Ο Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος στο 5o ”Olympic Day Run” Greece

Ο Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος στο 5o ”Olympic Day Run” Greece

Το ”Olympic Day Run” Greece που θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, είναι ο απόλυτος Ολυμπιακός αγώνας δρόμου με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών!

Ο Στέφανος Ντούσκος που μας έκανε όλους υπερήφανους με το χρυσό μετάλλιο στην κωπηλασία, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στηρίζει το 5o ”Olympic Day Run”! Στο μήνυμα του αναφέρει: «O μοναδικός Ολυμπιακός αγώνας δρόμου στη χώρα. Μαγεύει μικρούς και μεγάλους. Πάμε να τρέξουμε μαζί , να ζήσουμε μία μοναδική Ολυμπιακή εμπειρία και να αναδείξουμε τη χώρα μας στο παγκόσμιο Ολυμπιακό Χάρτη. Θα είμαι κι εγώ εκεί.»

Οι εγγραφές, συνεχίζονται στο olympicdayrun.gr ή αυτοπροσώπως στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου, Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη).

Οι δρομείς μπορούν να απολαύσουν μια από τις 3 διαμορφωμένες και πιστοποιημένες διαδρομές στο 5ο ”Olympic Day Run” Greece. Συγκεκριμένα, οι ενήλικες μπορούν να τρέξουν στα 10 χλμ. και στα 5 χλμ., ενώ τα 1,5 χλμ. είναι για όλες τις ηλικίες, με τις σχολικές ομάδες να συμμετέχουν δωρεάν στη συγκεκριμένη διαδρομή!

Ισχύουν φυσικά και ομαδικά πακέτα συμμετοχής, για όσους επιθυμούν να προωθήσουν την έννοια της συλλογικότητας και της συμμετοχής στην άθληση.

”Και εσύ μπορείς…”, είναι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν οι διοργανωτές στον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να φορέσεις παπούτσια σου και να διασχίσεις παρέα με τους Olympians και τους σπουδαίους αθλητές μας το δρόμο της Ειρήνης και των Ολυμπιακών Αξιών.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής με την υπογραφή του προέδρου της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, ενώ οι νικητές θα λάβουν ειδικά έπαθλα.

Το 5o ”Olympic Day Run” Greece είναι πιστοποιημένο από την AIMS και πραγματοποιείται από το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και το ΔΚΟ OLYMPiA, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τον ΣΕΓΑΣ.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα… Προλαβαίνεις να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης Ολυμπιακής παρέας!

Περισσότερες Πληροφορίες:
http://olympicdayrun.gr/ και olympicmuseum–thessaloniki.org

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top