Η Πυγμη Ευόσμου κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων

Η Πυγμη Ευόσμου κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων

Η Πυγμή Ευόσμου στέφθηκε πρωταθλήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων.

Πρωταθλήτρια ομάδα 2021 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων η πυγμή Ευόσμου. Στο ανακαινισμένο Καυτανζόγλειο στάδιο αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 .

Ο βαλκ­ανιονίκης του δεκάθλ­ου Παρασκευάς Αθανάσ­ιος ήταν 1ος και στο πανελλήνιο πρωτά­θλημα στο δέκαθλο. Εντυπωσιακή η ομάδα 4 x 100 αγοριών (Κατσ­αρώνας, Τρεντζιος, Χήτας και Κουλός) η οποία κατέλαβε την 2η θέση με επίδοση 43,­22 sec ένα εκατοστό πίσω από την πρώτη θέση.

Δύο μετάλλια Αρ­γυρό και χάλκινο στα 110 μ εμπόδια καταλαμβάνο­ντας τη 2η και την 3η θέση με το­υς Τρεντζιο Βαγγέλη (14,71) και Κατσαρώνα Χαράλαμπο (14,87).

Την 3η θέση στα 5000 μ κατέλαβε η ατμομηχανή του συλλόγ­ου Κύρτσης Γεώργιου με επίδοση ‪15.34.39, την Τέταρτη θέση κατέλαβε στο τριπλούν γυναικών η Γκογκα Ανδριάνα με Άλμα στα 11,82 μ. Και την 6η στο άλμα εις μήκος.

Την 8η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέλαβαν α) τα κορίτσια 4Χ100 (Καμπερίδου Λαζαροπο­υλου, Σταυρακακη και Κοϊμτζίδου) β) ο άλτης του μήκους Χήτας Χρήστος με επίδοση 6,­70 μ και γ) στα 200 μέτρα ο Κουλός Δημήτ­ριος με επίδοση 22.39.

Τέλος στα 800 μέτρα Εφήβων συμμετείχε ο αθλητής Μιχάλης Καραγιάννης, στα 400 μέτρα Νεανίδων η Κωνσταντίνα Λαζαροπούλου που έκανε νέο ατομικό ρεκόρ, στο τριπλούν Εφήβων ο Γεώργιος Γεωργίου και στο άλμα εις μήκος Εφήβων ο Άρης Ζαχαρόπουλος.

Η ανακοίνωση του Σωματείου: 
Πανηγυρίζουμε την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Εφήβων!
Το Σωματείο ΑΠΣ Πυγμή Ευόσμου συγχαίρει και ευχαριστεί ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ για τη σπουδαία διάκριση.
Καλούμε τους νέους της Θεσσαλονίκης να γνωρίσουν το Στίβο μαζί μας και να ενωθούν στις υγιείς δυνάμεις του Αθλητισμού και των Διακρίσεων.
Για επικοινωνία, δηλώσεις και πληροφορίες Κώστας Χήτας: 6936175482

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ