Μαραντόνα: Στο στόχαστρο ο γιατρός του για “εγκληματική αμέλεια”

Μαραντόνα: Στο στόχαστρο ο γιατρός του για “εγκληματική αμέλεια”

Σχεδόν καθημερινά αλλάζουν πλέον τα δεδομένα αναφορικά με τον θάνατου του Ντιέγκο Μαραντόνα, καθώς αυτός που μπαίνει πια για τα καλό στο στόχαστρο των Αρχών, είναι ο γιατρός του Λεοπόλδο Λούκε, ο οποίος κατηγορείται για εγκληματική αμέλεια τη στιγμή που ο βετεράνος ποδοσφαιριστής άφηνε την τελευταία του πνοή. 

Σύμφωνα με την έρευνα που έχει ξεκινήσει από την επομένη του θανάτου του Μαραντόνα, μετά από αίτημα της οικογένειά του, μετά τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε το νοσηλευτικό προσωπικό αναφορικά με τις εντολές που είχε δεχτεί, σήμερα στο φως της δημοσιότητας ήρθε το ηχητικό ντοκουμέντο του γιατρού κατά την κλήση του τελευταίο στα επείγοντα. 

Η στάση του γιατρού θεωρήθηκε ύποπτη, καθώς κατά τη διάρκεια της συνομιλίας απέφυγε να αναφέρει το όνομα του ασθενή γι’ αυτό και όταν έφτασε το ασθενοφόρο ο Μαραντόνα ήταν ήδη νεκρός. 

Στο μεταξύ την απόφαση να κάνει τα πάντα για να αποδοθούν ευθύνες στους αρμόδιους, έχει ανακοινώσει από την πρώτη στιγμή, ο δικηγόρος του Μαραντόνα, ο οποίος έκανε λόγο για κρίσιμα λάθη σε κρίσιμες στιγμές. 

Συγκεκριμένα τόνισε ότι “σήμερα είναι μέρα πόνου και θλίψης. Νιώθω την απώλεια ενός φίλου, τον οποίο τίμησα με πίστη και υποστήριξη μέχρι την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα, είναι ανεξήγητο ότι για 12 ώρες ο φίλος μου δεν είχε την προσοχή και τον έλεγχο από μέρος του προσωπικού που ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις. 

Το ασθενοφόρο έκανε περισσότερη από μισή ώρα για να φτάσει στο σπίτι και αυτό είναι εγκληματική ηλιθιότητα. Αυτό το γεγονός είναι κάτι που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Θα ζητήσω να ερευνηθούν οι συνέπειες ως το τέλος. Όπως μου είπε ο Ντιέγκο: Είσαι ο στρατιώτης μου, λειτούργησε χωρίς έλεος”. 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ