Αυγενάκης: Το «ευχαριστώ» προς τις Ολυμπιακές Ομοσπονδίες και την Παραολυμπιακή Επιτροπή για την κοινή τους ανακοίνωση

Αυγενάκης: Το «ευχαριστώ» προς τις Ολυμπιακές Ομοσπονδίες και την Παραολυμπιακή Επιτροπή για την κοινή τους ανακοίνωση

Ιδιαίτερα συγκινημένος είναι ο μέχρι πρότινος υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης μετά την κοινή ανακοίνωση την οποία εξέδωσαν οι Ολυμπιακές Ομοσπονδίες και η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για τη στήριξη που τους παρείχε στη διάρκεια της θητείας του.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα ειλικρινή σας λόγια επισημαίνει ο κ. Αυγενάκης σε ανάρτησή του στο facebook και προσθέτει: «Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα κερδίσουμε και την κρίσιμη εθνική μάχη που έρχεται, ώστε στις 25 Ιουνίου να αναδείξουμε αυτοδύναμη ισχυρή κυβέρνηση, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να συνεχίσει η Ελλάδα μας και ο αθλητισμός της να πορεύονται στον δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης!».

Η ανάρτηση Αυγενάκη

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρει τα εξής:

«Τα θερμά λόγια στην κοινή ανακοίνωση των Ολυμπιακών Ομοσπονδιών και της Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή – Hellenic Paralympic Committee με γεμίζουν συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για την παραγωγική συνεργασία μας επί τέσσερα χρόνια και την αναγνώριση των αποτελεσμάτων, που έφερε η μεταρρυθμιστική μας πολιτική.

Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος. Μέσα όμως από σκληρή καθημερινή δουλειά, προσπαθήσαμε και πετύχαμε τον κοινό μας στόχο: να μεγαλώνουμε διαρκώς την αθλητική οικογένεια, να κάνουμε τον ελληνικό αθλητισμό πιο εξωστρεφή στο διεθνές στερέωμα, πιο φωτεινό και πιο ανοιχτό στην κοινωνία και στη νέα γενιά.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα ειλικρινή σας λόγια! Μαζί τα καταφέραμε, μαζί ανεβάσαμε τον αθλητισμό μας ψηλότερα!

Εύχομαι να συνεχίσουμε να παλεύουμε ενωμένοι για έναν καλύτερο αθλητισμό, αντάξιο της ιστορίας της χώρας μας. Να δίνουμε τις κοινές μας μάχες και σας λογίζω δίπλα μου -να με λογίζετε κι εσείς πάντοτε κοντά σας- σε όσα πρόκειται να ακολουθήσουν στο μέλλον.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα κερδίσουμε και την κρίσιμη εθνική μάχη που έρχεται, ώστε στις 25 Ιουνίου να αναδείξουμε αυτοδύναμη ισχυρή κυβέρνηση, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να συνεχίσει η Ελλάδα μας και ο αθλητισμός της να πορεύονται στον δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης!».

Δείτε την ανάρτηση στην οποία επισυνάπτεται και η κοινή ανακοίνωση των Ολυμπιακών Ομοσπονδιών και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής:

(Φωτογραφία αρχείου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καναδάς: Ανεξέλεγκτες οι πυρκαγιές – Χιλιάδες εγκαταλείπουν τα σπίτια τους

Χαλκιδική: Σε επιφυλακή οι αρμόδιες υπηρεσίες για την παρουσία της αρκούδας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top