Η αγορά διαρκείας και η ΑΜΚ που έρχεται..

Tags#: ΠΑΟΚ

Η αγορά διαρκείας και η ΑΜΚ που έρχεται..

Τις τελευταίες μέρες στα εκδοτήρια της Τούμπας γίνεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Είναι μια κίνηση με την οποία η νέα ΚΑΕ προσπαθεί να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα κυρίως για να καλυφθούν τα έξοδα και έπειτα για να μπορέσει η ομάδα να πραγματοποιήσει μια ικανοποιητική πορεία στην Basket League.

Βλέπουμε ότι αρκετοί επώνυμοι ποδοσφαιριστές, εν ενεργεία και μη, άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και αθλητές διαφόρων τμημάτων του δικεφάλου στηρίζουν αυτή τη νέα προσπάθεια.

Επισης και ο κόσμος κινείται προς αυτή τη κατεύθυνση. Είναι μια καλή ευκαιρία, όσοι έχουν τη δυνατότητα, να αγοράσουν ένα εισιτήριο διαρκείας καθώς όπως είναι γνωστό στο ποδόσφαιρο δεν θα υπάρξουν διαρκείας. Μέχρι στιγμής έχουν πωληθεί περίπου 700 εισιτήρια.

Τέλος αναμένεται και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα ανοίξει, αν όλα πάνε καλά, τον Νοέμβριο. Εκεί ο καθένας θα μπορεί να συμβάλει, όπως είχε γίνει και παλιότερα στο ποδόσφαιρο. Τοτε υπήρξε ικανοποιητική ανταπόκριση και ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει και στη δεδομένη στιγμή. Το τμήμα μπάσκετ μας χρειάζεται.

Πηγή: paokday.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ