Δ. Θεσ/νίκης: Ικανοποίηση για την απόφαση που απελευθερώνει τον Ηρακλή

Δ. Θεσ/νίκης: Ικανοποίηση για την απόφαση που απελευθερώνει τον Ηρακλή

Ο «κυανόλευκος» Ερασιτέχνης μπορεί να χρησιμοποιεί -άνευ ανταλλάγματος- τα ακίνητα του συλλόγου στους Χορτατζήδες και τη Μίκρα.

Την ικανοποίησή του για την απόφαση του ελληνικού κοινοβουλίου σχετικά με τον ΓΣ Ηρακλής εξέφρασε ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται πως το άρθρο 41 του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών πέρασε από τη Βουλή κάτι που σημαίνει ότι πλέον επιτρέπεται η άνευ ανταλλάγματος παραχώρηση της χρήσης των ακινήτων που διαθέτει ο σύλλογος στους Χορτατζήδες και τη Μίκρα, στο Σωματείο «Νέος Γυμναστικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης Ηρακλής 1908».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο δήμος σε σχετική ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης εκφράζει την ικανοποίησή του για την ομόφωνη απόφαση του Ελληνικού Κοινοβουλίου που δίνει λύση στο χρόνιο πρόβλημα του Γ.Σ «Ηρακλής», ενός από τα πιο ιστορικά αθλητικά σωματεία όχι μόνο της Θεσσαλονίκης αλλά και της χώρας. Στη συστηματική προσπάθεια εύρεσης λύσης αρωγοί υπήρξαν οι συναρμόδιοι υπουργοί Γ. Γεραπετρίτης, Χρ. Σταϊκούρας, Απ. Βεσυρόπουλος και Λ. Αυγενάκης.

Σε μια περίοδο που τα ερασιτεχνικά σωματεία αντιμετωπίζουν ζητήματα ακόμη και βιωσιμότητας είναι πολύ σημαντικό να έχουν δίπλα τους την πόλη και τους ανθρώπους που την εκπροσωπούν. Δέσμευση της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι η στήριξη όλων ανεξαιρέτως των αθλητικών σωματείων της πόλης και η επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ