Γκολιδάκης: Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται τον Ηρακλή

Γκολιδάκης: Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται τον Ηρακλή

«Οι εξελίξεις με την τροπολογία για τα ακίνητα είναι πολύ θετικές. Δεν είναι τυχαίο, ότι η τροπολογία της κυβέρνησης ψηφίστηκε ομόφωνα», ανέφερε ο πολιτευτής της ΝΔ.

Στις πρόσφατες θετικές εξελίξεις για την ομάδα του Ηρακλή αναφέρθηκε στο Facebook ο Διαμαντής Γκολιδάκης.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ:

«Οι εξελίξεις με την τροπολογία για τα ακίνητα του Ηρακλή είναι πολύ θετικές, όχι μόνο για την ιστορική ομάδα, αλλά για όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης. Δεν είναι τυχαίο, ότι η τροπολογία της κυβέρνησης ψηφίστηκε ομόφωνα. Φαίνεται ότι ο αθλητισμός μπορεί και να ενώσει. Το γεγονός ότι υποστήριξα τα δίκαια αιτήματα του Ηρακλή δεν έγινε μόνο λόγω οπαδικών αισθημάτων.

Έγινε και γιατί η πόλη χρειάζεται την ισχυρή παρουσία υγιών ομάδων, καθώς βασικό ζητούμενο είναι η ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό. Ο Ηρακλής έχει και την υποδομή και την γνώση να συνεχίσει να προσφέρει και σε αυτό το επίπεδο.

Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο του Ηρακλή Φώτη Θέο για τη δημόσια, ξεχωριστή αναφορά στο όνομά μου για την συνεισφορά μου στην συλλογική προσπάθεια ανθρώπων της Θεσσαλονίκης, ώστε να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα. Τα συγχαρητήρια ανήκουν, όμως, πρώτα στην διοίκηση αλλά και στους φιλάθλους, που δεν εγκατέλειψαν όλο αυτό το διάστημα την ομάδα».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ