Κλέφτες υπεράνω υποψίας

Κλέφτες υπεράνω υποψίας
Editorial   | 07/02/2019 | 17:34

Της Δημοσιογράφου, Μαρίας Σαμολαδά

 

Η παρακάτω αληθινή ιστορία απαιτεί την προσοχή όλων των οδηγών αυτοκινήτων και όλων των πολιτών.

Στην ουσία της, όμως, πρέπει να αναδείξει το σοβαρό πρόβλημα της ελλιπούς αστυνόμευσης στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ζήτημα εξαιρετικά επίκαιρο μετά και την κινηματογραφική διάρρηξη στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου Δέλτα.

Η ώρα είναι 11 το πρωί της Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου 2019, στην οδό Μοναστηρίου κοντά στο κέντρο της πόλης και λίγα μέτρα μόνο από το σιδηροδρομικό σταθμό.

Μία περιοχή, η οποία έχει αλλάξει και έχει γίνει αυτό που λέμε «πολυπολιτισμική», καθώς στα πεζοδρόμια της συναντάς όλες τις φυλές του Ισραήλ, με βασικές χώρες καταγωγής των «θαμώνων» να είναι από το Πακιστάν, το Ιράκ, την Αλβανία, την Αφρική κλπ.

Αυτό όμως, από μόνο του, δημιουργεί απλά εντυπώσεις, καθώς οι επίδοξοι διαρρήκτες, κλέφτες και ληστές είναι συνήθως άτομα υπεράνω υποψίας.

Έτσι, λοιπόν, ένας καλοντυμένος νεαρός ανοιχτόχρωμος άντρας, ηλικίας περίπου 35 ετών, με μουσάκι και γυαλιά οράσεως, φορώντας το μαύρο μπουφάν του, σκούφο και ακουστικά, έχοντας το ακριβό σακίδιο του στην πλάτη και το «χιαστί» επώνυμο δερμάτινο τσαντάκι του μπροστά περασμένο, υποδύεται τον αμέριμνο πολίτη που περιμένει στην άκρη του πεζοδρομίου.

Ο σκοπός του όμως είναι άλλος… «ανώτερος»…

Καθώς και ο ίδιος είναι «υπεράνω» υποψίας…

Καθώς ο ίδιος δεν είναι ούτε ρακένδυτος ούτε έγχρωμος….

Υποδυόμενος, λοιπόν, τον αμέριμνο, στέκεται στην άκρη του πεζοδρομίου και μόλις εντοπίσει το ιδανικό «θύμα» – οδηγό, πλησιάζει το όχημα που προσπαθεί να  σταθμεύσει και με μια αστραπιαία κίνηση τραβάει το χερούλι της πίσω πόρτας από την πλευρά του συνοδηγού, τόσο όσο αρκεί για να μείνει ανοιχτή η πόρτα και τελικά ξεκλείδωτο το αυτοκίνητο.

Ο επίδοξος και επαγγελματίας δράστης, κάνει αυτή τη «μαγική» κίνηση τη στιγμή που ο οδηγός ανοίγει τη δική του πόρτα, προκειμένου, τόσο η βαβούρα της πόλης και του κυκλοφοριακού όσο και το ταυτόχρονο άνοιγμα, να μην προδώσουν τους σκοπούς του, που δεν είναι άλλοι από το να απομακρυνθεί ανυποψίαστος ο οδηγός με την βεβαιότητα ότι ασφάλισε την περιουσία του. Όταν όμως επιστρέψει να διαπιστώσει ότι έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα ή έγγραφα, ενώ δεν αποκλείεται να έχει κάνει φτερά και ολόκληρο το αυτοκίνητό.

Αυτός ο άνδρας, είναι ίσως μόνο ένας από τους πολλούς «επαγγελματίες» της μικρο-εγκληματικότητας, δημιουργώντας στους πολίτες το αίσθημα της ανασφάλειας και του «βιασμού» ακόμη και μέρα – μεσημέρι, ακόμη και λίγα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Μέγαρο. Γιατί αν δεν είναι «βιασμός» μία διάρρηξη στον προσωπικό σου χώρο, τότε τι είναι;

ΥΓ1: Η ανάγκη ή η «αρρώστια» ενός ανθρώπου είναι πολύ πιθανόν να τον οδηγήσει σε πράξεις ανομίας ή παραλογισμού. Στην πραγματικότητα όμως, άνθρωποι που υποφέρουν από οικονομική δυσπραγία δεν γίνονται «εγκληματίες».

ΥΓ2: Η ιστορία μας διδάσκει ότι πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι, για να μην πω καχύποπτοι…απέναντι στο κάθε τι. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να περπατάς και να γυρίζεις το κεφάλι σου κάθε τόσο πίσω κοιτώντας αν σε ακολουθεί κάποιος επίδοξος ληστής. Αλλά, πώς αλλιώς θα προστατευτούμε; Η εποχή της «ανεμελιάς», που αφήναμε πόρτες και παράθυρα ανοιχτά, έχουν περάσει από τότε που σταμάτησε να μεταδίδεται «το μικρό σπίτι στο λιβάδι».

ΥΓ3: Την ίδια στιγμή δήμαρχοι, όπως της Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, αλλά και ο Δέλτα, Ευθύμιος Φωτόπουλος, είναι στα «κάγκελα». Οι περιοχές τους έχουν σοβαρό πρόβλημα στην αστυνόμευση με συνέπεια την έξαρση της εγκληματικότητας ή παραβατικότητας ή όποια ταμπέλα θέλει κάποιος να βάλει στην κατάσταση που επικρατεί. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το σημερινό, όπου το κτίριο των Δημοτικών Υπηρεσιών του Δήμου Δέλτα στη Σίνδο παραβιάστηκε τα ξημερώματα από διαρρήκτες.

ΥΓ4: Να μην αναφερθώ σε δημάρχους που τους έχουν «ξηλώσει» ολόκληρα λειτουργικά κτίρια και οι οποίοι «θάβουν» το θέμα, αφενός για να μην χαλάσουν τις δημόσιες σχέσεις τους και αφετέρου για να μην παραδεχτούν την ανικανότητά τους. Και όταν λέω «τους έχουν ξηλώσει ολόκληρα κτίρια», το εννοώ, καθώς οι δράστες έχουν αφαιρέσει από τις μονάδες των κλιματιστικών που ήταν τοποθετημένες στην οροφή του κτιρίου, μέχρι και υπολογιστές και μικρόφωνα από αίθουσες συνεδριάσεων.

ΥΓ5: Να έχετε υπόψη σας ότι και οι αστυνομικοί έχουν την ίδια αγωνία με εμάς, τους πολίτες. Δεν τους ενδιαφέρει μόνο η δική τους άθλια καθημερινότητα με τις αμέτρητες ελλείψεις και τις δυσκολίες που αυτό συνεπάγεται. Αναγνωρίζουν ότι στο πρόσωπό τους οι πολίτες βλέπουν την ελληνική αστυνομία και αυτό που τους βαραίνει περισσότερο είναι το γεγονός ότι δεν μπορούν να συνδράμουν όπως έχουν εκπαιδευτεί και όπως είναι «ορκισμένοι» στην υπηρεσία του πολίτη, στην προστασία του πολίτη.

ΥΓ6: Από την μέρα που είχε ανακοινωθεί η αναδιάρθρωση των αστυνομικών τμημάτων, οι ίδιοι οι αστυνομικοί είχαν επισημάνει τις δυσκολίες και τη δυσλειτουργικότητα του σχεδιασμού, τονίζοντας ταυτόχρονα τις υπάρχουσες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και σε υλικοτεχνική υποδομή, όπως περιπολικά… η σημερινή κατάσταση αποτελεί μέρος της αγνόησης εκείνων των επισημάνσεων.

ΥΓ7: Τραγικότερο όλων είναι ότι, η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, μετά από διεκδικήσεις τεκμηριωμένες, κατάφερε και έπεισε το Αρχηγείο να μεταφέρει περιπολικά από περιοχές που έχουν περισσότερα του ενός σε υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης που δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ, όπως είναι κατά διαστήματα το Τμήμα του Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης! Αυτό ήταν η αφορμή να αντιδράσει εσωτερικά ο συνδικαλισμός των Αθηνών, απέναντι σε μια τέτοια «επιτυχία». Κύριοι, μην ξεχνάτε ότι η χώρα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση και εξαιτίας του κακού ελληνικού συνδικαλιστικού κινήματος…

ΥΓ8: Μην βρίζετε και φωνάζετε όταν αργεί να έρθει η αστυνομία… δεν έχει περιπολικά, δεν έχει μηχανές, δεν έχει αστυνομικούς (έχει αλλά τους έχει να φυλάνε τα ντουβάρια στα σπίτια των υπουργών και στα γήπεδα των επιχειρηματιών)

ΥΓ9: Καλύτερα καχύποπτος, παρά κλεμμένος…

ΥΓ10: Μην έρθετε σε αντιπαράθεση με έναν επίδοξο ληστή… δεν ξέρετε τι μπορεί να κρατάει στο χέρι του (όπλο, μαχαίρι, σύριγγα…). Να θυμάστε ότι εκείνος δεν έχει κάτι να χάσει… και έτσι είναι ικανός για όλα. Και επίσης, αν μπορούσε να επικοινωνήσει με τη λογική, δεν θα ήταν ληστής…

ΥΓ11: Μην ξεχνάτε ότι η μικρο – εγκληματικότητα δεν εμφανίζει στα χαρτιά και στους αριθμούς αύξηση, γιατί στην πλειοψηφία τους τα θύματα αποφεύγουν να μπουν στη δαιδαλώδη γραφειοκρατία της καταγγελίας που δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Η μόνη περίπτωση που καταγγέλλονται τα περιστατικά στην αστυνομία είναι επίσης για γραφειοκρατικούς λόγους, όταν δηλαδή έχουν αφαιρεθεί επίσημα έγγραφα και απαιτείται επανέκδοση, όπως η ταυτότητα ή το δίπλωμα οδήγησης… κατά τα άλλα, δεν υπάρχει εγκληματικότητα, γιατί δεν καταγράφεται…

ΥΓ12: Συνιστώ επιφυλακτικότητα έως και καχυποψία με τους… υπεράνω υποψίας (γενικώς)!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20:2026/10

Ινδία-Covid-19: 480 θάνατοι σε 24 ώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:1526/10

Τριμερής Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ αύριο στην Αθήνα Διεθνή ,Ελλάδα ,Κοινωνία

20:1426/10

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο νέος πτωχευτικός κώδικας Πολιτική ,Σημαντικά

20:1126/10

Η Ελλάδα ακύρωσε τη Navtex στο Μυρτώο Πέλαγος την 29η Οκτωβρίου Ελλάδα ,Πολιτική

20:1026/10

Χαράτσι στα πλαστικά ποτήρια- Χρησιμοποίησε το δικό σου ποτήρι Ελλάδα ,Κοινωνία ,Περιβάλλον

20:0026/10

Άντρας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του Κοινωνία

20:0026/10

Λάρισα: Κλείνουν τα σχολικά γυμναστήρια για εξωσχολικές δραστηριότητες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

19:5826/10

Προκαλεί ξανά ο Ερντογάν θέλοντας να κάνει… πικ νικ στα Βαρώσια! Διεθνή ,Πολιτική

19:4026/10

Κορωνοϊος-Εμβόλιο Sputnik-V: Χωρίς παρενέργειες το 85% Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:3826/10

Τραγωδία στο Λουτράκι: Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας Ελλάδα

19:3526/10

Τραγωδία στην Κρήτη: Πέθανε η μητέρα που μαχαίρωσε ο γιος της Ελλάδα

19:3026/10

Λιγότερο από το 4% του πληθυσμού της Γουχάν έχει αντισώματα Διεθνή ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

19:2026/10

Δύο νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην Ηλεία Κοινωνία

19:1926/10

Κορωνοϊός: Στην κορυφή του χάρτη η Αττική – Ακολουθεί η Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

19:1626/10

Φοβερό μποτιλιάρισμα στα Μάλγαρα (VIDEO) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

19:1026/10

Σε λειτουργία η εφαρμογή «Κωδικοί Δημόσιας Διοίκησης» Κοινωνία

19:0026/10

Κυκλοφορεί το βιβλίο-οδηγός για όσους ταλαιπωρούνται από σκολίωση Ελλάδα

18:5026/10

Δήμος Ωραιοκάστρου: Μόνο με ραντεβού η λειτουργία των ΚΕΠ Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Ελλάδα

18:4526/10

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ με σποτάκι για τον Πτωχευτικό Νόμο-Αντίδραση Πέτσα (VIDEO) Ελλάδα ,Οικονομία ,Πολιτική

18:4026/10

Μητσοτάκης σε Λαβρόφ: Ταραξίας με θρησκευτικό μανδύα η Τουρκία Πολιτική ,Σημαντικά

18:3126/10

Κορωνοϊός: 715 κρούσματα σήμερα – 7 νέοι θάνατοι Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:3026/10

Προκήρυξη για 258 οπλίτες βραχείας ανακατάταξης Όπλων-Σωμάτων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

18:2426/10

Ανατροπή στο φονικό των Χανίων – Νεκρός και ο 82χρονος Ελλάδα ,Σημαντικά

18:2026/10

Έρευνες στις φυλακές Κορυδαλλού και Χανίων- Κατασχέσεις αντικειμένων Ελλάδα ,Κοινωνία

18:1026/10

Λαβρόφ: Τα προβλήματα επιλύονται βάσει του διεθνούς δικαίου Πολιτική

18:0026/10

Κορωνοϊός: Πόσο επηρεάζει η χρήση της ασπιρίνης Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

17:5626/10

ΧΑΑ: Βουτιά των τραπεζικών μετοχών- Ο Γενικός κάτω από τις 600 Ελλάδα ,Οικονομία

17:5026/10

Ηράκλειο: Συνάντηση Λαμπρινού με τον Υφ. Τουρισμού Μανόλη Κόνσολα Δήμοι ,Ελλάδα ,Κοινωνία

17:4026/10

Ρωσία: Νέο ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού κατέγραψε η χώρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

17:3026/10

Προκήρυξη για 160 οπλίτες βραχείας ανακατάταξης Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδα ,Κοινωνία

17:2026/10

Δίκη ΧΑ: Μεγαλύτερες ποινές ζητούν τα θύματα Ελλάδα ,Κοινωνία

17:1826/10

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Επιτέθηκαν με μαχαίρι κατά δύο γυναικών Ελλάδα ,Κοινωνία

17:1026/10

Πάτρα: Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Κοινωνία

17:0026/10

Αυγενάκης: Χάος και πάρτι παρανομίας στον ερασιτεχνικό αθλητισμό (VIDEO) Αθλητισμός ,Πολιτική

16:5026/10

Έκκληση Βεργίδη στους πολίτες του Κιλκίς: Τηρείστε πιστά τα μέτρα Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κορωνοϊός

16:4626/10

Τουρκία: Ακύρωση της Navtex για την 28η Οκτωβρίου Διεθνή ,Σημαντικά

16:4026/10

BENETH: Κλείνει πέντε καταστήματα στην Αττική Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

16:4026/10

Θεσσαλονίκη: 10 κρούσματα κορωνοϊού σε δομή περίθαλψης παιδιών Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός

16:3026/10

Ηλιόπουλος: Ακυρώθηκε ο σχεδιασμός της ΝΔ να περάσει ο πτωχευτικός στα κρυφά Ελλάδα ,Πολιτική

16:2126/10

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση οδηγεί σε αναγκαστική πτώχευση νοικοκυριά και μικρομεσαίες (VIDEO) Πολιτική

16:2026/10

Τραμπ: Για την αύξηση των κρουσμάτων φταίνε τα τεστ και τα ΜΜΕ Διεθνή

16:1826/10

Συνάντηση Μητσοτάκη-Αναστασιάδη: Συζήτηση για Ελληνοτουρκικά και Κυπριακό Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

16:1026/10

Σταϊκούρας: Δόθηκαν 7 δισ. ευρώ μέσω Επιστρεπτέας Προκαταβολής Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

16:0326/10

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη – Τρεις συλλήψεις (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

16:0026/10

Ιωάννινα – Κορωνοϊός: Άμεσος ο κίνδυνος για υπαγωγή στην κατηγορία «4» Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Περιφέρειες

16:0026/10

Χανιά: Silver Alert για τον σύντροφο της 80χρονης που βρέθηκε στραγγαλισμένη Ελλάδα ,Κοινωνία

15:5026/10

Ν. Μηταράκης: Μείωση κατά 96% των μεταναστευτικών ροών στο τελευταίο εξάμηνο Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:4026/10

Προϋπολογισμός: Έλλειμμα 7 δισ. ευρώ στο 9μηνο έφερε ο Covid Οικονομία

15:3026/10

Τζιτζικώστας: Ενωμένοι θα βγούμε και πάλι νικητές Θεσσαλονίκη ,Περιφέρειες

15:2026/10

Συνάντηση Ν. Δένδια με τον νέο πρέσβη της Ινδίας Πολιτική

15:1326/10

Στη Θεσσαλονίκη η ΠτΔ: Φωτορεπόρτερ κατέβασαν τις φωτογραφικές μηχανές Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

15:1026/10

Πέτσας: Πολύ σημαντικές οι επόμενες 48 ώρες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

15:0026/10

Κορωνοϊός: Περισσότεροι από 49.200 έλεγχοι για τήρηση μέτρων Κοινωνία ,Κορωνοϊός

14:5926/10

Β. Κανελλόπουλος: Είναι δυστύχημα αυτό που συμβαίνει! (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:5426/10

Ερντογάν: Ψυχωτικός ο Μακρόν- Μποϊκοτάζ σε Γαλλία Διεθνή ,Σημαντικά

14:4026/10

Τουρκικά F-16 πάνω από τους Ανθρωποφάγους Διεθνή ,Ελλάδα ,Κοινωνία

14:3926/10

Δένδιας σε Λαβρόφ: Η Τουρκία έχει καταστεί ταξιδιωτικό γραφείο τζιχαντιστών Πολιτική

14:3726/10

Λεοντιάδης: Έως 70% η μείωση τζίρου στα ταξί (ΗΧΗΤΙΚΟ) Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

14:3526/10

Σακελλαροπούλου: Δεν απεμπολούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

14:3026/10

Ν. Κεραμέως: Ενθαρρύνουμε τις νέες τεχνολογίες και τα ψηφιακά μέσα Παιδεία ,Πολιτική

14:2726/10

Δήλωση του Κ. Μητσοτάκη για την απώλεια του Χάρη Καρατζά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

14:2626/10

Καράογλου: Οι ημέρες είναι κρίσιμες και δεν πρέπει να εφησυχάσουμε Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

14:2326/10

Tρ. Πειραιώς: Στηρίζει HEMEXPO και ναυτιλιακή βιομηχανία Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Ναυτιλία

14:1926/10

Ζέρβας: Οι Θεσσαλονικείς έδωσαν νικηφόρους αγώνες Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:1826/10

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Ποιες περιοχές θα επηρεάσει Κοινωνία ,Σημαντικά

14:1426/10

Καλαφάτης: Δεν υποχωρούμε και δεν παραχωρούμε αναφαίρετα δικαιώματα Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

14:1026/10

Τα «Χρόνια πολλά» του Ν. Χαρδαλιά στην κόρη του Πολιτική

14:0726/10

Μαχητικά αεροσκάφη στον ουρανό της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:0526/10

Σακελλαροπούλου από Θεσ/νίκη: Έκκληση στους νέους για κοινωνική ευθύνη Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

14:0026/10

ΕΝΦΙΑ: Μέχρι την Παρασκευή (30/10) η πληρωμή πρώτης και δεύτερης δόσης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

13:5726/10

Δείτε LIVE την συνέντευξη τύπου του Λ. Αυγενάκη Αθλητισμός ,Πολιτική

13:4526/10

Μόσιαλος: Είμαστε ήδη σε τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:3426/10

Οι νέες αποστάσεις στα τραπεζοκαθίσματα των χώρων εστίασης Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κορωνοϊός

13:3126/10

Άφιξη της ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου στον Άγιο Δημήτριο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:3126/10

Θετικός στον κορωνοϊό βουλευτής της ΝΔ Κόμματα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

13:3026/10

Στοίχημα: Με το 1.83 της Τότεναμ και γκολ διπλασιασμού Αθλητισμός

13:2326/10

Αλ. Χρυσάφης: Εισαγόμενη η διασπορά covid στις Σέρρες (ΗΧΗΤΙΚΟ) Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Θέματα GR Times

13:2026/10

Πέτσας: Ταραξίας η Τουρκία στην Αν. Μεσόγειο Πολιτική

13:1526/10

Λινού: Σε οκτώ μέρες θα έχουμε διπλάσια κρούσματα Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:0926/10

Κορωνοϊός: Έξι κρούσματα στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας – Τεστ σε όλους εργαζόμενους Ελλάδα ,Κορωνοϊός

13:0026/10

Συλλυπητήριο μήνυμα ΝΔ για τον Χ. Καρατζά Πολιτική

12:4526/10

Δερμιτζάκης: Φοβάμαι ότι μπορεί να μάς ξεφύγει ο ιός Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:4226/10

Mega Insurance & Lux Actuaries: Ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών και αναλογιστικών ... Επιχειρήσεις

12:4026/10

Θεσσαλονίκη: Πολεμικό πλοίο στον Θερμαϊκό Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:3026/10

Δείτε LIVE την ενημέρωση από τον Στ. Πέτσα Πολιτική

12:3026/10

Σοκάρει ασθενής covid: Αισθάνθηκα ότι με πάνε στη Σπιναλόγκα! Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Υγεία

12:2226/10

Σαρηγιάννης: Πρόβλεψη για 4.000 κρούσματα ημερησίως στο τέλος του έτους Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:1926/10

FS- ΤΡΑΙΝΟΣΕ φέρνουν και στην Ελλάδα τα ‘frecciarossa 1000’ Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

12:1526/10

Μήνυμα Ν. Δένδια για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης Πολιτική

12:0026/10

Κορωνοϊός: Θετικότατα μηνύματα από το πειραματικό εμβόλιο της Οξφόρδης Επιστήμη ,Κορωνοϊός

11:5826/10

Κορωνοϊός: Τρεις νεκροί μέσα σε 24 ώρες Κοινωνία ,Κορωνοϊός

11:4526/10

Δίκη ΧΑ: Οι συνήγοροι των Αιγύπτιων αλιεργατών ζητούν έφεση κατά της απόφασης Ελλάδα

11:3026/10

ΔΕΗ: Λήγει η προθεσμία για το κοινωνικό τιμολόγιο – Πως θα κάνετε αίτηση Ελλάδα ,Ενέργεια ,Κοινωνία

11:1926/10

Αγ. Δημήτριος: Βγήκε η Θεία Κοινωνία στο… προαύλιο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:1526/10

ΠΑΟΚ: Ανησυχία για το παιχνίδι στη Γρανάδα που πλήττεται από την πανδημία Αθλητισμός

11:1026/10

Αναδρομικά: Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται σήμερα Οικονομία

11:0326/10

Βατόπουλος: Σε 10 με 15 ημέρες κρίνονται τα νέα μέτρα Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

11:0026/10

Πέθανε ο αντιπρόεδρος της γερμανικής Βουλής Τόμας Όπερμαν Διεθνή ,ΕΕ

11:0026/10

Τσάι «μοιράζει» ο Ερντογάν σε πολίτες Διεθνή

10:4526/10

Θα χάσει, αλλά μπορεί να σκοράρει! Αθλητισμός

10:3126/10

Θεσσαλονίκη: Δείτε εικόνα από τον ΙΝ Αγ. Δημητρίου (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:3026/10

Αρμενία-Αζερμπαϊτζάν δεσμεύονται ξανά για ανθρωπιστική εκεχειρία από σήμερα Διεθνή

10:2026/10

Θεσ/νίκη: Στον Άγιο Δημήτριο ο μητροπολίτης Άνθιμος (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:1526/10

Κρούσμα κορωνοϊού σε κολυμβητήριο στα Ιωάννινα Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:1126/10

Κορωνοϊός: Κατέληξε 82χρονος στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:0026/10

Γερμανία – Κορωνοϊός: Μεγάλος και πάλι ο αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα Χωρίς κατηγορία

09:4526/10

Δικηγόρος Χ. Παππά: Δεν έχω γνώση πού βρίσκεται Πολιτική

09:4226/10

Συνωστισμός έξω από τον Άγιο Δημήτριο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:3026/10

Λαβρόφ: Κυριαρχικό δικαίωμα των κρατών τα 12 ναυτικά μίλια Διεθνή ,Σημαντικά

09:2426/10

Ενημερωτική εκδήλωση για τη Θαλασσαιμία στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

09:1526/10

Κορωνοϊός: Δωρεάν τεστ στο Περιστέρι Κοινωνία ,Κορωνοϊός

09:0026/10

Μητσοτάκης: Συναντήσεις με τους ΥΠΕΞ Ρωσίας και Ισραήλ Πολιτική

08:4526/10

Παγώνη: Πολύ μεγαλύτερος ο αριθμός κρουσμάτων από την πραγματικότητα Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:4026/10

Θεσ/νίκη: Κοσμοσυρροή πιστών στον Αγ. Δημήτριο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:2026/10

Σήμερα η δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκη

08:1226/10

Κορωνοϊός: Περισσότερα από 300 σχολεία ή τμήματα κλειστά Κορωνοϊός ,Παιδεία

08:0526/10

Αποδράσεις στη φύση: 3 + 1 διαδρομές σε βουνό και θάλασσα (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times

08:0126/10

Εξαφάνιση 72χρονου από τη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:5626/10

Επίσημη έπαρση της σημαίας στον Λευκό Πύργο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:5026/10

Κτήμα Κωνσταντάρα: Βιολογικά κρασιά με bouquet επιτυχίας Αγροτική Οικονομία ,Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

07:3526/10

Δημήτρια: Η πορεία του θεσμού στη Θεσσαλονίκη από τον 4ο αιώνα μέχρι σήμερα Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

07:2026/10

Θεσ/νίκη: Για ποια καταστήματα ισχύει η σημερινή αργία Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:1726/10

Covid: Στο ΑΧΕΠΑ 7 ηλικιωμένοι από γηροκομείο των Σερρών Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

07:1526/10

Ύπνος: Ποια τα οφέλη και ποιες οι ώρες που προτείνονται για την παιδική ηλικία; Health-Fitness ,Θέματα GR Times ,Υγεία

07:0026/10

O καιρός σήμερα, Δευτέρα Ελλάδα ,Σημαντικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ