Χαλκιδική: Άγριο ξύλο σε διαιτητή ποδοσφαιρικού αγώνα

Χαλκιδική: Άγριο ξύλο σε διαιτητή ποδοσφαιρικού αγώνα

Ρεπορτάζ: Άννη Καρολίδου

Για το σφύριγμα ενός πλάγιου φάουλ, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού ο διαιτητής της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων Φοίνικα Νικήτης και Θύελλας Μεταγγιτσίου με αποτέλεσμα ο ρέφερι κ. Αναστασόπουλος και οι βοηθοί να διακόψουν οριστικά τον αγώνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το xalkidikipolitiki.gr στο πρώτο μέρος του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν στο 1-0 υπέρ της Νικήτης, ο διαιτητής υπέδειξε ένα πλάγιο υπέρ των γηπεδούχων στο 15′ στο οποίο δεν συμφώνησαν οι παίκτες του Μεταγγιτσίου με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν έντονα στο διαιτητή και τον τελευταίο να δείχνει τη κίτρινη κάρτα σε παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής της Θύελλας δεν το δέχθηκε και πιάνοντας τον διαιτητή από το λαιμό άρχισε να τον γρονθοκοπά, μαζί με άλλους  συμπαίκτες του.

Οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, αλλά τα πράγματα είχαν ξεφύγει από τον έλεγχο, ο διαιτητής είχε ζάλη από τα χτυπήματα και

Μετά την οριστική διακοπή, καθώς τόσο ο διαιτητής που είχε αφόρητη ζάλη από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα, όσο και οι βοηθοί δεν ήταν σε θέση να συνεχίσουν το παιχνίδι, συμπληρώθηκε το φύλλο αγώνα στον οποίο έχουν καταγραφεί τα συμβάντα ώστε οι αρμόδιοι να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top