ΓΣ Ηρακλής: «Μια νέα μέρα ξημέρωσε για τον σύλλογο»

ΓΣ Ηρακλής: «Μια νέα μέρα ξημέρωσε για τον σύλλογο»

Κάλεσμα για συσπείρωση και ενότητα απηύθυνε ο ΓΣ Ηρακλής μετά την ψήφιση σχετικού νομοσχεδίου από το υπουργείο Οικονομικών, με βάση το οποίο απελευθερώνεται ο σύλλογος από τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος.

Σημειώνεται πως με το άρθρο 41 του νομοσχεδίου που ψηφίστηκε ο «Γηραιός» παίρνει βαθιά ανάσα από τα οικονομικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν και όπως αναφέρει σε νέα ανακοίνωσή του ο σύλλογος, πλέον μονόδρομος είναι η συσπείρωση για τις εγγραφές νέων μελών, σε πολλά επίπεδα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «κυανόλευκος» ερασιτέχνης σε σχετική ανακοίνωση:

«Μια νέα μέρα ξημέρωσε για τον Ηρακλή που έχει πλέον την δυνατότητα να συνεχίσει την 112χρονη ιστορία του. Η ανταπόκριση των φίλαθλων πραγματικά ξεπερνάει κάθε προηγούμενο με μηνύματα που έρχονται προς τον σύλλογο, τηλεφωνήματα και κυρίως την διάθεση που υπάρχει προκειμένου να βοηθήσουν όλοι για την επόμενη μέρα.

Είναι συγκινητικά τα μηνύματα που προέρχονται όχι μόνο από φιλάθλους από την Ελλάδα, αλλά από ολόκληρο τον πλανήτη που συνειδητοποιούν ότι ανοίγει μια νέα χρυσή σελίδα για τον σύλλογο.

Αποτελεί μονόδρομο η συσπείρωση, η ενότητα και η μαζικότητα που πρέπει να υπάρξει με την συμμέτοχή όλων στον Γ.Σ. Ηρακλής. Στο επόμενο διάστημα θα υπάρχει ο τρόπος με τον οποίο θα γίνονται οι εγγραφές που είναι απαραίτητες για τον σύλλογο σε πολλά επίπεδα.

Προσωρινά για πληροφορίες μπορείτε να αποστέλλεται email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και με inbox στο Official Facebook του συλλόγου».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ