληλεγγύη η σύσκεψη G7 Διεθνή ,Σημαντικά

14:4524/08

Beach bar με… πλήρες μενού! (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

14:4424/08

Συνεχίζει το δρομολόγιό του με τρεις μηχανές το πλοίο «Santorini Palace» Κοινωνία

14:3924/08

Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τις φωτιές στον Αμαζόνιο Πολιτική

14:3024/08

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην περιοχή της Βάρδας στην Ηλεία Κοινωνία

14:1524/08

Ταλαιπωρία για 728 επιβάτες του Santorini Palace λόγω… βλάβης Ναυτιλία

13:5824/08

Ληστεία στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης με σοβαρό τραυματισμό άνδρα security Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

13:3624/08

Μεγάλη πυρκαγιά στην περιφερειακή Αιγάλεω Κοινωνία ,Σημαντικά

13:2224/08

Εκδηλώσεις για τα 302 χρόνια από την μεταφορά του σκηνώματος του Αγ. Διονυσίου στη Ζάκυνθο Κοινωνία

13:0624/08

Σύλληψη ανηλίκων στην Πάτρα για κλοπές Κοινωνία

12:5224/08

Περισσότερες από 30 ληστείες καταστημάτων τυχερών παιχνιδιών διέπραξε 39χρονος που συνε... Κοινωνία

12:3724/08

Χιλιάδες θεατές άκουσαν την Πάολα να ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη Διάφορα

12:2024/08

Οι τελευταίες έξοδοι του καλοκαιριού Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

12:0424/08

Πυρκαγιά στη Μεσσηνία Κοινωνία

11:4024/08

Νέα δοκιμή πυραύλου από την Τεχεράνη Διεθνή

11:2524/08

Ο Μητσοτάκης «βλέπει» Μέρκελ Πολιτική ,Σημαντικά

11:0724/08

Η Τουρκία διεκδικεί κειμήλια και εικόνες της Παναγίας Σουμελά Διεθνή ,Σημαντικά

10:4024/08

Εξαφανίστηκε ηλικιωμένη από τη Θεσσαλονίκη Κοινωνία

10:2624/08

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Διόνυσο Αττικής Κοινωνία

10:2024/08

Ενισχύεται ο ηλεκτροφωτισμός του ΑΠΘ Δήμοι ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

10:0124/08

Η selfie της νυφούλας Έλενας Ράπτη (ΦΩΤΟ) Παραπολιτικά

09:5524/08

Πρώτος θάνατος στις ΗΠΑ λόγω… ηλεκτρονικού τσιγάρου Υγεία

09:4824/08

Ο… Ανδρέας, οι galacticos και ο Τεν Κάτε Αθλητισμός