Οι κυρίες που έκλεψαν την παράσταση στο Παρίσι

Οι κυρίες που έκλεψαν την παράσταση στο Παρίσι

Με τις κομψές και καλοντυμένες συζύγους των ηγετών που βρέθηκαν στο Παρίσι, ασχολείται η βρετανική εφημερίδα Daily Mail. Η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρας, εντυπωσίασε με την ενδυματολογική της επιλογή τους δημοσιογράφους  της βρετανικής εφημερίδας  όπως ήταν φυσικό όμως την παράσταση, έκλεψε η Μελάνια Τραμπ.

Η βρετανική εφημερίδα, σχολιάζει τις ενδυματολογικές επιλογές των συζύγων  των ηγετών των κρατών που βρίσκονται στο Παρίσι, για τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Σύμφωνα με τους συντάκτες του άρθρου, πρωταθλήτρια ανακηρύσσεται η σύζυγος του Αμερικανού πρόεδρου, Μελάνια Τραμπ, η οποία όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «έκλεψε την παράσταση», ωστόσο αποθεωτικά είναι και τα σχόλια της εφημερίδας για τη σύντροφο του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη, Περιστέρα Μπαζιάνα.

Στη λεζάντα των φωτογραφιών του πρωθυπουργικού ζεύγους, γράφει, «η Περιστέρα Μπαζιάνα, σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ήταν «glamorous», επιλέγοντας ένα φόρεμα σε βαθύ κόκκινο με πάνελ δαντέλα πάνω από το γόνατο».

Η Daily Mail ξεκινά σχολιάζοντας την σύζυγο του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν. Για την Μπριζίτ Μακρόν, τονίζει πως ήταν «τέλεια» και πλήρως εναρμονισμένη με τον σύζυγό της, επιλέγοντας ένα βαθύ μπλε φόρεμα και τζάκετ.

Τονίζει, ωστόσο, ότι είχε μεγάλο ανταγωνισμό, καθώς η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια, επέλεξε ένα εξαιρετικό «ανδρόγυνο» στυλ, φορώντας ένα σμόκιν.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top