Η ενότητα και η πειθαρχία των Ελλήνων τους αναδεικνύει νικητές!!

Η ενότητα και η πειθαρχία των Ελλήνων τους αναδεικνύει νικητές!!
Άποψη, Άρθρα, Θέματα GR Times   | 06/04/2020 | 08:00
Του Δημήτρη Ν. Σαμαρά, Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΜΙΛΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 

Αν για κάτι πρέπει να είμαστε περήφανοι ως Έλληνες αυτήν την περίοδο, είναι για τη θέση που έχει η χώρα μας στον παγκόσμιο χάρτη σχετικά με τα κρούσματα αλλά και τους θανάτους από τον Κορωνοϊό, covid-19.

Είναι επίσης αδιαμφισβήτητο ότι αυτό το πετύχαμε ως χώρα, λόγω των πολύ έγκαιρων και αρκετά αυστηρών μέτρων που πήρε η Ελληνική Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας.

Πιστεύω ότι όλοι μας, ο καθένας με τον τρόπο του, οφείλουμε ένα ευχαριστώ σε αυτούς που εισηγήθηκαν αλλά και σε αυτούς που έγκαιρα αποφάσισαν την επιβολή των μέτρων που σκοπό είχαν την προστασία της δικής μας υγείας. Αυτό γίνεται πιο κατανοητό, αν δούμε (και στο διάγραμμα) τι συμβαίνει σε άλλες χώρες, μεγαλύτερες αλλά και ισχυρότερες οικονομικά και τεχνολογικά όπως η γειτονική Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Αγγλία, η Γερμανία, ακόμη και η παντοδύναμη Αμερική και πολλές άλλες. Δεν είναι το ζητούμενο για μένα να υποστηρίξω ότι αυτό συνέβη επειδή στην κρίσιμη θέση, αυτήν την κρίσιμη στιγμή, βρέθηκε ο πολύ καλός σε όλα του κ. Τσιόρδας ή ο συγκεκριμένος και πολύ αποφασιστικός πρωθυπουργός ή η συγκεκριμένη κυβέρνηση, αλλά εκ του μέχρι τώρα πολύ θετικού αποτελέσματος, πιστεύω ότι αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουν όλοι οι Έλληνες, ανεξάρτητα με το τι πιστεύει ο καθένας πολιτικά.

Αξίζουν, λοιπόν, πολλά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, αλλά και σε όσους από την αντιπολίτευση στις κρίσιμες αυτές ώρες του πολέμου, κατέβασαν, όπως πρέπει να κάνει η εκάστοτε αντιπολίτευση σε καιρό πολέμου, τη σημαία της αντιπαράθεσης και εν γίνει της αντιπολίτευσης, παραμέρισαν όλες τις διαφορές τους και συντάχθηκαν όλοι κατά του κοινού αόρατου εχθρού, του κορωνοϊού covid-19, αναγνωρίζοντας μέσα από αυτήν τους την πράξη ότι έναντι όλων, προτάσσουν το καλό των πολιτών και της πατρίδας μας.

Σε αυτούς τους πολιτικούς μας,  αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την μέχρι τώρα επιτυχή πορεία της χώρας μας. Το ότι υπάρχουν ορισμένοι ακραίοι ίσως και γραφικοί, δεν υπάρχει λόγος να τους σχολιάσουμε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, ας το ερμηνεύσουμε ότι στη κοινωνία και στη δημοκρατία συνυπάρχουμε όλοι. Άλλωστε και οι ακραίες θέσεις κάποιων είναι απαραίτητες στη δημοκρατία μας, αφενός γιατί αυτοί αυτογελοιοποιούνται και αφετέρου γιατί έτσι ξεχωρίζει η ήρα από το σιτάρι.

Ακόμη και αν ορισμένα μέτρα, θεωρήθηκαν πολύ αυστηρά από ορισμένους της νομικής επιστήμης επειδή κατέλυσαν θεμελιώδεις αρχές του Συντάγματος όπως αυτές  των ατομικών ελευθεριών, της ελεύθερης μετακίνησης, του συνέρχεσθε κλπ, τελικά ο σκοπός που επέβαλε τα μέτρα αυτά, δικαιολόγησαν πλήρως την επιβολή τους, ακόμη και από κορυφαίους συνταγματολόγους.

Επίσης, σε αυτήν την κρίση ανεδείχθη ότι όλοι οι πολίτες δεν έχουμε μόνο δικαιώματα σε αυτή τη χώρα, αλλά έχουμε και υποχρεώσεις, ότι έχουμε και καθήκοντα και εν τέλει έχουμε και ευθύνες με κυρίαρχη την ατομική ευθύνη. 

Είναι αλήθεια ότι σε αυτήν την κρίση, η ατομική ευθύνη και η πειθαρχία της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών επεβλήθη του «έλα μωρέ» ορισμένων μεμονωμένων απείθαρχων. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτό το «έλα μωρέ» ορισμένων απείθαρχων «ελληναράδων» για αρκετά χρόνια ήταν η πηγή και η αιτία της απειθαρχίας, του ωχ αδερφισμού και εν τέλει του λαϊκισμού. Βέβαια η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών πράγματι επέδειξε υπευθυνότητα (δεν θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς βέβαια) συνεπώς και οι απλοί πολίτες έχουν τη θετική συνδρομή τους στην επιτυχία που καταγράφει (μέχρι τώρα) η χώρα μας έναντι του κορωνοϊού, οπότε και στον πολίτη πρέπει να πιστωθούν πολλά ευχαριστώ για την επιτυχία της χώρας μας. Η συμμετοχή των απλών πολιτών στη συμβουλή ή στη διαταγή «μένουμε σπίτι» εκτός από την προστασία του ύψιστου αγαθού της ζωής τους που είναι η υγεία τους, είναι και η συμβολή τους στην επιτυχία της χώρας μας έναντι των αρνητικών επιπτώσεων από τον κορωνοϊό, covid-19. Άλλωστε μεταξύ τους αυτά τα δυο είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία.

Θα ήταν τεράστια παράλειψη, αν σε αυτόν τον εντελώς ασύμμετρο και αόρατο πόλεμο, δεν αναγνωρίζαμε όλοι μας την τεράστια συμβολή όλων των αξιωματικών αλλά και όλων των απλών  στρατιωτών που είναι στη πρώτη γραμμή της μάχης και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και γενικά το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του δημόσιου συστήματος υγείας, οι οποίοι με αυταπάρνηση δίνουν συνεχώς τη μάχη με τον αόρατο εχθρό για να βοηθήσουν και να σώσουν τη ζωή των συνανθρώπων μας. Σε όλους αυτούς οφείλουμε το μεγαλύτερο ευχαριστώ και αξίζουν τα περισσότερα συγχαρητήρια.

Μετά το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και το προσωπικό της πολιτικής προστασίας, πιστεύω ότι το προσωπικό κυρίως των super market, των φαρμακείων και γενικότερα των εργαζομένων που εκθέτουν καθημερινά τη ζωής τους σε κίνδυνο για να μην λείψουν από εμάς τα τρόφιμα, φάρμακα, αλλά και όλα τα απαραίτητα για τη διαβίωση μας, είναι επίσης οι ήρωες αυτού του πολέμου και τους αξίζουν και αυτούς πολλά συγχαρητήρια και άλλα τόσα ευχαριστώ. Αντίστοιχα πολλά ευχαριστώ αξίζουν και σε όλους όσους αυτό το κρίσιμο διάστημα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να συνεχίσουν τη λειτουργία της οικονομίας αλλά και της ζωής μας γενικότερα, όπως οι εμπορευματικές και επιβατικές μεταφορές, αλλά και πολλά άλλα επαγγέλματα και φυσικά και οι εργαζόμενοι σε αυτά, χάρη στους οποίους δεν έχουμε ελλείψεις σε είδη πρώτης ανάγκης.

Πιστεύω επίσης ότι πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όσους επιχειρηματικούς ομίλους, ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιους φορείς αλλά και πολλούς ιδιώτες, που με τις διάφορες προσφορές – δωρεές – τους σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, αναπνευστήρες και γενικά ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, ακόμα και σε απλά Μέσα Ατομικής Προστασίας (μάσκες, γάντια, κλπ) για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, συνεισφέρουν σε αυτόν τον αόρατο και ασύμμετρο πόλεμο, αποδεικνύοντας την κοινωνική διάσταση της επιχειρηματικότητας και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας γενικότερα.

 Τέλος αυτό που είναι επίσης σημαντικό και δεν πρέπει να ξεχαστεί, είναι το γεγονός ότι σε όλη αυτήν την περίοδο η οικονομία μας πλήττεται καίρια και τα αποτελέσματα αυτής της κρίσιμης και σημαντικότατης πληγής που θα δημιουργηθεί στην οικονομία θα εμφανιστούν αργότερα. Πάρα πολλές ελληνικές επιχειρήσεις που οριακά ήταν βιώσιμες μετά και τη δεκαετή οικονομική κρίση, δυστυχώς δεν θα αντέξουν και θα αναγκαστούν να κλείσουν με ό,τι σημαίνει αυτό και για την ανεργία στη χώρα μας. Το θέμα της ανεργίας αποκτά ιδιαίτερη σημασία αν αναλογιστούμε πως εκτινάσσεται ήδη η ανεργία ένεκα του κορωνοϊού σε πάρα πολλές άλλες χώρες που είναι πολύ πιο αναπτυγμένες και οικονομικά πολύ ισχυρότερες από την Ελλάδα.

Η κυβέρνηση με τα μέτρα που λαμβάνει σήμερα (και σωστά πράττει) αντιμετωπίζει κυρίως το θέμα των αμοιβών των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα αφού σχεδόν στο σύνολο τους οι ιδιωτικές επιχειρήσεις δεν λειτουργούν και αυτό το κάνει (και καλώς) προκειμένου να εξασφαλίσει στους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους ένα ελάχιστο εισόδημα οριακής διαβίωσης αυτές τις κρίσιμες μέρες.

Η επανεκκίνηση της οικονομίας όμως δεν θα γίνει ούτε με το πάτημα ενός κουμπιού, ούτε με κάποιο μαγικό τρόπο και σίγουρα θα απαιτηθεί χρόνος για αυτό.

Θα πρέπει λοιπόν αφού τελειώσει νικηφόρα ο πόλεμος με τον κορωνοϊό, covid-19 και σώσουμε πρώτα τις ζωές μας, να προσπαθήσουμε, πάλι όλοι μαζί, ώστε να σώσουμε και την άλλη σημαντική παράμετρο της ζωής μας, αυτή της εργασίας, δηλαδή αυτή της οικονομίας.

Όταν, λοιπόν, με το καλό θα έχουμε σώσει την υγεία μας, τότε ο μεγάλος ασθενής θα είναι η οικονομία μας που μάλλον τότε θα έχει μπει στην εντατική.

Και όταν λέμε η οικονομία μας, (με δεδομένο ότι ο δημόσιος τομέας θα έχει πληγεί μόνο ως προς τα δημόσια έσοδα και όχι – ευτυχώς – ως προς τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων) είναι ξεκάθαρο ότι εννοούμε τον ιδιωτικό τομέα, δηλαδή τις επιχειρήσεις, οι οποίες για να συνέλθουν θα πρέπει να ξαναβρούν τους πελάτες τους, τους προμηθευτές τους, τις αγορές τους και γενικά τη λειτουργία τους, προκειμένου να συνεχίσουν να υφίστανται για να διατηρήσουν και τις θέσεις εργασίας τους. Γιατί αν δεν επιβιώσουν οι επιχειρήσεις τότε είναι απολύτως βέβαιο ότι η ανεργία θα εκτιναχθεί στα ύψη. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις μεγάλες επιχειρήσεις ή στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, αλλά κυρίως στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε αυτές που αποτελούν τον  κορμό και τη βάση τόσο της ελληνικής οικονομίας όσο και της εργασίας.

Συνεπώς και τότε, θα πρέπει και πάλι όλοι μαζί να συνεργαστούμε και ο καθένας με το ρόλο του στην πολιτεία, την οικονομία και τη ζωή, να συμβάλουμε προκειμένου να επανεκκινήσει  πάλι η οικονομία μας ώστε η ζωή όλων μας να βρεθεί σχεδόν στα προ κορωνοϊού επίπεδα.

Αν και τότε είμαστε όλοι μαζί και αν δεν αντιμετωπίσουμε τις επιχειρήσεις, την επιχειρηματικότητα και γενικά την ιδιωτική οικονομία ως κάτι κακό (όπως δυστυχώς συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν) αλλά ως αναγκαιότητα της ζωής και ως προϋπόθεση για να διατηρηθεί ζωντανός ο εργασιακός ιστός της χώρας μας, τότε είναι βέβαιο ότι θα βγούμε και πάλι νικητές.

Συμπερασματικά λοιπόν θα έλεγα ότι όταν τελικά η Ελλάδα θα κερδίσει αυτόν τον πόλεμο με τις λιγότερες απώλειες, αυτό θα οφείλεται στο ότι όλοι οι Έλληνες ενώθηκαν, συντάχθηκαν όλοι μαζί κατά του αόρατου αυτού κοινού «εχθρού» και ο καθένας με το ρόλο που του έταξε η ζωή σε αυτή τη χρονική στιγμή, συμμετείχε σε αυτήν την επιτυχία αποδεικνύοντας ότι, όταν οι Έλληνες συντάσσονται κατά ενός κοινού εχθρού τελικά βγαίνουν νικητές, τους καταγράφει η ιστορία και όλοι οι άλλοι αναγνωρίζουν τα θετικά και τις αρετές τους. 

Και τους θαυμάζουν !!

Όταν έχουν ενότητα και κοινό στόχο !!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10:4505/06

Χατζηδάκης: Τρεις πυλώνες για ηλεκτροκίνηση Περιβάλλον ,Πολιτική

10:3005/06

ΓΑΔΘ: 38 συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:1505/06

ΝΔ: Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος Περιβάλλον ,Πολιτική

10:1105/06

Μητσοτάκης: Αυτό είναι το σχέδιο για την ηλεκτροκίνηση Ενέργεια ,Πολιτική ,Σημαντικά

10:0005/06

Σεισμικές δονήσεις σε Κάσο- Στροφάδες Ελλάδα ,Κοινωνία

09:4505/06

Στοίχημα: Η παράδοση στην Γερμανία και τα γκολ στη Δανία Αθλητισμός

09:4205/06

Ερντογάν: Να χαρακτηριστεί επίσημα τζαμί η Αγιά Σοφιά Διεθνή ,Σημαντικά

09:3305/06

LIVE: Ο πρωθυπουργός παρουσιάζει πρόγραμμα για την ηλεκτροκίνηση Πολιτική

09:3005/06

Συρία: Αεροπορικές επιδρομές σε βάση Ιρανών- 9 νεκροί Διεθνή

09:1505/06

Προσπάθησαν να βοηθήσουν κι έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:0005/06

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Ηχηρή παρέμβαση για τις τουρκικές προκλήσεις Βαλκάνια ,Διεθνή ,Ελλάδα

08:5005/06

Διακοπή νερού σε Πανόραμα και Εύοσμο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:4505/06

Χαλκιδική: Έρευνες για αγνοούμενο ψαρά Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

08:3005/06

Τζόκερ: Πού παίχτηκαν τα «χρυσά» δελτία Ελλάδα ,Κοινωνία

08:1505/06

Διακοπή νερού στην Πολίχνη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:0005/06

Κορωνοϊός: Η Βραζιλία στην τρίτη θέση σε αριθμό νεκρών Διεθνή ,Κορωνοϊός

07:4505/06

Γκουτέρες: Είναι η ώρα της φύσης Διεθνή ,Περιβάλλον

07:3005/06

Θεσ/νίκη: 5 συγκεντρώσεις και μια ποδηλατοπορεία Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:2005/06

Foodies και οι προοπτικές του Γαστρονομικού Τουρισμού Σημαντικά ,Τουρισμός

07:1005/06

Διακοπές ρεύματος στη Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:0005/06

Ο καιρός για σήμερα, Παρασκευή, σε όλη τη χώρα Κοινωνία ,Σημαντικά

23:5904/06

ΟΗΕ: Θέλουμε ένα εμβόλιο προσβάσιμο σε όλους Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:5904/06

Χάκερ από Κίνα και Ιράν κατά Τραμπ και Μπάιντεν Διεθνή

23:5204/06

Κορωνοϊός: Εκατομμύρια δολάρια για εμβόλια σε φτωχές χώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:5004/06

Δωρεάν μαστογραφίες στον δήμο Αθηναίων Δήμοι ,Ελλάδα ,Κοινωνία

23:4304/06

Σωματείο «Ομόνοια»: Να ανοίξουν κανονικά οι λαϊκές αγορές Θεσσαλονίκη

23:4004/06

Covid – 19: Πάνω από 387.000 θάνατοι παγκοσμίως Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:3004/06

Κέρκυρα:Καλλιεργούσε 71 δενδρύλλια κάνναβης Κοινωνία

23:2004/06

Μέρκελ: «Δεν θα διεκδικήσω εκ νέου την Καγκελαρία» Διεθνή

23:1004/06

Γ. Μαυρωτάς: Η αλήθεια για τις επιχορηγήσεις στον αθλητισμό Αθλητισμός

23:0004/06

Υπόθεση Novartis: Καλείται εκ νέου ο Δ. Παπαγγελόπουλος Βουλή

22:5004/06

Δήμαρχοι και εργαζόμενοι σε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης Δήμοι

22:4004/06

Ορθοπεταλιές για τον Θερμαϊκό Θεσσαλονίκη ,Περιβάλλον

22:3504/06

Νέα πρόκληση: Τουρκικές ακταιωροί προωθούν λέμβους με αλλοδαπούς (ΒΙΝΤΕΟ) Κοινωνία ,Σημαντικά

22:3004/06

Τζόκερ: Δύο υπερτυχεροί παίρνουν από 5,7 εκατ. ευρώ Κοινωνία

22:2104/06

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση ανάσυρσης σορού από διαμέρισμα Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

22:2004/06

Τελλόγλειο: Επιστροφή στον πολιτισμό Πολιτισμός

22:2004/06

Διακοπή του τραμ από στάση Ζέφυρος έως Μουσών το Σάββατο Ελλάδα

22:1004/06

Κ.Μητσοτάκης: «Προτεραιότητα η προστασία της δημόσιας υγείας» Πολιτική ,Τουρισμός

22:0004/06

MED 7: Μήνυμα στην Τουρκία να σέβεται το διεθνές δίκαιο Κοινωνία

21:5004/06

Τεστ για τον κορωνοϊό σε δομές του Δήμου Λαγκαδά Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Κορωνοϊός

21:4004/06

Ν. Παναγιωτόπουλος: «Η Ελλάδα προετοιμάζεται και για στρατιωτική εμπλοκή» Πολιτική

21:3404/06

Έρχεται «Κέντρο Καινοτομίας» στη Θεσσαλονίκη Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

21:3004/06

Πούτιν: Η κατάσταση με τον κορωνοϊό βελτιώνεται Διεθνή

21:2604/06

«Αυτό είναι το ελληνικό καλοκαίρι» – Το σποτ του υπουργείου Τουρισμού Σημαντικά ,Τουρισμός

21:2204/06

Επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών στη Μοναστηρίου Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

21:2004/06

ΠΟΕΔΗΝ: «Νοσεί» το ΕΣΥ στα νησιά Υγεία

21:1304/06

Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση για την αποδοχή της κυβέρνησης Πολιτική ,Σημαντικά

21:0004/06

Τον Ιούλιο η Air France πετά… Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

20:5004/06

Σε ποια έργα διοχετεύτηκαν τα ποσά από το ΥΠΑΑΤ Αγροτική Οικονομία ,Βουλή

20:4004/06

Live: Ο πρωθυπουργός παρουσιάζει την καμπάνια του Τουρισμού Πολιτική ,Τουρισμός

20:3704/06

Υπό μερικό έλεγχο φωτιά στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη

20:3004/06

Λαμία: 13χρονη καταγγέλλει τον θείο της για βιασμό Ελλάδα ,Κοινωνία

20:2704/06

Πορεία αντιεξουσιαστών για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

20:2004/06

Πληρώνεται αύριο η αποζημίωση ειδικού σκοπού Ειδήσεις ,Επιχειρήσεις

20:1004/06

Θεσ/νίκη: «Άθληση και Ψυχαγωγία στη Φύση» Αθλητισμός ,Θεσσαλονίκη

20:0004/06

Καλαφάτης: Τι είπε για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση Πολιτική

19:5004/06

Webinar για τις αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον Επιχειρήσεις ,Κορωνοϊός

19:5004/06

Νέο Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον: Αυτά είναι τα καινούρια κριτήρια Ελλάδα ,Κοινωνία

19:4604/06

Φωτιά τώρα στη Νεοχωρούδα (VIDEO) Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

19:4004/06

Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής στην ιστορική αίθουσα “Ελ. Βενιζέλος” Βουλή

19:3004/06

ΠΚΜ: Εργασίες συντήρησης – Πότε και σε ποια οδό Περιφέρειες

19:2404/06

Sani/Ikos: Ανοίγουν τα ξενοδοχεία την 1η Ιουλίου Επιχειρήσεις ,Τουρισμός

19:2004/06

«Πράσινος» εθελοντισμός στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου Δήμοι ,Περιβάλλον

19:1704/06

Lidl: Υπέγραψε το Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ Επιχειρήσεις

19:1004/06

Τουρκία: Καθαίρεσαν βουλευτές αντιπολίτευσης Διεθνή

19:0804/06

Αηδονόπουλος: Κανένας άπορος δεν έμεινε νηστικός Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

19:0004/06

«Ξήλωσαν» ξαπλώστρες από παραλίες της Μυκόνου Ελλάδα ,Κοινωνία ,Τουρισμός

18:5504/06

Τουρκία – Λιβύη συνεργασία για γεωτρήσεις στη Μεσόγειο Διεθνή

18:5004/06

Τηλεδιάσκεψη ευρωβουλευτών της ΝΔ με Ν. Δένδια Κόμματα ,Πολιτική

18:4804/06

ΣΚΩΘ: Εκλογές για τους κοσμηματοπώλες στις 9 και 10/6 Οικονομία

18:4404/06

Τρία βραβεία για την Celestyal Cruises Επιχειρήσεις ,Ναυτιλία ,Τουρισμός

18:4004/06

Γιατί το Πεκίνο χαλαρώνει τους περιορισμούς για τις πτήσεις Διεθνή

18:3804/06

Θεσσαλονίκη: Διήμερο με «Κρασί και Λογοτεχνία» Lifestyle ,Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

18:3004/06

Νεκρός δημοσιογράφος στην Υεμένη Διεθνή

18:1304/06

Κορωνοϊός: 15 νέα κρούσματα στη χώρα μας Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:1004/06

Πόσο μειώθηκαν οι μεταναστευτικές ροές τον Μάιο Ελλάδα ,Κοινωνία

18:0704/06

Τα «φλέγοντα» προβλήματα στα σχολεία σύμφωνα με τους δάσκαλους Κοινωνία ,Παιδεία ,Σημαντικά

18:0004/06

Νίκος Σεργιανόπουλος: 12 χρόνια από την άγρια δολοφονία του Lifestyle

17:5804/06

Θεσσαλονίκη: Λύση για το Μουσείο Ολοκαυτώματος Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

17:5004/06

Κ.Ε.ΔΗ.Θ.: Νέες ψηφιακές υπηρεσίες για τους νέους Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

17:3604/06

ΝΔ: Ποια η αντίδραση για την επίσκεψη Τσίπρα στη Ρόδο Ελλάδα ,Κόμματα ,Πολιτική

17:3504/06

Σεισμός τώρα στη Ζάκυνθο Ελλάδα ,Κοινωνία

17:3004/06

Κορωνοϊός: Νέα έρευνα για τους κινδύνους στους εργαζόμενους Κορωνοϊός ,Υγεία

17:2204/06

Εισβολή εργαζομένων στον επισιτισμό στο υπουργείο Τουρισμού Ελλάδα ,Κοινωνία

17:2004/06

Καραμανλής: Καμία ιδιωτικοποίηση του νερού Ελλάδα ,Πολιτική

17:1804/06

Ζέρβας: Τι είπε για τραπεζοκαθίσματα και ποδηλατόδρομους Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

17:1004/06

Χατζηδάκης: Πώς θα γίνει η ενίσχυση της ανακύκλωσης Ελλάδα ,Περιβάλλον ,Πολιτική

17:0004/06

Πάτρα: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε περίπτερο Ελλάδα ,Κοινωνία

16:5504/06

Βόλος-Κορωνοϊός: Θετικός και ο σύζυγος της 30χρονης εγκύου Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

16:5004/06

Υποχρεωτική η εκπαίδευση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα Τουρισμός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ