Νέα εποχή για το GRTimes και Ειδική Έκδοση για την 87η ΔΕΘ

Νέα εποχή για το GRTimes και Ειδική Έκδοση για την 87η ΔΕΘ

Της Μαρίας Σαμολαδά

Στη σκιά της κακοκαιρίας Daniel που «σαρώνει» τη Θεσσαλία, των καταστροφικών πυρκαγιών που έκαναν στάχτη χιλιάδες στρέμματα δασικών -και όχι μόνο- εκτάσεων σε όλη τη χώρα, αλλά και στον απόηχο των πρόσφατων εθνικών εκλογών ανοίγει τις πύλες της η 87η ΔΕΘ.

Αφήνοντας πίσω της τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας και τα πρωτοφανή περιοριστικά μέτρα, η ΔΕΘ επιστρέφει πλήρως στην εκθεσιακή κανονικότητα δηλώνοντας το «παρών» στις εξελίξεις, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο της ως κορυφαίου οικονομικού και πολιτικού γεγονότος και αναδεικνύοντας τη δυναμική τής Θεσσαλονίκης ως επενδυτικού προορισμού με διεθνή ακτινοβολία.

Πλήθος εκθετών, αλλά και υψηλοί προσκεκλημένοι δίνουν και φέτος τον δικό τους τόνο στη ΔΕΘ η οποία αποτελεί -πάντα με το «βλέμμα» στο μέλλον- διαχρονικά τον αναπτυξιακό μοχλό τόσο για την τοπική όσο και για την εθνική οικονομία.

Η 87η ΔΕΘ φιλοδοξεί, σύμφωνα με τη διοργανώτρια ΔΕΘ -Helexpo ΑΕ, να είναι μια γιορτή επιχειρηματικότητας, τεχνολογίας, καινοτομίας, δικτύωσης και ψυχαγωγίας με τιμώμενη χώρα για φέτος τη γειτονική Βουλγαρία με την οποία διαγράφονται πολλά περιθώρια περαιτέρω διεύρυνσης των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων σε πολλούς τομείς.

Τρία χρόνια πριν από τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυσή της και την 1η ΔΕΘ του 1926, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης βρίσκεται ενώπιον σημαντικών προκλήσεων με κύρια την ανάπλαση των εκθεσιακών και συνεδριακών της εγκαταστάσεων που θα της επιτρέψει να ατενίσει το μέλλον με ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης και να πρωταγωνιστήσει στη διεθνή εκθεσιακή αγορά.

Επί εννέα μέρες (9-17/9/23) η «καρδιά» της οικονομίας και του επιχειρείν θα χτυπά στη Θεσσαλονίκη με το οικονομικό αποτύπωμα της ΔΕΘ στην πόλη να είναι εντυπωσιακά θετικό και να συνιστά ισχυρή τονωτική «ένεση» για τα ξενοδοχεία της, τα εστιατόρια, τα καφέ και την αγορά της.

Και φέτος η ΔΕΘ, θα αποτελέσει τον ιδανικό τόπο συνάντησης εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου οι οποίοι θα αναζητήσουν δρόμους συνεργασίας.

Μια… γεύση των πρωτοβουλιών που σχεδιάζει η κυβέρνηση για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, για τις προσδοκίες του επιχειρηματικού κόσμου και τους στόχους της 87ης ΔΕΘ δίνει στην Ειδική έντυπη και ψηφιακή Έκδοση η καταξιωμένη στη συνείδηση του αναγνωστικού κοινού ηλεκτρονική -οικονομική και πολιτική- εφημερίδα GRTimes.gr.

Το αφιέρωμα στη φετινή διοργάνωση έχει στο επίκεντρο την επιχειρηματικότητα, μέσα από το πρίσμα της τρέχουσας οικονομικής συγκυρίας. Μεταξύ άλλων, καταγράφει τον «παλμό» της χώρας, τους κεντρικούς άξονες της νέας κυβερνητικής πολιτικής, τα προβλήματα και τα αιτήματα των επιχειρηματιών ενόψει και των εξαγγελιών του πρωθυπουργού από το «βήμα» της Έκθεσης.

Το GRTimes «ακτινογραφεί» σημαντικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας όπως ο τουρισμός και οι εξαγωγές. Σε πρώτο… πλάνο μπαίνουν, επίσης, ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός, η καινοτομία και οι μεγάλες επενδύσεις πολυεθνικών κολοσσών, ο Πολιτισμός, αλλά και τα προγράμματα που «τρέχουν» για στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Με άρθρα και συνεντεύξεις κορυφαίοι υπουργοί και διπλωμάτες καταθέτουν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους, ενώ εξηγούν τους λόγους για τους οποίους η Ελλάδα και ειδικότερα η Θεσσαλονίκη αποτελούν… πεδίον δόξης λαμπρό για επενδύσεις από εταιρίες του εξωτερικού. Για τη Θεσσαλονίκη, για την οικονομία, αλλά και για τη ΔΕΘ μιλούν εκπρόσωποι Επιμελητηρίων και επιχειρήσεων. Και αποκαλύπτουν τι θα ήθελαν να ακούσουν από τον πρωθυπουργό.

Η φετινή 87η ΔΕΘ συμπίπτει και με μία νέα περίοδο ανάπτυξης και δημιουργίας στο GRTimes.gr η οποία ξεκίνησε πρόσφατα με την αλλαγή «σκυτάλης» στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και την εξαγορά του από την Trimmatis Media Group ΑΕ.

Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το Μέσο που κατάφερε στα 5 χρόνια λειτουργίας του να κερδίσει την εμπιστοσύνη των αναγνωστών με την αμεσότητα και την εγκυρότητά του.

Ο κ. Νικόλας Τριμμάτης, ένας από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες στη Μεγάλη Βρετανία και βραβευμένος στην ανάπτυξη ακινήτων, αποφάσισε να επενδύσει σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή με στόχο την περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη του GRTimes, συνδυάζοντας στρατηγικές συμμαχίες και συνέργειες στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης.

«Η ενημέρωση του αύριο, σήμερα» παραμένει στην καρδιά της προσπάθειάς μας πάντα με σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία.

«Ξεφυλλίστε» ΕΔΩ την Ειδική -έντυπη και ψηφιακή- Έκδοση του GRTimes για την 87η ΔΕΘ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Γιώργος Τσούνης στο GRTimes: «Φάρος» δύναμης και ενότητας η σχέση ΗΠΑ – Ελλάδας

Ο Τζέρι Ισμαήλ στο GRTimes: Είναι η ώρα της Θεσσαλονίκης

Ο Χρ. Σταϊκούρας στο GRTimes: Ανανεώνουμε τον στόλο των αστικών λεωφορείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο Κωστής Χατζηδάκης στο GRTimes: Για τη Θεσσαλονίκη μιλάμε με έργα

Νέα εποχή για το GRTimes και Ειδική Έκδοση για την 87η ΔΕΘ

Με την ανάπλαση της ΔΕΘ η πόλη θα ανέβει εκθεσιακά κατηγορία

Κανονικά θα διεξαχθεί η 87η ΔΕΘ – Αλώβητος ο ισχυρός εμπορικός της χαρακτήρας και ρόλος

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top