Κλέφτες υπεράνω υποψίας

Editorial   | 07/02/2019 | 17:34

Της Δημοσιογράφου, Μαρίας Σαμολαδά

 

Η παρακάτω αληθινή ιστορία απαιτεί την προσοχή όλων των οδηγών αυτοκινήτων και όλων των πολιτών.

Στην ουσία της, όμως, πρέπει να αναδείξει το σοβαρό πρόβλημα της ελλιπούς αστυνόμευσης στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ζήτημα εξαιρετικά επίκαιρο μετά και την κινηματογραφική διάρρηξη στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου Δέλτα.

Η ώρα είναι 11 το πρωί της Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου 2019, στην οδό Μοναστηρίου κοντά στο κέντρο της πόλης και λίγα μέτρα μόνο από το σιδηροδρομικό σταθμό.

Μία περιοχή, η οποία έχει αλλάξει και έχει γίνει αυτό που λέμε «πολυπολιτισμική», καθώς στα πεζοδρόμια της συναντάς όλες τις φυλές του Ισραήλ, με βασικές χώρες καταγωγής των «θαμώνων» να είναι από το Πακιστάν, το Ιράκ, την Αλβανία, την Αφρική κλπ.

Αυτό όμως, από μόνο του, δημιουργεί απλά εντυπώσεις, καθώς οι επίδοξοι διαρρήκτες, κλέφτες και ληστές είναι συνήθως άτομα υπεράνω υποψίας.

Έτσι, λοιπόν, ένας καλοντυμένος νεαρός ανοιχτόχρωμος άντρας, ηλικίας περίπου 35 ετών, με μουσάκι και γυαλιά οράσεως, φορώντας το μαύρο μπουφάν του, σκούφο και ακουστικά, έχοντας το ακριβό σακίδιο του στην πλάτη και το «χιαστί» επώνυμο δερμάτινο τσαντάκι του μπροστά περασμένο, υποδύεται τον αμέριμνο πολίτη που περιμένει στην άκρη του πεζοδρομίου.

Ο σκοπός του όμως είναι άλλος… «ανώτερος»…

Καθώς και ο ίδιος είναι «υπεράνω» υποψίας…

Καθώς ο ίδιος δεν είναι ούτε ρακένδυτος ούτε έγχρωμος….

Υποδυόμενος, λοιπόν, τον αμέριμνο, στέκεται στην άκρη του πεζοδρομίου και μόλις εντοπίσει το ιδανικό «θύμα» – οδηγό, πλησιάζει το όχημα που προσπαθεί να  σταθμεύσει και με μια αστραπιαία κίνηση τραβάει το χερούλι της πίσω πόρτας από την πλευρά του συνοδηγού, τόσο όσο αρκεί για να μείνει ανοιχτή η πόρτα και τελικά ξεκλείδωτο το αυτοκίνητο.

Ο επίδοξος και επαγγελματίας δράστης, κάνει αυτή τη «μαγική» κίνηση τη στιγμή που ο οδηγός ανοίγει τη δική του πόρτα, προκειμένου, τόσο η βαβούρα της πόλης και του κυκλοφοριακού όσο και το ταυτόχρονο άνοιγμα, να μην προδώσουν τους σκοπούς του, που δεν είναι άλλοι από το να απομακρυνθεί ανυποψίαστος ο οδηγός με την βεβαιότητα ότι ασφάλισε την περιουσία του. Όταν όμως επιστρέψει να διαπιστώσει ότι έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα ή έγγραφα, ενώ δεν αποκλείεται να έχει κάνει φτερά και ολόκληρο το αυτοκίνητό.

Αυτός ο άνδρας, είναι ίσως μόνο ένας από τους πολλούς «επαγγελματίες» της μικρο-εγκληματικότητας, δημιουργώντας στους πολίτες το αίσθημα της ανασφάλειας και του «βιασμού» ακόμη και μέρα – μεσημέρι, ακόμη και λίγα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Μέγαρο. Γιατί αν δεν είναι «βιασμός» μία διάρρηξη στον προσωπικό σου χώρο, τότε τι είναι;

ΥΓ1: Η ανάγκη ή η «αρρώστια» ενός ανθρώπου είναι πολύ πιθανόν να τον οδηγήσει σε πράξεις ανομίας ή παραλογισμού. Στην πραγματικότητα όμως, άνθρωποι που υποφέρουν από οικονομική δυσπραγία δεν γίνονται «εγκληματίες».

ΥΓ2: Η ιστορία μας διδάσκει ότι πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι, για να μην πω καχύποπτοι…απέναντι στο κάθε τι. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να περπατάς και να γυρίζεις το κεφάλι σου κάθε τόσο πίσω κοιτώντας αν σε ακολουθεί κάποιος επίδοξος ληστής. Αλλά, πώς αλλιώς θα προστατευτούμε; Η εποχή της «ανεμελιάς», που αφήναμε πόρτες και παράθυρα ανοιχτά, έχουν περάσει από τότε που σταμάτησε να μεταδίδεται «το μικρό σπίτι στο λιβάδι».

ΥΓ3: Την ίδια στιγμή δήμαρχοι, όπως της Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, αλλά και ο Δέλτα, Ευθύμιος Φωτόπουλος, είναι στα «κάγκελα». Οι περιοχές τους έχουν σοβαρό πρόβλημα στην αστυνόμευση με συνέπεια την έξαρση της εγκληματικότητας ή παραβατικότητας ή όποια ταμπέλα θέλει κάποιος να βάλει στην κατάσταση που επικρατεί. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το σημερινό, όπου το κτίριο των Δημοτικών Υπηρεσιών του Δήμου Δέλτα στη Σίνδο παραβιάστηκε τα ξημερώματα από διαρρήκτες.

ΥΓ4: Να μην αναφερθώ σε δημάρχους που τους έχουν «ξηλώσει» ολόκληρα λειτουργικά κτίρια και οι οποίοι «θάβουν» το θέμα, αφενός για να μην χαλάσουν τις δημόσιες σχέσεις τους και αφετέρου για να μην παραδεχτούν την ανικανότητά τους. Και όταν λέω «τους έχουν ξηλώσει ολόκληρα κτίρια», το εννοώ, καθώς οι δράστες έχουν αφαιρέσει από τις μονάδες των κλιματιστικών που ήταν τοποθετημένες στην οροφή του κτιρίου, μέχρι και υπολογιστές και μικρόφωνα από αίθουσες συνεδριάσεων.

ΥΓ5: Να έχετε υπόψη σας ότι και οι αστυνομικοί έχουν την ίδια αγωνία με εμάς, τους πολίτες. Δεν τους ενδιαφέρει μόνο η δική τους άθλια καθημερινότητα με τις αμέτρητες ελλείψεις και τις δυσκολίες που αυτό συνεπάγεται. Αναγνωρίζουν ότι στο πρόσωπό τους οι πολίτες βλέπουν την ελληνική αστυνομία και αυτό που τους βαραίνει περισσότερο είναι το γεγονός ότι δεν μπορούν να συνδράμουν όπως έχουν εκπαιδευτεί και όπως είναι «ορκισμένοι» στην υπηρεσία του πολίτη, στην προστασία του πολίτη.

ΥΓ6: Από την μέρα που είχε ανακοινωθεί η αναδιάρθρωση των αστυνομικών τμημάτων, οι ίδιοι οι αστυνομικοί είχαν επισημάνει τις δυσκολίες και τη δυσλειτουργικότητα του σχεδιασμού, τονίζοντας ταυτόχρονα τις υπάρχουσες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και σε υλικοτεχνική υποδομή, όπως περιπολικά… η σημερινή κατάσταση αποτελεί μέρος της αγνόησης εκείνων των επισημάνσεων.

ΥΓ7: Τραγικότερο όλων είναι ότι, η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, μετά από διεκδικήσεις τεκμηριωμένες, κατάφερε και έπεισε το Αρχηγείο να μεταφέρει περιπολικά από περιοχές που έχουν περισσότερα του ενός σε υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης που δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ, όπως είναι κατά διαστήματα το Τμήμα του Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης! Αυτό ήταν η αφορμή να αντιδράσει εσωτερικά ο συνδικαλισμός των Αθηνών, απέναντι σε μια τέτοια «επιτυχία». Κύριοι, μην ξεχνάτε ότι η χώρα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση και εξαιτίας του κακού ελληνικού συνδικαλιστικού κινήματος…

ΥΓ8: Μην βρίζετε και φωνάζετε όταν αργεί να έρθει η αστυνομία… δεν έχει περιπολικά, δεν έχει μηχανές, δεν έχει αστυνομικούς (έχει αλλά τους έχει να φυλάνε τα ντουβάρια στα σπίτια των υπουργών και στα γήπεδα των επιχειρηματιών)

ΥΓ9: Καλύτερα καχύποπτος, παρά κλεμμένος…

ΥΓ10: Μην έρθετε σε αντιπαράθεση με έναν επίδοξο ληστή… δεν ξέρετε τι μπορεί να κρατάει στο χέρι του (όπλο, μαχαίρι, σύριγγα…). Να θυμάστε ότι εκείνος δεν έχει κάτι να χάσει… και έτσι είναι ικανός για όλα. Και επίσης, αν μπορούσε να επικοινωνήσει με τη λογική, δεν θα ήταν ληστής…

ΥΓ11: Μην ξεχνάτε ότι η μικρο – εγκληματικότητα δεν εμφανίζει στα χαρτιά και στους αριθμούς αύξηση, γιατί στην πλειοψηφία τους τα θύματα αποφεύγουν να μπουν στη δαιδαλώδη γραφειοκρατία της καταγγελίας που δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Η μόνη περίπτωση που καταγγέλλονται τα περιστατικά στην αστυνομία είναι επίσης για γραφειοκρατικούς λόγους, όταν δηλαδή έχουν αφαιρεθεί επίσημα έγγραφα και απαιτείται επανέκδοση, όπως η ταυτότητα ή το δίπλωμα οδήγησης… κατά τα άλλα, δεν υπάρχει εγκληματικότητα, γιατί δεν καταγράφεται…

ΥΓ12: Συνιστώ επιφυλακτικότητα έως και καχυποψία με τους… υπεράνω υποψίας (γενικώς)!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17:0419/02

Εισαγγελική έρευνα για την καταγραφή και δημοσιοποίηση της συνομιλίας Πολάκη – Στ... Πολιτική ,Σημαντικά

17:0319/02

Αύριο το πρώτο υπουργικό μετά την ορκωμοσία των νέων μελών Πολιτική ,Σημαντικά

16:5419/02

Προτάσεις Γιώργου Ορφανού για μια ασφαλή Θεσσαλονίκη Δήμοι

16:5119/02

Κρίθηκαν διατηρητέοι οι τέσσερις υποστράτηγοι της Θεσσαλονίκης Κοινωνία

16:4319/02

Το φαινόμενο Πολάκη Άρθρα

16:3619/02

Οδύνη και θρήνος στο Λασίθι για τη Ροδούλα και τον Κώστα που πνίγηκαν στον Γεροπόταμο Κοινωνία

16:3219/02

Μειώθηκε η κατανάλωση καφέ στην Ελλάδα λόγω φόρων… Οικονομία ,Σημαντικά

16:3119/02

Προς αποφυγή…εντυπώσεων Παραπολιτικά

16:2319/02

Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή: Θετικές οι εξελίξεις στην οικονομία Οικονομία

16:1619/02

«Έρχονται» χώροι εποπτευόμενης χρήσης ναρκωτικών – Τι προβλέπει νομοσχέδιο Υγεία

16:1219/02

Β. Κορκίδης: Επιτακτικές οι συνεργασίες για την πάταξη του παρεμπορίου Ειδήσεις

16:0819/02

Ν.Δ.: Καμία αλλαγή τώρα στο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Πολιτική

16:0419/02

Ουρές στην Τούμπα, για ένα εισιτήριο της Κ19! Αθλητισμός

15:5319/02

Υπερτριπλάσιες οι συμμετοχές στην Agrothessaly 2019 Οικονομία

15:4919/02

Στις 27/2 η καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης Ειδήσεις

15:3719/02

Σάλος στο Κίεβο με ναζιστική σημαία σε εμπορικό κέντρο (VIDEO) Διεθνή

15:3219/02

Πανό και τρικάκια από αντιεξουσιαστές, έξω από το Ρωσικό Προξενείο στο Χαλάνδρι Ελλάδα

15:3119/02

Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης από το Drama Club του Ανατόλια Πολιτισμός

15:2519/02

Σαντορίνη: Μυστήριο με πτώση αυτοκινήτου σε βράχια – Εξαφανίστηκε 27χρονος Ελλάδα

15:1319/02

Απόδραση κρατούμενου στη διάρκεια μεταγωγής Κοινωνία

15:1119/02

Προσαγωγή δύο Τούρκων έξω από σχολείο στην Αγία Παρασκευή Κοινωνία

15:0719/02

Θείος Βάνια. Παράταση παραστάσεων έως την Κυριακή 3 Μαρτίου Πολιτισμός

15:0419/02

Ζαχαράκη: Ο Πολάκης είναι ο καθρέφτης του Τσίπρα Κόμματα ,Πολιτική

15:0119/02

Άδειασμα Πολάκη απο Φίλη: Να ερευνηθεί η ηχογράφηση του Στουρνάρα Κόμματα ,Πολιτική

14:4919/02

Μητροπολίτης Βαρνάβας: Η Δυτική Θεσσαλονίκη υφίσταται έναν ταξικό ρατσισμό (VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

14:4919/02

Επίθεση με βαριοπούλες σε υποκατάστημα τράπεζας στα Εξάρχεια Ελλάδα ,Κοινωνία

14:4819/02

Βόρεια Μακεδονία: Υπεγράφη συμφωνία για τη μείωση των χρεώσεων περιαγωγής Πολιτική

14:4519/02

Υποψήφιος δήμαρχος δώρισε βιβλία στην δημοτική βιβλιοθήκη Δήμοι

14:4119/02

Α. Εξαδάχτυλος: Να αποτρέψουμε την επέκταση της βίας στα νοσοκομεία Θεσσαλονίκη ,Υγεία

14:3219/02

Κομισιόν: Σεβασμός στην ανεξαρτησία των κεντρικών τραπεζιτών να κάνουν τη δουλειά τους ΕΕ ,Οικονομία

14:2519/02

Γ. Κατρούγκαλος: Πρωταρχική προτεραιότητα είναι τα δικαιώματα των πολιτών μας μετά το B... Διεθνή ,Πολιτική

14:2119/02

Δουζίνας για Πολάκη: Είναι κάτι που δεν θα το έκανα εγώ, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με τη... Κόμματα ,Πολιτική

14:0819/02

Μαξίμου: Όλες οι πλευρές οφείλουν να αποδεικνύουν σεβασμό στην ανεξαρτησία Κόμματα ,Πολιτική

14:0619/02

Εκδόθηκε η άδεια εγκατάστασης για τον ελληνοβουλγαρικό αγωγό φυσικού αερίου Ελλάδα ,Ενέργεια

14:0219/02

Ξανάνοιξε το αεροδρόμιο Τσιαμπίνο της Ρώμης Διεθνή

13:5619/02

Υποψήφιοι ΚΚΕ σε δήμο και Περιφέρεια: «Δεν παζαρεύουμε την ψήφο του κόσμου…» Πολιτική

13:5519/02

Θεσσαλονίκη: Έρχεται το πρώτο food festival για χορτοφάγους Θεσσαλονίκη

13:5519/02

Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης της Στοάς Μοδιάνο (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

13:5419/02

Μ.Γεράνης: Έφυγε και η παραμικρή καχυποψία για το Σ.Μ.Α Ευκαρπίας – Δύο χρόνια οφ... Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

13:4719/02

Πέθανε ο Καρλ Λάγκερφελντ Lifestyle ,Διεθνή

13:4319/02

Η «Οικολογία – Αλληλεγγύη» ζητά νέο κυκλοφοριακό και ενεργειακό σχεδιασμό Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

13:2519/02

Έρευνα: Η θρησκευτική πίστη στην Ευρώπη-Ποιά τα ποσοστά της Ελλάδας Ελλάδα

13:2419/02

Διεύρυνση συνεργασίας των ελληνικών λουτροπόλεων με ESPA Οικονομία

13:2319/02

Υπουργείο Εργασίας:Παρέδωσε ο Ν. Ηλιόπουλος στον Κ. Μπάρκα(ΦΩΤΟ) Πολιτική

13:2119/02

ΠΟΕΔΗΝ: Παραιτήθηκε ο μοναδικός Πνευμονολόγος του Νοσοκομείου Άμφισσας Ελλάδα ,Υγεία

13:1319/02

Σουρωτή: Εκπαίδευση εργαζομένων από το ΠΑΜΑΚ Επιχειρήσεις

13:1019/02

Πολάκης: Δεν ηχογράφησα τον Στουρνάρα Κόμματα ,Πολιτική

13:0519/02

Νέα Δωρεά από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοινωνία ,Οικονομία

13:0419/02

Νέο «ντου» Ρουβίκωνα σε εταιρεία εύρεσης εργασίας Ελλάδα ,Κοινωνία

12:5519/02

Ηράκλειο: Σήμερα οι κηδείες των τεσσάρων θυμάτων της τραγωδίας στον Γεροπόταμο Ελλάδα

12:5119/02

ΕΥ: Φορολογικό Εργαστήριο Προηγμένης Τεχνολογίας Επιχειρήσεις ,Φορολογία

12:4519/02

Ξυλοδαρμός γιατρού στο Νοσοκομείο της Καβάλας Ελλάδα ,Κοινωνία

12:3319/02

EBEΘ: Ενημέρωση για το «γαλάζιο» πρόγραμμα 4helix+ Οικονομία ,Περιβάλλον

12:3119/02

Πρώτη σε πωλήσεις η φέτα «Δωδώνη» το 2018 Επιχειρήσεις

12:2419/02

Η Αθήνα στους κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς συνεδριακού τουρισμού Ελλάδα

12:2219/02

Ernst & Young:Έναρξη λειτουργίας του παγκόσμιου Φορολογικού Εργαστηρίου Προηγμένης... Διεθνή ,Οικονομία

12:1819/02

Οι νέοι υποψήφιοι της παράταξης «Αλληλεγγύη – Ανατροπή» Ωραιοκάστρου Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

12:1219/02

Les Echos: Καταστροφικές οι συνέπειες μιας αποπνικτικής δημοσιονομικής πολιτικής Διεθνή ,Οικονομία

12:1219/02

Η ΠΚΜ ενοποιεί το τουριστικό με το εμπορικό κέντρο της Έδεσσας σε συνεργασία με το Δήμο Δήμοι ,Ελλάδα ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

12:0219/02

Δεύτερη στην Ε.Ε. η Ελλάδα με 7 δισ. ευρώ περιβαλλοντικούς φόρους Ενέργεια ,Σημαντικά

11:5519/02

Η έκπληξη στην Νοτοπούλου και μια παράδοση-παραλαβή που άλλαξε μέρα και ώρα! (ΦΩΤΟ) Παραπολιτικά

11:5419/02

Στουρνάρας: Βάναυση θεσμική εκτροπή οι ενέργειες Πολάκη-Να παρέμβουν οι δικαστικές αρχές Ελλάδα ,Σημαντικά

11:4519/02

Συνελήφθη για τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη Ελλάδα ,Κοινωνία

11:2819/02

Ψωμιάδης για Σπυράκη: Κάποιοι στη ΝΔ ανακουφίστηκαν με την υπογραφή της Συνθήκης των Πρ... Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

11:2419/02

Βρετανία: Η Honda κλείνει το εργοστάσιο στο Σουίντον-Σε κίνδυνο 3.500 θέσεις εργασίας Auto Moto ,Διεθνή

11:2019/02

Άρχισαν οι κρίσεις στην ΕΛΑΣ – Παραμένουν όλοι οι αντιστράτηγοι Ελλάδα ,Κοινωνία

11:0819/02

Εικόνα διάλυσης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης Δήμοι ,Παραπολιτικά

11:0019/02

Βουλγαρία: Πάνω απο δέκα επιβεβαιωμένα κρούσματα ιλαράς Διεθνή ,Υγεία

10:5419/02

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές σε σούπερ μάρκετ Ελλάδα ,Κοινωνία

10:5019/02

Ρώμη: Έκλεισε το αεροδρόμιο Τσιαμπίνο λόγω φωτιάς Διεθνή

10:4519/02

Μαρίγια Γκάμπριελ: Η Ψηφιακή Ατζέντα για τα Δυτικά Βαλκάνια παράγει ήδη αποτελέσματα Διεθνή ,ΕΕ

10:4419/02

Συνελήφθησαν μέλη συμμορίας που διακινούσαν ναρκωτικά στο ΑΠΘ Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:4019/02

Σήμερα η δεύτερη Υπερ-Σελήνη του 2019 Ελλάδα

10:3719/02

Βρέθηκαν στην κατοχή του 54 παράνομα πακέτα τσιγάρων Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

10:3119/02

Βανδαλισμός στα γραφεία του ΚΚΕ στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:2019/02

Συμβούλιο της Ευρώπης: Η Ελλάδα κακομεταχειρίζεται τους μετανάστες Ελλάδα

10:0819/02

Δήμαρχος Φαιστού: Αναλαμβάνω συνειδησιακά την ευθύνη για την τραγωδία στον Γεροπόταμο(V... Ελλάδα

10:0219/02

Ρουμανία: Πάνω από 130 οι νεκροί από την γρίπη Διεθνή ,Υγεία

10:0019/02

Χειροπέδες σε 25χρονο για καταδικαστικό έγγραφο Ελλάδα ,Κοινωνία

09:5419/02

Είχε κλέψει πάνω από 4.000 ευρώ από σπίτια και επιχειρήσεις Ελλάδα ,Κοινωνία

09:4919/02

Τρεις της «Πρωτοβουλίας» στο Σπ. Βούγια Παραπολιτικά

09:4819/02

Θ. Μωραΐτης: «Είναι μονόδρομος η ευρεία προοδευτική συμμαχία» Κόμματα ,Πολιτική

09:4719/02

Πύρινα βέλη Παραπολιτικά

09:4619/02

Συμφωνία της ΠΟΞ για δημόσια εκτέλεση μουσικής Επιχειρήσεις

09:4319/02

Στην έκδοση 15ετούς ευρωπαϊκού ομολόγου προχωρά η Κυπριακή Δημοκρατία Διεθνή ,Οικονομία

09:4019/02

Το «Μητέρα» στα συμβεβλημένα νοσηλευτήρια της ΑΧΑ Επιχειρήσεις ,Υγεία

09:3419/02

Coca Cola: Έπιπλα zero waste από 500 κιλά πλαστικού Επιχειρήσεις ,Περιβάλλον

09:2919/02

Πέταξαν μολότοφ σε μπαλκόνι οικοδομής στη Νεάπολη(VIDEO) Θεσσαλονίκη

09:2619/02

Εκοιμήθη ο μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος Ελλάδα

09:2419/02

Συνελήφθη άνδρας για ναρκωτικά Ελλάδα ,Κοινωνία

09:1919/02

ΕΣΠΑ : Ποιοι μπορούν να πάρουν επιδότηση έως 50% για επενδύσεις 10 έως 150 χιλιάδων ευρώ Οικονομία

09:1019/02

Νέα ανάρτηση Πολάκη: «Κύριε Αρχιτραπεζίτα θα έρθω να κουβεντιάσουμε από κοντά» Ελλάδα ,Πολιτική

09:0019/02

Η ομάδα της Πιερίας με το σπουδαίο κοινωνικό έργο που δεν διαθέτει ούτε… ΔΣ Κοινωνία ,Σημαντικά

09:0019/02

«Δήμαρχε ακούς;» – Εδώ Καλαμαριά Journalista ,Web TV ,Δήμοι

08:4919/02

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Αμφιάλη Ελλάδα

08:3919/02

Τοσουνίδης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοσιοποίησης SMS και από τον Καμμένο Κόμματα ,Πολιτική

08:2319/02

Ακόμη δύο διανομείς νεκροί- Ο ένας στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

08:1219/02

Καταγγελίες φοιτητών του ΑΠΘ για τροφική δηλητηρίαση στη φοιτητική εστία Θεσσαλονίκη

08:0019/02

Αναστολή πλειστηριασμών κατοικιών ως το τέλος Μαΐου Οικονομία ,Σημαντικά

07:5519/02

Στάση Σίνδος- Στάση ζωής Η στήλη της Στύλου

07:5019/02

Εγνατία Οδός: Το ΥΠΟΙΑΝ θα βάλει 50 εκατ για τη βαριά συντήρηση Οικονομία ,Σημαντικά

07:4719/02

Αλλάζει τίτλο ο ΣΥΡΙΖΑ; Πολιτική

07:4619/02

Πολιτική κρίση στον Καναδά: Ο Τριντό χάνει τον πιο στενό του συνεργάτη Διεθνή

07:3819/02

Τα διλλήματα και οι στόχοι του Αλέξη Τσίπρα-Το δύσκολο δίμηνο… Πολιτική ,Σημαντικά

07:3419/02

Ο «Κήπος»-Στο θέατρο Αυλαία Πολιτισμός

07:2619/02

Έργα ανάπλασης από την ΠΚΜ στις Σέρρες Περιφέρειες ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

07:1919/02

Κάλεσμα του Δήμου Άργους Ορεστικού για υιοθεσία αδέσποτων σκύλων Δήμοι ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

07:1219/02

Κλείνουν οι Δήμοι της Χώρας την Πέμπτη – Πανελλαδική απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ Δήμοι ,Ελλάδα

07:0519/02

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα Ελλάδα ,Σημαντικά

06:3019/02

Ρύποι θανάτου η απειλή για την Κύπρο Διεθνή ,ΕΕ

06:0019/02

Μας αδυνατίζουν τα υποκατάστατα ζάχαρης; Υγεία

05:3019/02

Θύμα χάκερς ο Λιούις Χάμιλτον Διάφορα

05:0019/02

Η Μόνα Λίζα από… χιόνι στο Τορόντο (βίντεο) Διάφορα

04:3019/02

Ξάπλωσε με πονοκέφαλο, έπεσε σε κώμα και ξύπνησε… μητέρα Διάφορα

04:0019/02

Πότε Πέφτει Πάσχα, Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα Ελλάδα

03:3019/02

H βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού Lifestyle

03:0019/02

Πες αντίο στα μαύρα στίγματα με αυτούς τους τρόπους! Διάφορα

02:3019/02

Ανακαλύψτε τι τύπο δέρματος έχετε Lifestyle

02:0019/02

Τα νέα κινητά θα διπλώνουν και θα …τυλίγονται Τεχνολογία

01:3019/02

Είναι ασφαλής για όσους έχουν τατουάζ η μαγνητική τομογραφία Υγεία

01:0019/02

Ολυμπιακός: «Λάζαρε είμαστε κοντά σου» Αθλητισμός

00:3019/02

Γαλλία: Στο Ελιζέ η Έμα Γουάτσον για την ισότητα των φύλων Διεθνή

00:2019/02

Ιταλία: Πωλούνται σπίτια με 1 ευρώ σε χωριά της Σαρδηνίας και Σικελίας Διεθνή