Κρούσμα στο ΔΙΕΚ Μοναστηρίου- Διαμαρτυρία από σπουδαστές (ΦΩΤΟ)

Κρούσμα στο ΔΙΕΚ Μοναστηρίου- Διαμαρτυρία από σπουδαστές (ΦΩΤΟ)

Σύγχυση επικρατεί στο ΔΙΕΚ Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, μετά τον εντοπισμό κρούσματος. Τι λέει σπουδαστής και μέλος του Συλλόγου Σπουδαστών ΔΙΕΚ (ΣΥΣΔΙΕΚ) και ο υποδιευθυντής και Υπεύθυνος COVID του ΔΙΕΚ στο GRTimes.gr

Ρεπορτάζ: Νεκταρία Ψαράκη

Σύμφωνα με τον Γιάννη Σταμάτη, μέλος του Συλλόγου Σπουδαστών ΔΙΕΚ, ο σπουδαστής του ΔΙΕΚ ξεκίνησε να εκδηλώνει συμπτώματα την Τρίτη 13/10. Δεδομένου ότι δεν αισθανόταν καλά, αποχώρησε από το ΔΙΕΚ, όπου και βρισκόταν, και επιβεβαιώθηκε σαν θετικό κρούσμα κορωνοϊού τη Δευτέρα 19/10. Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνει μιλώντας στο GRTimes και ο υποδιευθυντής και Υπεύθυνος COVID,  Μιχάλης Σιριγγέλης, προσθέτοντας πως ο σπουδαστής δεν έχει παρευρεθεί στο χώρο του ΔΙΕΚ από την Τρίτη 13/10.

Αμέσως μετά, ξεκίνησαν να εκδηλώνονται έντονες διαφωνίες μεταξύ σπουδαστών και διοίκησης, σχετικά με τον χειρισμό της κατάστασης.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Σταμάτη, η ενημέρωση των υπόλοιπων σπουδαστών ήρθε καθυστερημένα από τη διεύθυνση, ενώ υπήρχαν ανομοιομορφίες σε όσα ανακοινώθηκαν στους σπουδαστές.

«Σε κάποια τμήματα έλεγαν πως εντοπίστηκε κάποιο κρούσμα στο συγκεκριμένο τμήμα, σε άλλα έκαναν ανακοινώσεις ξεκινώντας με τη φράση «σε περίπτωση που υπάρξει κρούσμα», ενώ σε άλλα δεν ενημέρωσαν καθόλου, με αποτέλεσμα να υπάρχει σύγχυση. Οι σπουδαστές, δεν είχαν καταλάβει αν υπάρχει κρούσμα ή όχι. Δεν υπήρχε καμία απολύτως επίσημη ενημέρωση», αναφέρει.

Από την άλλη, ο υποδιευθυντής και υπεύθυνος COVID, Μιχάλης Σιριγγέλης τονίζει στο GRTimes, πως δεν προβλέπεται ενημέρωση σε όλα τα τμήματα, αλλά μόνο στο τμήμα που εντοπίστηκε το κρούσμα κορωνοϊού.

«Το πρωτόκολλο ακολουθήθηκε κατά γράμμα. Γιατί να ενημερωθούν όλοι οι σπουδαστές; Για να δημιουργηθεί πανικός; Υπάρχει κάποιος λόγος; Θέλω να πω, δεν δίνεται κάποια προστιθέμενη αξία στην προκειμένη περίπτωση με το να ενημερώσουμε όλους τους σπουδαστές. Δεν προβλέπεται. Υπήρξε οργανωμένη ενημέρωση στους σπουδαστές που ανήκουν στο τμήμα που εντοπίστηκε το κρούσμα, τόσο με δια ζώσης ανακοίνωση όσο και με email», αναφέρει.

Ο Γιάννης Σταμάτης, εκφράζει την ανησυχία των σπουδαστών, σχετικά με την καθυστέρηση της απολύμανσης και της λήψης μέτρων.

«Η διεύθυνση, το μόνο που έκανε ήταν να κλείσει το συγκεκριμένο τμήμα και να στείλει σε καραντίνα για 14 ημέρες τους σπουδαστές του τμήματος. Δεν έγινε απολύμανση του χώρου και δεν πάρθηκαν περεταίρω μέτρα καθαριότητας ούτε τεστ στους υπόλοιπους σπουδαστές. Σε συνομιλία του συλλόγου με την υποδιεύθυνση, μάθαμε πως έγινε αίτημα στο δήμο για απολύμανση, αλλά έχει περάσει μία εβδομάδα από την εκδήλωση των συμπτωμάτων του κρούσματος και δεν έχει γίνει τίποτα. Την Τρίτη ο σπουδαστής δεν ένιωθε καλά, έφυγε, αλλά το υπόλοιπο τμήμα συνέχισε να πηγαίνει μέχρι και τη Δευτέρα. Αυτά τα άτομα κυκλοφορούσαν κανονικά τόσες μέρες σε όλους τους χώρους του κτιρίου. Γνωρίζω πως έγινε κάποια ιχνηλάτηση μέσα στο τμήμα, αλλά γενικά μέσα στο ΔΙΕΚ δεν έχουμε δει καμία δράση», αναφέρει.

Ο Υποδιευθυντής του ΔΙΕΚ, Μιχάλης Σιριγγέλης, διευκρυνίζει πως ούτε η απολύμανση προβλέπεται.

«Γενικά, ούτε η απολύμανση προβλέπεται. Παρ’ όλα αυτά εμείς κάναμε έκκληση στο δήμο. Τη Δευτέρα επιβεβαιώθηκε το κρούσμα, το τμήμα έκλεισε ευθύς αμέσως και προγραμματίστηκε να γίνει την Τετάρτη η απολύμανση. Δηλαδή πόσο πιο γρήγορα;», αναφέρει ο κ. Σιριγγέλης, ενώ ερωτηθείς για το πώς ερμηνεύει την αντίδραση των φοιτητών, εφόσον δεσμεύεται πως τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα ως προβλέπονται, απαντά πως οι αντιδράσεις οφείλονται στην έλλειψη ενημέρωσης.

Οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Μοναστηρίου, πήραν την πρωτοβουλία, χθες Τρίτη 20/10 και κατέθεσαν οργανωμένα αιτήματα στη διεύθυνση, ζητώντας άμεση απολύμανση όλου του χώρου, πρόσληψη έξτρα προσωπικού καθαριότητας και την ύπαρξη το μέγιστο 17 μαθητών ανά τμήμα.

«Σε κάθε τμήμα, ενώ με βάση τις υποδείξεις των ειδικών, θα πρέπει να είναι το μέγιστο 17 άτομα, σε πολλά τμήματα είμαστε μέχρι και 29 σπουδαστές. Αυτό είναι συνεπακόλουθο της έλλειψης καθηγητών, γιατί υπάρχουν αίθουσες και χώροι στο ΔΙΕΚ Μοναστηρίου για να χωριστούμε σε περισσότερα τμήματα. Υπό αυτές τις συνθήκες, μας κατηγορούν μετά ότι φέρνουμε τον κορωνοϊό από τα πάρκα και τις πλατείες», αναφέρει ο κ. Σταμάτης.

«Γνωρίζουμε ποιες είναι οι υποδείξεις των ειδικών και δρούμε όπου είναι εφικτό με γνώμονα αυτές, όμως δεν είναι πάντα εύκολο εξαιτίας υποδομής. Δεν μπορούμε να χωρίσουμε τους σπουδαστές σε περισσότερα τμήματα διότι αυτό θα σήμανε την αύξηση του προσωπικού, πράγμα το οποίο δεν γίνεται», απαντά ο κ. Σιριγγέλης.

Τέλος ο κ. Σιριγγέλης τονίζει, πως πέρασε από όλα τα τμήματα των σπουδαστών με σκοπό να τους προτρέψει να απευθυνθούν στη διεύθυνση και να ενημερωθούν για οποιαδήποτε αγωνία τους, ενώ παρομοιάζοντας το ΔΙΕΚ Μοναστηρίου σαν μία ενωμένη οικογένεια, προσθέτει πως στόχος είναι να γίνει οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να προφυλαχθεί η υγεία όλων.

Ομοίως και τα μέλη του Συλλόγου Σπουδαστών, επιδιώκουν τη συνεργασία, καλώντας βέβαια τη διεύθυνση να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν, προστατεύοντας με κάθε μέσο την υγεία του προσωπικού και των σπουδαστών.

«Εμείς θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις προκειμένου να πετύχουμε την επίτευξη των αιτημάτων μας. Πρέπει να αναλάβει η διεύθυνση τις ευθύνες που της αρμόζουν. Ζητούμε συνεργασία.»

Να σημειωθεί, πως οι σπουδαστές, προχώρησαν σήμερα, Τετάρτη σε διαμαρτυρία στο προαύλιο του ΔΙΕΚ Μοναστηρίου.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση, οι σπουδαστές τηρώντας τα μέτρα ατομικής προστασίας, διαμαρτυρήθηκαν αρχικά για την ελλιπή ενημέρωση από πλευράς της Διεύθυνσης σχετικά με το επιβεβαιωμένο
κρούσμα,  και για την προσπάθεια εφησυχασμού που διέπνεε την ενημέρωση. Τα αιτήματά τους ήταν τα εξής:

  • Να γίνει άμεσα απολύμανση όλου του κτιρίου
  • Δωρεάν τεστ στο τμήμα όπου εντοπίστηκε το κρούσμα.
  • Να εξασφαλιστούν χώροι και  να προσληφθούν επιπλέον καθηγητές για να μειωθούν τα άτομα ανά τμήμα.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως η διεύθυνση απείλησε τους σπουδαστές ότι θα καλέσει την αστυνομία εάν
δε λήξει η συγκεκριμένη διαμαρτυρία.

Δείτε αναλυτικά τις ανακοινώσεις των μελών του ΣΥΣΔΙΕΚ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΟ ΔΙΕΚ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Εχθές 19/10/2020 πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τη Διεύθυνση σχετικά με θετικό κρούσμα που προέκυψε στο χώρο του ΔΙΕΚ Μοναστηρίου. Η ενημέρωση όχι μόνο ήταν ελλιπής, καθώς δεν έγινε σε όλα τα τμήματα, ήταν ακόμα αόριστη και γενικόλογη, καθώς δεν απαντήθηκε καμιά από τις ερωτήσεις μας σχετικά με το περιστατικό. Ακόμα εμφανής ήταν η προσπάθεια εφησυχασμού των σπουδαστών σε σχέση με το περιστατικό. Το μόνο μέτρο που αναφέρθηκε ότι θα παρθεί είναι να μπει σε καραντίνα το συγκεκριμένο τμήμα.

Για άλλη μια φορά ήταν προκλητική η στάση της διεύθυνσης, καθώς στις διεκδικήσεις των σπουδαστών για μείωση των ατόμων στις αίθουσες, η απάντηση ήταν ότι «δεν προβλέπεται από την εγκύκλιο τα 15 άτομα ανά τμήμα». Στην επίμονη προσπάθεια των σπουδαστών να εξηγήσουν πως είναι κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο στις αίθουσες, η προκλητική απάντηση ήταν «να πάτε τις καρέκλες σας λίγο πιο δίπλα!»

Σύμφωνα με αυτές τις εξελίξεις αποδεικνύεται ακόμα πιο έντονα ότι οι διεκδικήσεις του συλλόγου για επαρκή μέτρα προστασίας από την πρώτη μέρα λειτουργίας των ΙΕΚ είναι πιο αναγκαίες από ποτέ! Η διοίκηση του ΙΕΚ μας όπως και όλων  των υπολοίπων ΙΕΚ πρέπει τώρα να απαιτήσουν μέτρα για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας σπουδαστών και καθηγητών! Διαφορετικά με την αύξηση των κρουσμάτων θα αποσκοπούμε για άλλη μια φορά από την εκπαιδευτική διαδικασία, και θα τεθεί σε κίνδυνο η υγεία Μας!

Τώρα να σημάνει ξεσηκωμός!

ΔΙΕΚΔΗΚΟΥΜΕ :

  • ΤΩΡΑ να γίνει απολύμανση του κτιρίου του ΔΙΕΚ, δεδομένου ότι στο ίδιο κτήριο στεγάζεται ΕΠΑΛ και νυχτερινό λύκειο
  • ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ στους σπουδαστές του τμήματος που εντοπίστηκε το κρούσμα
  • Εξασφάλιση χώρων για να μειωθούν τα άτομα ανά τμήμα , που φτάνουν μέχρι και 30!
  • Πρόσληψη καθηγητών για να καλύπτονται οι μαθησιακές ανάγκες
  • Πρόσληψη επαρκούς προσωπικού καθαριότητας

 

ΣΥΣΔΙΕΚ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ανακοίνωση σχετικά με τη διαμαρτυρία

Με αφορμή επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοιού στο ΔΙΕΚ Μοναστηρίου, πραγματοποιήθηκε χθες 20/10 παρέμβαση του συλλόγου σπουδαστών δημοσίων ΙΕΚ στο προαύλιο του συγκεκριμένου ΙΕΚ.

Οι σπουδαστές,  τηρώντας τα μέτρα ατομικής προστασίας, διαμαρτυρήθηκαν αρχικά για την ελλιπή ενημέρωση από πλευράς της Διεύθυνσης σχετικά με το επιβεβαιωμένο κρούσμα,  και για την προσπάθεια εφησυχασμού που διέπνεε την ενημέρωση.

Ακόμα, απαίτησαν να παρθούν άμεσα μέτρα για την υγιεινή και προστασία των σπουδαστών και των καθηγητών.
Συγκεκριμένα απαίτησαν να γίνει άμεσα απολύμανση όλου του κτιρίου και δωρεάν τεστ στο τμήμα όπου εντοπίστηκε το κρούσμα. Ακόμα, διεκδίκησαν να εξασφαλιστούν χώροι και να προσληφθούν επιπλέον καθηγητές
για να μειωθούν τα άτομα ανά τμήμα.

Στα δίκαια αιτήματα των σπουδαστών η διοίκηση του ΙΕΚ για άλλη μια φορά αποποιήθηκε κάθε ευθύνη και εναρμονίστηκε πλήρως με την κυβερνητική πολιτική λέγοντας πως ακολουθούν πιστά την εγκύκλιο και ότι αυτή προβλέπει. Έφτασαν μάλιστα σε σημείο να απειλούν τους σπουδαστές πως θα καλέσουν την αστυνομία εάν δε λήξει η συγκεκριμένη διαμαρτυρία.

Ο ΣΥΣΔΙΕΚ καλεί σε συνέχιση και ένταση της διεκδίκησης  με πολύμορφες δράσεις!
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23:5929/11

Oruc Reis: Επιστρέφει στο λιμάνι της Αττάλειας Διεθνή

23:4529/11

Συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον υπ. Δικαιοσύνης της Τουρκίας Διεθνή

23:3029/11

Κορωνοϊός: Μέσα στο Δεκέμβριο η εξέταση των εμβολίων από τον ΕΜΑ Διεθνή ,ΕΕ ,Κορωνοϊός

23:1829/11

Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης για κατοχή ναρκωτικών και όπλου Ελλάδα ,Σημαντικά

23:1529/11

Superleague 1: Αποτελέσματα και βαθμολογία της 10ης αγωνιστικής Αθλητισμός

23:0029/11

Εξαδάκτυλος: Άρση lockdown μόνο με διψήφιο αριθμό διασωληνωμένων Ελλάδα ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

22:4529/11

Πειρατεία: Ώρες αγωνίας για τους τρεις ναυτικούς και τις οικογένειές τους Ελλάδα ,Ναυτιλία ,Σημαντικά

22:3029/11

ΗΠΑ – Κορωνοϊός: Απίστευτοι οι αριθμοί κρουσμάτων και θανάτων Χωρίς κατηγορία

22:1529/11

Έρχεται 1/12: Virtual αλλά περισσότερο αληθινό από ποτέ το 7th Technology Forum Ελλάδα ,Τεχνολογία

22:0029/11

Κύπρος: Θετικός στον κορωνοϊό ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Διεθνή

21:4529/11

Μελιβοία: Συγκλονιστική πράξη αλληλεγγύης από κατοίκους του χωριού Ελλάδα

21:3029/11

Γ. Παπανδρέου: Ο επόμενος εορτασμός του Αγ. Ανδρέα σε ασφαλέστερο περιβάλλον Πολιτική

21:2829/11

ΤΩΡΑ: Πολλαπλές συγκρούσεις στην Περιφερειακή Οδο Θεσσαλονίκης Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

21:1529/11

Μαραντόνα: Στο στόχαστρο ο γιατρός του για “εγκληματική αμέλεια» Αθλητισμός

21:0029/11

Στην Ελλάδα τα πρώτα επτά ψυγεία αποθήκευσης εμβολίου της Pfizer Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

20:4529/11

Ο Τραμπ επιμένει για τις εκλογές στις ΗΠΑ: Ήταν μια απάτη Διεθνή

20:3029/11

Με σκόρερ Τζόλη και Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λαμία Αθλητισμός

20:1529/11

Κορωνοϊός: Νέο ρεκόρ θανάτων σήμερα στην Τουρκία Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:0029/11

Πέθανε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Πάπα Μπούμπα Ντιόπ Αθλητισμός

19:4529/11

Γαλλία: Υπό κράτηση τρεις αστυνομικοί για ξυλοδαρμό μουσικού παραγωγού Διεθνή

19:3029/11

Μεγ. Βρετανία: Ανακοινώθηκαν 12.155 νέα κρούσματα και 215 θάνατοι Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:1529/11

ΝΔ: Τηλεδιάσκεψη για την ισότητα των φύλων στα Σώματα Ασφαλείας Ελλάδα ,Κόμματα ,Πολιτική

19:0029/11

ΑΠΘ : Έκκληση του ΣΦΙ για συμμετοχή φοιτητών στη μάχη κατά του κορωνοϊού Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

18:5329/11

Κορωνοϊός: «Προβάδισμα» κρουσμάτων στην Αττική, δεύτερη η Θεσ/νίκη Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:4529/11

Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου Διεθνή

18:4129/11

Αυτοσχέδιες ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

18:3429/11

Αύριο (30/11) το πρωί η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου Πολιτική ,Σημαντικά

18:3029/11

ΚΙΝΑΛ κατά Μαξίμου: Δεν έχουν το θάρρος ούτε να αναλάβουν τις ευθύνες τους Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:2329/11

Κορωνοϊός: Μειωμένος ο αριθμός κρουσμάτων και θανάτων Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:1529/11

Θεσσαλονίκη: Το σχέδιο για τη διακομιδή ασθενών στην «Αρωγή» (ΦΩΤΟ-VIDEO) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

18:1529/11

Βρετανία: Συμφωνία με τη Moderna για την αγορά άλλων 2 εκατ. δόσεων Διεθνή ,Κορωνοϊός

18:0029/11

Δένδιας: Όπου υπάρχει πρόβλημα η Τουρκία είναι εκεί Διεθνή ,Πολιτική ,Χωρίς κατηγορία

17:4529/11

Φωτιά σε όχημα της Πολεμικής Αεροπορίας στην Πάρνηθα (VIDEO) Ελλάδα

17:3029/11

F1: Τρομερή έκρηξη στο Grand Prix του Μπαχρέιν στο μονοθέσιο του Γκροζάν (VIDEO) Auto Moto

17:1529/11

Έμπλεξε για τα καλά, υποχρεωμένη να κυνηγήσει και τη διαφορά! Αθλητισμός

17:0229/11

Θεσ/νίκη: Ξεκίνησαν οι διακομιδές ασθενών σε ιδιωτική κλινική (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

17:0029/11

Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Προχωρούν οι εργασίες για μετεγκατάσταση στο «Σπίτι της Άρσης Βα... Παιδεία

16:4529/11

Star Wars: Πέθανε ο «Darth Vader» Ντέιβιντ Πράουζ Χωρίς κατηγορία

16:3029/11

Φλώρινα: Έκκληση γιατρών για μεταφορά διασωληνωμένων από τη ΜΑΦ σε ΜΕΘ Β.Ελλάδα ,Κορωνοϊός

16:1529/11

Θλίψη για την απώλεια του δημοσιογράφου Κώστα Μπετινάκη Ελλάδα

16:0029/11

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η μεταφορά ασθενών σε ιδιωτική κλινική που επιτάχθηκε Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

15:4529/11

Πάτρα: Συναγερμός ενόψει της εορτής του Αγίου Ανδρέα Ελλάδα ,Κορωνοϊός

15:3029/11

Νοτοπούλου: Ο Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη επέλεξε τσουρέκι από την πραγματικότητα Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:1529/11

Θεσσαλονίκη: Τι προβλέπει το τεχνικό πρόγραμμα του 2021 Θεσσαλονίκη ,Πολιτική ,Σημαντικά

15:0029/11

Θεσσαλονίκη-Κορωνοϊός: 149 καμπάνες χθες για άσκοπες μετακινήσεις Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

14:4529/11

Καλαφάτης: Η Τουρκία δεν μπορεί να περιφέρεται με πειρατικές σημαίες και να εξαπατά την... Κορωνοϊός ,Πολιτική

14:3029/11

Η Τσέλσι, η Τότεναμ και η… γέννηση ενός ντέρμπι Αθλητισμός

14:1529/11

Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου δίνει χρώμα στα σχολεία Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

14:0029/11

Αντιδράσεις από ΝΔ για τις «κρεμάλες» της Μυρσίνης Βουνάτσου Κορωνοϊός

13:4529/11

Τουρκία: Πάνω από 600 συλλήψεις ατόμων που φέρoνται να συνδέονται με το PKK Χωρίς κατηγορία

13:3029/11

ΣΥΡΙΖΑ για ΕΟΔΥ: Εγκληματικές οι ευθύνες Μητσοτάκη (VIDEO) Κορωνοϊός ,Πολιτική

13:2329/11

Οργή Χαρδαλιά: Άδικα και αβάσιμα τα δημοσιεύματα για τον ΕΟΔΥ Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

13:1529/11

Πέτσας: Fake news η αμφισβήτηση των στοιχείων του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα Κορωνοϊός ,Πολιτική ,Σημαντικά

13:0029/11

Σκέρτσος: Έχουμε επαρκή ταμειακά διαθέσιμα για να περάσουμε την πανδημία Κορωνοϊός ,Πολιτική

12:4529/11

Run Messinia: Τρέχουμε για την ελευθερία Πολιτισμός

12:3129/11

Κικίλιας: Το εμβόλιο είναι σημαντικός σταθμός – Ανοσία μέχρι το καλοκαίρι Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

12:1529/11

Γώγος – Γκάγκα: Μικρή άρση μέτρων 14-21 Δεκεμβρίου με μεγάλη προσοχή Ελλάδα ,Κορωνοϊός

12:0029/11

ΠΚΜ: To πρώτο διαδικτυακό εργαστήριο συν-δημιουργίας στο πλαίσιο το έργου Blue Crowdfun... Θεσσαλονίκη ,Περιφέρειες

11:4529/11

Διοικητής 4ης ΥΠΕ: Το Νοσοκομείο Δράμας έχει θωρακιστεί και δεν έχει πρόβλημα Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κορωνοϊός

11:3029/11

Βρούτσης: Δευτέρα και Τρίτη το έκτακτο βοήθημα σε 105.000 συνταξιούχους (VIDEO) Οικονομία ,Πολιτική

11:1529/11

ΕΟΔΥ: «Αποκυήματα νοσηρής φαντασίας» δημοσιεύματα για την καταμέτρηση των κρουσμάτων Ελλάδα ,Κορωνοϊός

11:0029/11

Συνεχίζεται και σήμερα διαδικτυακά το «Open House Thessaloniki» Θεσσαλονίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ