Αγγελούδης: Τι φταίει για την κακοδαιμονία της Θεσσαλονίκης (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Αγγελούδης: Τι φταίει για την κακοδαιμονία της Θεσσαλονίκης (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για τον αθλητισμό και, κυρίως, για τους αθλητές οι οποίοι προετοιμάζονται για τις μεγάλες διοργανώσεις, για την κακοδαιμονία της Θεσσαλονίκης, αλλά και για τις εξελίξεις στο λιμάνι της πόλης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο κ. Στέλιος Αγγελούδης μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Ο α’ αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και πρόεδρος του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης μίλησε για τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στην αθλητική οικογένεια η πανδημία του κορωνοϊού, ενώ αναφερόμενος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο που αναβλήθηκαν είπε πως το καλοκαίρι του 2021 θα γίνουν έστω και χωρίς θεατές. Ήδη οι διοργανωτές έχουν αρχίσει «ασκήσεις» ενόψει της διοργάνωσης παρακολουθώντας με προσοχή τα επιδημιολογικά δεδομένα. Νέα αναβολή, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αγγελούδης, δεν μπορεί υπάρξει.

Ο κ. Αγγελούδης μίλησε και για τη σημασία του Ολυμπιακού Μουσείου της Θεσσαλονίκης που είναι το μοναδικό στην Ελλάδα και ένα από τα 15 Ολυμπιακά Μουσεία στον πλανήτη εκφράζοντας το παράπονο πως δεν έχει αγκαλιαστεί στον βαθμό που θα έπρεπε.

Επίσης, ο κ. Στέλιος Αγγελούδης ρωτήθηκε από τη Μαρία Σαμολαδά για την κακοδαιμονία που κυνηγά τη Θεσσαλονίκη και ευθύνεται για τα σχέδια που βαλτώνουν. Και απέδωσε τις καθυστερήσεις στο… σύνδρομο της δευτερότοκης κόρης αλλά και στην έλλειψη συλλογικότητας. «Ξέρουμε το πρόβλημα, αλλά μόλις έρχεται η ώρα της συνταγογράφησης το χάνουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Κλήθηκε τέλος να σχολιάσει τις εξελίξεις το λιμάνι της πόλης  καθώς επί σειρά ετών κρατούσε το «τιμόνι» στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τον κ. Αγγελούδη, μετά την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ και την αλλαγή του managment η πολιτική που εφαρμόζεται κινείται στη σωστή κατεύθυνση. Πρόσθεσε δε πως αυτό που θα απογειώσει το λιμάνι είναι το έργο της 6ης προβλήτας που «με χαρά βλέπω πως έχει δρομολογηθεί από τη νέα διοίκηση και σε 4-5 χρόνια θα έχει δώσει μια άλλη διάσταση στην ανάπτυξη του λιμανιού».

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Στέλιος Αγγελούδης στη Μαρία Σαμολαδά:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ