Μαραντόνα: Ξεκινά έρευνα για τα αίτια του θανάτου του

Μαραντόνα: Ξεκινά έρευνα για τα αίτια του θανάτου του

Οι αρμόδιες Αρχές στην Αργεντινή δεν είναι διατεθειμένες να αφήσουν το ζήτημα του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα να περάσει έτσι, ειδικά μετά τις καταγγελίες από μέλη της οικογένειας ότι υπήρξαν παρατυπίες στην φροντίδα που είχε λάβει μετά την εγχείρηση στον εγκέφαλο. 

Επίσης ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα κατήγγειλε το γεγονός ότι “το ασθενοφόρο χρειάστηκε περισσότερη από μισή ώρα για να φτάσει μέχρι το σπίτι” όπου βρισκόταν ο “Ντιεγκίτο” μετά τη λεπτή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. 

Στο μεταξύ όπως ανέφερε πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της “η έρευνα ξεκίνησε επειδή αφορά ένα νεκρό άτομο στο σπίτι και κανείς δεν έχει υπογράψει πιστοποιητικό θανάτου. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν υποψίες για παρατυπίες”.

Αναμένεται η τοξικολογική εξέταση

Όπως ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Μαραντόνα, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής πέθανε έπειτα από “δευτερογενές οξύ πνευμονικό οίδημα και επιδείνωση της χρόνιας καρδιακής ανεπάρκειας”. Στο μεταξύ όμως, η εισαγγελία αναμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ έχει ζητήσει και τον ιατρικό φάκελο του “Ντιεγκίτο” όπως και τις καταγραφές από τις κάμερες στην περιοχή όπου ο Μαραντόνα έζησε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του. 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ