Πέθανε στα 44 ο επικοινωνιολόγος Βασίλης Τοκάκης

Πέθανε στα 44 ο επικοινωνιολόγος Βασίλης Τοκάκης

Ήταν στέλεχος της ΟΝΝΕΔ – Τι είχε πει για τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο του εγκεφάλου.

Πέθανε σε ηλικία 44 ετών ο γνωστός επικοινωνιολόγος, Βασίλης Τοκάκης, ο οποίος έδινε μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου εδώ και πολλούς μήνες.

Ο Βασίλης Τοκάκης ήταν στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και είχε διατελέσει συνεργάτης σε υπουργούς και κατόπιν υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η τελευταία του δουλειά ήταν σύμβουλος επικοινωνίας του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Βασίλης Τοκάκης: «Είναι ο φόβος που κάνει τον καρκίνο ταμπού»

Ο Βασίλης Τοκάκης είχε παραχωρήσει διαδικτυακή συνέντευξη τον Φεβρουάριο στον Δημήτρη Γιατζόγλου, στην οποία είχε μιλήσει για την περιπέτεια της υγεία του. Είχε γράψει μάλιστα και το βιβλίο «Άνοιξη μυαλού» (Εκδόσεις Key Books) με αφορμή τα όσα βίωσε.

«Ήθελα να εκφράσω και να μοιραστώ συναισθήματα. Ήθελα ο κόσμος να γνωρίζει ότι ο καρκίνος δεν είναι ταμπού. Ήταν και για μένα το “μακριά από εμάς”, το οποίο είναι τόσο “κοντά σε εμάς” που ήθελα να αισθάνεται ο κόσμος την ανάσα του. Είναι ο φόβος που κάνει τον καρκίνο ταμπού. Έχει μεγάλη μοναξιά» είπε.

Στη συνέχεια μίλησε για τη στήριξη που παίρνει από τη σύζυγό του. «Αν δεν υπήρχε η σύζυγός μου δεν θα μπορούσα να αντιμετωπίσω αυτό τον κυκεώνα των πραγμάτων και των συναισθημάτων. Είχα την τύχη η σύζυγός μου να είναι νευρολόγος και κατάλαβε από τα πρώτα συμπτώματα. Τα παιδιά είναι πραγματικοί συμμαχητές. Συμμετέχουν, γνωρίζουν, αντιλαμβάνονται. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό, μου δίνει κουράγιο και δύναμη» είπε.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ