Εκλογές ΕΠΟ: Άνοιξε ο δρόμος για τον Ζαγοράκη

Εκλογές ΕΠΟ: Άνοιξε ο δρόμος για τον Ζαγοράκη

Την τυπική επικύρωση για να γίνει επίσημα πρόεδρος της ΕΠΟ περιμένει πλέον ο Θοδωρής Ζαγοράκης, καθώς ο Κωνσταντίνος Νίκας απέσυρε την υποψηφιότητά του για την θέση, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στην εκλογική διαδικασία που ξεκινά σήμερα το απόγευμα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας αμέσως μετά την απόσυρση της υποψηφιότητάς του, που στήριζαν 8 Ενώσεις, δήλωσε στήριξη στο πρόσωπο του Θοδωρή Ζαγοράκη και στην προσπάθειά που θα κάνει από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του κ. Νίκα:

«Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας μέσω της οποίας η νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα ήθελα να δηλώσω την απόσυρση της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Ούτως ή άλλως η υποψηφιότητά μου δεν έκρυβε την παραμικρή προσωπική φιλοδοξία ή επιδίωξη. Είχε ως μοναδικό στόχο τη διασφάλιση της πραγματοποίησης των εκλογών.

Από την πρώτη στιγμή τόσο η ΕΠΣ Βοιωτίας όσο και εγώ προσωπικά είχαμε εκφράσει τη στήριξή μας στην ενωτική υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, βλέποντας στο πρόσωπο του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας τον κατάλληλο άνθρωπο για να πάρει στα χέρια του τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ως εκ τούτου, δηλώνω ανοιχτά την πρόθεσή μου να τον εμπιστευθώ και εγώ με τη ψήφο μου καλώντας όλες τις δυνάμεις που επιθυμούν την πρόοδο της Ομοσπονδίας και του ποδοσφαίρου της χώρας μας να πράξουν το ίδιο.

Με τιμή, Κωνσταντίνος Νίκας».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top