Στο Ιόνιο η πολυτελής θαλαμηγός του Mr. Starbucks (ΦΩΤΟ)

Στο Ιόνιο η πολυτελής θαλαμηγός του Mr. Starbucks  (ΦΩΤΟ)

H 77m θαλαμηγός PI του δισεκατομμυριούχου Howard D. Schultz, στην Κεφαλονιά.

Η υπερπολυτελής 77μετρη θαλαμηγός PI βρισκόταν στην Ιθάκη για αρκετές ημέρες. Σήμερα ξεκίνησε της στις παραλίες της Κεφαλονιάς. Ιδιοκτήτης της ο Howard D. Schultz. Ο Howard D. Schultz (γεννημένος στις 19 Ιουλίου 1953) είναι Αμερικανός επιχειρηματίας και συγγραφέας.

Υπηρέτησε ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος (Διευθύνων Σύμβουλος) της Starbucks Coffee Company από το 1986 έως το 2000 και στη συνέχεια ξανά από το 2008 έως το 2017 και τώρα έχει τον τίτλο του επίτιμου προέδρου της εταιρίας. Ο Schultz κατείχε επίσης την ομάδα μπάσκετ του Seattle SuperSonics από το 2001 έως το 2006.

Ο Schultz άρχισε να εργάζεται στο καφέ Starbucks το 1982. Αργότερα έφυγε και άνοιξε το Il Giornale, ένα εξειδικευμένο καφέ, που συγχωνεύτηκε με τα Starbucks στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Υπό τον Schultz, η εταιρεία δημιούργησε ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων που έχει επηρεάσει την κουλτούρα του καφέ στο Σιάτλ , στις ΗΠΑ και διεθνώς. Μετά από συμφωνίες διανομής μεγάλης κλίμακας, τα Starbucks έγιναν η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στον κόσμο. Ο Schultz δημοσίευσε την εταιρεία το 1992 και χρησιμοποίησε μια αποτίμηση 271 εκατομμυρίων δολαρίων για να διπλασιάσει τον αριθμό των καταστημάτων τους σε μια σειρά πολυσυζητημένων πολέμων καφέ . Παραιτήθηκε από Διευθύνων Σύμβουλος το 2000, τον οποίο διαδέχτηκε η Όριν Σμιθ.

Ο Schultz ανακηρύχθηκε ο 209ος πλουσιότερος άνθρωπος στις ΗΠΑ από το Forbes με καθαρή αξία 4,3 $δισεκατομμύρια Οκτώβριος 2020). Ο Schultz ξεκίνησε το Foundationδρυμα Οικογένειας Schultz για να βοηθήσει τους βετεράνους του στρατού και να καταπολεμήσει την ανεργία των νέων. Οι φωτογραφίες είναι από την Αγία Ευφημία.

Πηγή: Kefaloniapress 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top