Χαλκίδα: Συνελήφθη για τρίτη φορά να πουλά λαθραία τσιγάρα

Χαλκίδα: Συνελήφθη για τρίτη φορά να πουλά λαθραία τσιγάρα

Ο καταστηματάρχης συνελήφθη, για τρίτη φορά σε 15 μέρες, να πουλάει λαθραία καπνικά είδη.

Αμετανόητος ο καταστηματάρχης στην Χαλκίδα, στο μαγαζί του οποίου είχε μπει λουκέτο λόγω παραβιάσεων της νομοθεσίας περί προστασίας της δημόσιας υγείας. Όχι μόνο το άνοιξε, αλλά συνελήφθη για τρίτη φορά μέσα σε δυο εβδομάδες γιατί διέθετε προς πώληση λαθραία καπνικά προϊόντα.

Μετά από πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο δράστης παραβίασε το μέτρο σφράγισης του καταστήματος, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έκαναν έλεγχο και τον συνέλαβαν. Μάλιστα, κατά τις έρευνες που έκαναν στο μαγαζί και σε ένα σπίτι του, βρήκαν 210 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων και 25 συσκευασίες αδασμολόγητου καπνού συνολικού βάρους ενός κιλού και 250 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Στην συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για παραβίαση της σφράγισης του καταστήματος και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, με την δεύτερη να περιλαμβάνει άλλους δυο Έλληνες που του προμήθευαν τα λαθραία προϊόντα.

Ο επιχειρηματίας είχε συλληφθεί άλλες δύο φορές για διακίνηση λαθραίων καπνικών ειδών, μέσα στις τελευταίες 15 ημέρες.

Συγκεκριμένα, στις 6 Απριλίου είχαν κατασχεθεί 130 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων και 52 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους δυο κιλών και 966 γραμμαρίων και στις 16 Απριλίου άλλα 271 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων και 87 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 350 γραμμαρίων.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ