Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ υφυπουργείου Αθλητισμού και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ υφυπουργείου Αθλητισμού και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Αθλητισμός, Παιδεία   | 30/06/2020 | 19:00

Μνημόνιο Συνεργασίας υπεγράφη σήμερα από τον Λευτέρη Αυγενάκη, υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, και τον κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής, Παναγιώτη Αλεξόπουλο.

Συγκεκριμένα, το μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με το «Μνημόνιο Συνεργασίας» και την από κοινού προώθηση της εκπαιδευτικής, ερευνητικής, επιστημονικής και διοικητικής συνεργασίας με ανάληψη σχετικών πρωτοβουλιών, συνεργειών και καινοτόμων προγραμμάτων, διανοίγονται νέες προοπτικές για την επιστήμη του Αθλητισμού και τους αθλητικούς επιστήμονες στην χώρα μας και καλύπτεται η ανάγκη ενίσχυσης και ενθάρρυνσης της επιστημονικής και ερευνητικής δραστηριότητας με στόχο:

* την περαιτέρω σύνδεση εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα του αθλητισμού,
* την προαγωγή της γνώσης στους τομείς της επιστήμης του αθλητισμού και της οργάνωσης και διοίκησης των θεσμών του αθλητισμού,
* τη σύνδεση της θεωρίας με την πράξη, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Με το «Μνημόνιο Συνεργασίας» επεκτείνεται η ουσιαστική συνεργασία του Υφυπουργείου Αθλητισμού με το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Υπενθυμίζεται ότι, στις 20 Απριλίου, υποβλήθηκε από κοινού πρόταση στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+, όπου η Ελλάδα ήταν για πρώτη φορά επικεφαλής και συμμετείχαν ακόμα Ρουμανία και Κύπρος.

Άλλωστε, το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, το οποίο είχε εγκρίνει την υπογραφή του Μνημονίου στην 99η Γενική Συνέλευσή του στις 15 Μαΐου, αποτελεί το μοναδικό Πανεπιστημιακό Τμήμα στην Ελλάδα που προάγει την επιστήμη της Αθλητικής Διοίκησης και συμβάλλει στην παραγωγή επιστημόνων ικανών να αναλάβουν την οργάνωση και διαχείριση αθλητικών εκδηλώσεων, φορέων και επιχειρήσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω τις δηλώσεις για το μνημόνιο συνεργασίας

Για την υπογραφή του «Μνημονίου Συνεργασίας» ο Κοσμήτορας, Αναπληρωτής Καθηγητής Παναγιώτης Αλεξόπουλος, επισήμανε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση σήμερα να υπογράψουμε ένα “Μνημόνιο Συνεργασίας” μεταξύ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και συγκεκριμένα της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής, του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, με το Υφυπουργείο Αθλητισμού.
Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου έχει το μοναδικό τμήμα στη χώρα που προαγάγει τη διοίκηση αθλητισμού, το Sports Managment.

Ύστερα από μία συνεργασία ενός χρόνου με τον Υφυπουργό, μπορέσαμε να εκπονήσουμε διάφορους στρατηγικούς στόχους και να υλοποιήσουμε ήδη, όπως είναι τα ευρωπαϊκά προγράμματα που συμμετέχουμε. Να διαχειριστούμε ευρωπαϊκούς πόρους και να διεκδικήσουμε πόρους από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα πάνω στη Διοίκηση του Αθλητισμού.

Απόρροια αυτής της συνεργασίας είναι και οι διημερίδες που έχουμε οργανώσει για το επόμενο χρονικό διάστημα, αρχής γενομένης από μεθαύριο Πέμπτη.
Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου μαζί με το Υφυπουργείο Αθλητισμού και το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), διοργανώνει πανελληνίως, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Ιωάννινα και Λάρισα, διημερίδες για να δώσει τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν τα αθλητικά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης σε προγράμματα αθλητισμού και υλοποίησης στρατηγικών στη διοίκηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Το διεθνές ευρωπαϊκό περιβάλλον και τα χρηματοδοτικά εργαλεία είναι ένας άξονας που κινείται το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Θα δώσουμε τη δυνατότητα, μέσα από ενδελεχή διάλογο αλλά και προβληματισμού, στην τοπική κοινωνία να καταθέσουν και αυτοί τις προτάσεις τους.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Υφυπουργό Αθλητισμού και φίλο, Λευτέρη Αυγενάκη, για τη σημερινή απόφαση να υπογράψουμε αυτό το Μνημόνιο Συνεργασίας.

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ήδη έχει προχωρήσει και σε άλλες τέτοιες εξωστρεφείς κινήσεις και θεωρώ ότι είναι η απαρχή περισσοτέρων ενεργειών για τη βελτίωση του ελληνικού αθλητισμού».

Για την υπογραφή του «Μνημονίου Συνεργασίας» ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε:

«Σήμερα, με το “Μνημόνιο Συνεργασίας”, επισφραγίζουμε μια εποικοδομητική και ουσιαστική συνεργασία με το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη κι έχουμε τα πρώτα δείγματα γραφής.
Ήδη, σε συνεργασία με το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το Εργαστήριο του υποβάλλαμε πρόταση για χρηματοδότηση στο Erasmus+. Και συμμετέχουν άλλες δύο χώρες, η Κύπρος και η Ρουμανία. Μάλιστα, είναι πρώτη φορά που η χώρα μας υποβάλλει ως επικεφαλής πρόταση στον τομέα του αθλητισμού και δεν ακολουθεί απλά.

Μεθαύριο Πέμπτη, 2 Ιουλίου, ξεκινά μια διημερίδα, την οποία διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Θέμα της διημερίδας: Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Προγραμμάτων και Υποδομών μετά την περίοδο της Πανδημίας.

Θα ακολουθήσουν διημερίδες σε όλη την επικράτεια το επόμενο διάστημα. Είναι η πρώτη φορά που ο αθλητισμός μπαίνει στις θεματικές του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και διοργανώνονται ημερίδες, σεμινάρια, κλπ. Και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις άοκνες προσπάθειες του κ. Αλεξόπουλου.
Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον Κοσμήτορα της Σχολής, Καθηγητή Παναγιώτη Αλεξόπουλο, για την ουσιαστική και γόνιμη συνεργασία. Χωρίς τη δική του προσωπική δουλειά και συνεχή προσπάθεια δεν θα τα είχαμε επιτύχει αυτά.

Κ. Καθηγητά, φίλε Τάκη, σε ευχαριστώ και δημόσια για αυτή τη συνεργασία.

Το «Μνημόνιο Συνεργασίας που υπογράφουμε σήμερα έρχεται να αναπτύξει περαιτέρω την συνεργασία μας. Συμφωνούμε, λοιπόν, και αποδεχόμαστε από κοινού να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την επίτευξη μιας σειράς στόχων και δράσεων.

Τα κυριότερα από αυτά περιλαμβάνουν:

> Ανάπτυξη κοινών δράσεων και προτάσεων έργων για την αναζήτηση κατάλληλων πόρων και χρηματοδοτήσεων από τις εθνικές και Ευρωπαϊκές Αρχές.

> Ενίσχυση της επιστημονικής συνεργασίας, η οποία θα διευκολύνει και θα προαγάγει την έρευνα, μέσα από τη συμμετοχή σε κοινά ερευνητικά προγράμματα.

> Ανάπτυξη από κοινού συνεργασιών με τρίτους φορείς (πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα, ιδιωτικούς φορείς) της Ελλάδας και του εξωτερικού, ώστε να λειτουργήσουν συμπληρωματικά στις κοινές δράσεις και σκοπούς τους.

> Ανταλλαγή πληροφοριών για δυνατότητες υλοποίησης σημαντικών έργων στον τομέα του Αθλητισμού και της Αθλητικής Διοίκησης και Οργάνωσης.

> Σχεδιασμός και υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης στον τομέα του Αθλητισμού και της Αθλητικής Διοίκησης και Οργάνωσης.

> Διεξαγωγή ειδικών στοχευμένων ερευνών και σύνταξη σχετικών εκθέσεων.

> Από κοινού διοργάνωση Ημερίδων/Συνεδρίων, με σκοπό τη διάχυση της γνώσης στην ακαδημαϊκή κοινότητα, την αθλητική οικογένεια, αλλά και σε διάφορους κοινωνικούς φορείς.

> Ανταλλαγή τεχνογνωσίας, τεκμηριωμένης γνώσης, θεωρητικών επεξεργασιών και ερευνητικής εμπειρίας.

> Ενίσχυση της επιστημονικής συνεργασίας μέσω π.χ. της παραγωγής δημοσιεύσεων, εκπαιδευτικού υλικού, τεχνογνωσίας, δεδομένων, μελετών περιπτώσεων κ.ά.

> Προσφορά τεχνογνωσίας και συμβουλευτικής του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητισμού σε:
– ευρωπαϊκά προγράμματα που διαχειρίζεται ή εκτελεί η ΓΓΑ,
– στους τομείς δραστηριοτήτων, όπως, η οργάνωση των ατομικών και ομαδικών αθλημάτων, το αθλητικό management και marketing, την επεξεργασία νομοθετημάτων ή κανονισμών σχετικών με τον Αθλητισμό κ.λπ.

> Κάθε άλλη ερευνητική, ακαδημαϊκή και λοιπές δραστηριότητες που αποβλέπουν στο κοινό όφελος και συναποφασίζουμε

Είμαι βέβαιος ότι το Μνημόνιο Συνεργασίας θα αποδώσει εξαιρετικούς καρπούς για την αθλητική οικογένεια της χώρας μας».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21:5002/07

Αρπαγή ανήλικης:Τι κατέθεσε η 10χρονη στους αστυνομικούς Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

21:4002/07

Γαλλία: Να παραμείνει ανοιχτή για όλους η Αγία Σοφία Διεθνή

21:3002/07

Θεσσαλονίκη: Πορεία κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

21:3002/07

Οι επτά βασικοί πυλώνες στρατηγικής για ψηφιακό μετασχηματισμό Πολιτική

21:2002/07

Αναδρομικά συνταξιούχων: Από μέρα σε μέρα η απόφαση Ειδήσεις

21:1002/07

Αύριο απολογείται η 26χρονη για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

21:0002/07

Χανιά: Όπλα, πυρομαχικά και λαθραία τσιγάρα σε ταχύπλοο Ελλάδα ,Κοινωνία

20:5002/07

Ρόδος: Αναστάτωση με πτήση από Σουηδία – Τι είπε ο υπουργός Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Τουρισμός

20:4002/07

Χρυσοχοΐδης: Ο νόμος για τις συναθροίσεις θα εφαρμοστεί Βουλή

20:3002/07

Κορωνοϊός: Επιβράδυνση της διάδοσής του στα τέλη Ιουνίου Κοινωνία ,Κορωνοϊός

20:2002/07

Παράταση προθεσμίας υποβολής e-αιτήσεων στα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Παιδεία

20:1002/07

Σερβία- Covid-19: 359 νέα κρούσματα από χθες Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:0502/07

Ζέρβας: Βγάζουμε τα Δημοτικά ΜΜΕ από την αφάνεια Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

20:0002/07

ΠΟΥ-Covid-19: Κοινά μέτρα αξιολόγησης της έκβασης της νόσου Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:5002/07

Μενδώνη για Αγία Σοφία: Σημαντικό μνημείο, να παραμείνει μουσείο Πολιτική ,Πολιτισμός

19:4302/07

Βουλή: «Ναι» επί της αρχής στο ν/σ για τις συναθροίσεις Βουλή

19:4002/07

Δ. Μιχαηλίδου: Επίσκεψη στην «Κιβωτό του Κόσμου» Κοινωνία

19:3002/07

Σαν… παραμύθι. Η έμπειρη Βέρντερ και η πρωτάρα Χάιντενχαϊμ Αθλητισμός

19:2702/07

Δ. Θεσσαλονίκης: Πιστοποιητικά «με ένα κλικ» – Νέα πλατφόρμα Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

19:2002/07

Αμαζόνιος: Ο υψηλότερος αριθμός πυρκαγιών τα τελευταία 13 χρόνια Διεθνή ,Περιβάλλον

19:1002/07

Άνοιγμα τουρισμού: Μόλις δύο θετικά τεστ ταξιδιωτών Κορωνοϊός ,Τουρισμός

19:0702/07

Τρ. Πειραιώς: Κύριος ανάδοχος του ομολογιακού δανείου της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Επιχειρήσεις

19:0002/07

Βρετανία – Covid-19: Για ποιους χαλαρώνουν τα μέτρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

18:5102/07

Ζέρβας για ποδηλατόδρομους: Διαβούλευση με τους πολίτες Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

18:5002/07

Κορωνοϊός: Θετική η σύζυγος του 74χρονου από την Κάρπαθο Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:4302/07

Ζέρβας: Έχουμε στρατηγική και σχέδιο Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

18:4002/07

Κατερίνη: Έρχεται το The Long Beach Festival Δήμοι ,Κοινωνία ,Πολιτισμός

18:3002/07

Πολύωρη διακοπή νερού την Παρασκευή (3/7) Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:2602/07

Κορωνοϊός: 28 νέα κρούσματα στη χώρα μας Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:2002/07

Θεοδωρικάκος: Η Ελλάδα από «μαύρο πρόβατο» έγινε θετικό παράδειγμα Κόμματα ,Πολιτική

18:1002/07

Συνάντηση Δημάρχου Θεσσαλονίκης με Πρέσβη της Αυστραλίας στην Ελλάδα Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

18:0002/07

Σαλαμίνα: Τραυματισμός εργαζόμενου σε ναυπηγείο Ελλάδα ,Κοινωνία

18:0002/07

Διημερίδα για την οργάνωση και διοίκηση του αθλητισμού Αθλητισμός ,Κοινωνία

17:5402/07

Kleemann: Δωρεά 21 κλινών ΜΕΘ στο ΕΣΥ Επιχειρήσεις

17:5002/07

Ατελείωτες ουρές στα σύνορα στον Προμαχώνα Σημαντικά ,Τουρισμός

17:4002/07

Το τελευταίο αντίο στον Διονύση Μπουλά Κοινωνία

17:3002/07

Επίθεση με βιτριόλι: Πιθανή η εμπλοκή κι άλλου ατόμου Ελλάδα ,Κοινωνία

17:2002/07

Αναπαραγωγή φλαμίνγκο στην Ελλάδα Περιβάλλον

17:1002/07

Συνάντηση Κ. Σακελλαροπούλου με Γ. Αγγελοπούλου Ελλάδα

17:0702/07

Συνεργασία της AXA Ελλάδος με την Uber Επιχειρήσεις

17:0302/07

Ryanair: Προσφορές 19,99 ευρώ για πτήσεις από Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Τουρισμός

17:0002/07

Διπλό ποντάρισμα στα under Αθλητισμός

16:5302/07

ΓΣΕΒΕΕ: Στο υπ. Παιδείας για την Επαγγελματική Εκπαίδευση Οικονομία ,Παιδεία

16:5002/07

Συντάξεις: «Καμπανάκι» θεσμών για 250.000 εκκρεμείς αιτήσεις Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

16:4902/07

Συνελήφθη η γυναίκα που έβρισκε τα θύματα του Επστάιν Διεθνή

16:4402/07

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ξανά τα δρομολόγια Αθήνα- Λειανοκλάδι-Στυλίδα Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

16:4002/07

ΟΠΕΚΕΠΕ: Χιλιάδες δικαιούχοι για εξισωτική αποζημίωση Κοινωνία ,Οικονομία

16:3002/07

Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού: Πότε θα καταβληθεί στους ελεύθερους επαγγελματίες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

16:2602/07

Κάρυστος-Φωτιά: Φόβοι για εμπρησμό – Ισχυροί άνεμοι στο σημείο Ελλάδα ,Κοινωνία

16:2502/07

Ηχηρό «όχι» των εκπαιδευτικών στο νέο ωρολόγιο πρόγραμμα Κοινωνία ,Παιδεία ,Σημαντικά

16:2002/07

Συνάντηση Καράογλου με τον πρέσβη της Αυστραλίας Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

16:1002/07

Ταμείο Ανάκαμψης: Έκτακτη συνάντηση των επικεφαλής των θεσμών Διεθνή ,ΕΕ

16:0002/07

Πέτσας: Η Αγία Σοφία είναι μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς Ελλάδα ,Πολιτική

15:5002/07

Μενδώνη: Επιθετική η κίνηση Ερντογάν για την Αγία Σοφιά Ελλάδα ,Πολιτική ,Πολιτισμός

15:4402/07

Κορωνοϊός: Παράταση της καραντίνας στην Ξάνθη Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

15:4002/07

Θεσ/νίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ξεναγών Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Τουρισμός

15:3302/07

Κρήτη: Υπό έλεγχο η φωτιά στην Κνωσό Ελλάδα ,Κοινωνία

15:3002/07

Στοίχημα: Ματς ζωής για την Βέρντερ! Αθλητισμός

15:2002/07

Πέτσας: Τι είπε για την άφιξη του πατέρα του Τζόνσον στην Ελλάδα Ελλάδα ,Πολιτική

15:1002/07

Επίδομα 800 ευρώ: Πότε θα καταβληθεί Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

15:0102/07

Στ. Καλαφάτης: Καμιά απαγόρευση συναθροίσεων Βουλή ,Ελλάδα ,Κοινωνία

15:0002/07

MRB: Προβάδισμα ΝΔ με 18,2% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

14:5002/07

Η πρόταση του ΥΠΕΝ για την ηγεσία της ΡΑΕ Ελλάδα ,Ενέργεια ,Επιχειρήσεις

14:4402/07

Κρήτη: Φωτιά δίπλα στην Κνωσό – Απειλούνται σπίτια Ελλάδα ,Κοινωνία

14:4002/07

Επαναλειτουργεί το The Met Hotel Θεσσαλονίκη ,Τουρισμός

14:3002/07

Τι συζήτησαν Τζιτζικώστας -Σχοινάς στις Βρυξέλλες Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Περιφέρειες

14:2002/07

Πέτσας: Η Ελλάδα έχει ήδη ανοίξει τις πύλες της στον κόσμο Ελλάδα ,Πολιτική

14:1602/07

Φωτιά-Κάρυστος: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

14:1002/07

Στην Κέρκυρα ο Αλέξης Τσίπρας (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Πολιτική

14:0002/07

Τσαβούσογλου: Η Γαλλία να ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό στη Μεσόγειο Διεθνή

13:5002/07

Χατζηδάκης για Μάτι: Στόχος η επούλωση των πληγών Ελλάδα ,Περιβάλλον ,Πολιτική

13:4002/07

Καμμένος: Κάποιοι έχουν στήσει διαλόγους που με εμπλέκουν Ελλάδα ,Κόμματα ,Πολιτική

13:3002/07

Μήνυμα Κ. Μητσοτάκη στους Ευρωπαίους ηγέτες ενόψει του Ευρ. Συμβουλίου Διεθνή ,ΕΕ ,Ελλάδα

13:2002/07

Σημαντικές βελτιώσεις φέρνει το σχέδιο νόμου του ΥπΑΑΤ Αγροτικά ,Αγροτική Οικονομία ,Ελλάδα

13:1002/07

Βρετανία: Καμία καραντίνα για ταξιδιώτες από 75 χώρες Διεθνή

13:0002/07

Πάτρα: Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Ελλάδα ,Κοινωνία

12:5002/07

Θεοχάρης: Πολύ σημαντικές οι μέρες που διανύουμε για τον τουρισμό Ελλάδα

12:4902/07

Εύβοια: Μεγάλη φωτιά στην Κάρυστο Ελλάδα ,Κοινωνία

12:4402/07

Θεσ/νίκη: Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις -Επιθεώρηση Ζέρβα (ΦΩΤΟ+VIDEO) Δήμοι ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

12:4002/07

Σκιάθος: Έφτασαν τα πρώτα αεροπλάνα (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

12:3402/07

Ενημέρωση πολιτικών συντακτών από τον Σ. Πέτσα (VIDEO) Ελλάδα ,Πολιτική

12:3002/07

Νέα υπόθεση απάτης με τη μέθοδο του «ενδιάμεσου» Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

12:2602/07

Πανελλαδικές-ΓΕΛ: Τα θέματα στο Ελεύθερο Σχέδιο Ελλάδα ,Παιδεία

12:2002/07

Κοινωνικός Τουρισμός: Παράταση αιτήσεων για τα τουριστικά καταλύματα Ελλάδα ,Τουρισμός

12:1002/07

«Συνεργασία»: Με τρεις τρόπους η δήλωση των μειωμένων ωρών εργασίας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

12:0602/07

Μήνυση στην κοκκινομάλλα από τον πρώην σύζυγό της (ΒΙΝΤΕΟ) Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:0002/07

Δ. Ωραιοκάστρου: Ψήφισμα για τις ακυρωμένες σχολικές εκδρομές Δήμοι ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

11:5702/07

Κορωνοϊός: Αρνητικά τα πρώτα 250 τεστ τουριστών Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

11:5002/07

Στην Ελλάδα για διακοπές ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον Διεθνή ,Ελλάδα

11:4002/07

Επίσκεψη Θ. Καράογλου σε Βεργίνα- Δίον Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

11:3002/07

Στεφανής για Αγιά Σοφιά: Αναμενόμενη η απόφαση-Δίνει χρόνο στον Ερντογάν Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

11:2002/07

Υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιά την Πέμπτη Ελλάδα ,Κοινωνία

11:1302/07

ΟΛΘ: Στα 1,1115 ευρώ/μετοχή το καθαρό μέρισμα Επιχειρήσεις

11:1002/07

Αύξηση του ποσοστού της προσωρινής σύνταξης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

11:0202/07

«Μαλαματίνας»: Πέντε μη δεσμευτικές προσφορές για αγορά Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Σημαντικά

11:0002/07

Τρίκαλα: Νεκρή 19χρονη σε τροχαίο Ελλάδα ,Κοινωνία

10:5002/07

ΦΣΘ: Διαδικτυακή εκδήλωση για την κοιλιοκάκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:4502/07

Θεσ/νίκη: 28 συλλήψεις για παρεμπόριο τον Ιούνιο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:3002/07

Παράταση για την εξ αποστάσεως εργασία Ελλάδα ,Κοινωνία

10:2702/07

Τουρκία: Εντός 15 ημερών η απόφαση για την Αγία Σοφία Διεθνή ,Σημαντικά

10:1502/07

Λάρισα: 30χρονη διακινούσε ηρωίνη και κοκαΐνη με το ΚΤΕΛ (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

10:1202/07

ΒΕΘ: «Φρένο» στις διαγραφές επιχειρήσεις το α’εξάμηνο 2020 Οικονομία

10:0002/07

Είσοδος στα φαρμακεία με ηλεκτρονικό εισιτήριο Ελλάδα ,Κοινωνία ,Υγεία

09:4502/07

Τι αλλάζει στη δόμηση κατοικιών με τον νέο οικοδομικό κανονισμό Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

09:3002/07

Ινδία-κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τις 600.000 τα κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

09:1502/07

Κοινωνικός Τουρισμός: Λήγει σήμερα η προθεσμία των αιτήσεων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Τουρισμός

09:0002/07

Μεξικό: Μακελειό με 24 νεκρούς- Τους «γάζωσαν» σε κέντρο απεξάρτησης (ΒΙΝΤΕΟ) Διεθνή

08:4502/07

Παγώνη: Ανησυχούμε για τα πάρτι όχι για τα νησιά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:3002/07

Σήμερα αποφασίζει η Τουρκία για την Αγία Σοφία Διεθνή ,Ελλάδα

08:1502/07

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:0202/07

Θεσ/νίκη: Απόπειρα διάρρηξης ΑΤΜ σε σούπερ μάρκετ Χωρίς κατηγορία

07:5002/07

Κορωνοϊός: Ρεκόρ νέων κρουσμάτων στις ΗΠΑ Διεθνή ,Κορωνοϊός

07:3902/07

Θεσ/νίκη: Έκλεψαν 28 οχήματα σε 4 μήνες! Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:2002/07

Πολύωρη διακοπή ρεύματος σε περιοχή της Χαλκιδικής Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

07:0902/07

Οι flexitarians, οι vegans και η ελληνική βιομηχανία τροφίμων Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:0002/07

Cigaret Cycle: Ήρθε η ώρα για ανακύκλωση των αποτσίγαρων! Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Περιβάλλον

07:0002/07

Κινηματογραφική αποφοίτηση…με «πρεμιέρα» Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:0002/07

Τι κάνουμε αν δούμε φίδι: Ποια είναι επικίνδυνα Θέματα GR Times ,Κοινωνία

07:0002/07

Σε κρίσιμη καμπή ο συνεδριακός τουρισμός Θέματα GR Times ,Οικονομία ,Τουρισμός

06:5002/07

Στα ύψη το θερμόμετρο και σήμερα, Πέμπτη Κοινωνία ,Σημαντικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ