Επανεκλογή του Στέλιου Αγγελούδη στην ΕΟΕ

Επανεκλογή του Στέλιου Αγγελούδη στην ΕΟΕ

Ολοκληρώθηκε η Εκλογική Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με τον Στέλιο Αγγελούδη να επανεκλέγεται στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο πρώην Πρόεδρος και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος συγκέντρωσε 16 ψήφους έναντι 13 του αντιπάλου του για την θέση, εκπροσώπου της Ομοσπονδίας Ξιφασκίας Μανώλη Κατσιαδάκη.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στην Ολομέλεια για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, αλλά και το άθλημα από το οποίο προέρχομαι, το χάντμπολ, για την διαχρονική στήριξη του στο πρόσωπο μου.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βρίσκεται σε ανοδική πορεία και είμαστε προετοιμασμένοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε. Είμαστε εδώ ενωμένοι με γνώμονα την πρόοδο του ελληνικού αθλητισμού.

Προσωπικά νιώθω έτοιμος να προσφέρω ακόμα περισσότερα σε αυτή την δεύτερη θητεία μου από την θέση του Α’ Αντιπρόεδρου και φυσικά να προασπίσω τα συμφέροντα του ελληνικού χάντμπολ που έχω την χαρά και την τιμή να εκπροσωπώ στην ΕΟΕ».

Ο Στέλιος Αγγελούδης ανέβασε μία ανάρτηση με αφορμή την επανεκλογή του και ανέφερε τα εξής:

«Ευχαριστώ για την εκλογή μου στην θέση του Α’ Εκτελεστικού Αντιπροέδρου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Με Spyros Kapralos προχωράμε. Στις φωτό με τον Πρόεδρο και τους νέους συναδέλφους Κοζομπόλη Βούλα, Φίλη Κώνο, Στέφανο Χάνδακα και τον μοναδικό ασημένιο αρχηγό της ομάδας του Πόλο Γιάννη Φουντούλη. Αφιερώνω την επιτυχία στην αθλητική μου οικογένεια του HANDBALL και στην γενέθλια πόλη την Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Σπύρος Καπράλος επανεξελέγη πρόεδρος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για μια τέταρτη θητεία, καθώς ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και συγκέντρωσε τις ψήφους 28 εκπροσώπων αθλητικών ομοσπονδιών (μία ήταν άκυρη).

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ