Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης στην Ορεινή Ποδηλασία στο Λασίθι

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης στην Ορεινή Ποδηλασία στο Λασίθι

Στις παράλληλες δράσεις του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου στην Κρήτη συμμετέχει και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης που ξεκίνησαν από τη Νεάπολη στο Λασίθι.

Άρχισαν τη Δευτέρα του Πάσχα οι παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, από τη Νεάπολη στο Λασίθι και τους αγώνες ορεινής ποδηλασίας για όλες τις ηλικίες (6 έως 60 ετών), που διοργάνωσε εξαιρετικά ο Ποδηλατικός Όμιλος Δρήρος.

Οι Παράλληλες Εκδηλώσεις είναι περισσότερες από 160 εξελισσόμενες και γίνονται σε κάθε Δήμο της Κρήτης, της Αττικής, της Στερεάς, της Θεσσαλίας και της Ηπείρου, απ’ όπου θα διέλθει ο Αγώνας.

Η ανάρτηση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη:

«Εκκίνηση των δεκάδων Παράλληλων Εκδηλώσεων, στο πλαίσιο του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, από τη Νεάπολη στο Λασίθι και τους αγώνες ορεινής ποδηλασίας για όλες τις ηλικίες (6 έως 60 ετών), που διοργάνωσε εξαιρετικά ο Ποδηλατικός Όμιλος Δρήρος.

Οι Παράλληλες Εκδηλώσεις -περισσότερες από 160 εξελισσόμενες σε κάθε Δήμο της Κρήτης, της Αττικής, της Στερεάς, της Θεσσαλίας και της Ηπείρου, απ’ όπου θα διέλθει ο Αγώνας- δεν προωθούν την ποδηλασία ως άθλημα μόνο, αλλά στέλνουν το μήνυμα ότι το ποδήλατο είναι και μέσο ψυχαγωγίας, μετακίνησης και βελτιώνει τη ζωή μας.

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου και ο Δήμαρχός του, Αντώνης Ζερβός, πήραν την καρό σημαία στις Παράλληλες Εκδηλώσεις, ένωσαν ποδηλατικές δυνάμεις και τοπική κοινωνία, προωθώντας την προβολή του τόπου τους και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε ανήκει στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο και στην Ελλάδα, η οποία θα τύχει παγκόσμιας προβολής με τη μετάδοση του Αγώνα σε κάθε σημείο της υφηλίου (150 χώρες θα δείχνουν εικόνες της χώρας μας).

Αύριο Τρίτη στις 5 το απόγευμα έχουμε την επίσημη παρουσίαση των 20 Εθνικών και Επαγγελματικών ομάδων με τους 139 διεθνούς φήμης ποδηλάτες και την Τετάρτη στις 12 το Peloton ξεκινά με το 1οετάπ (Ηράκλειο – Ρέθυμνο – Χανιά)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Πούτιν κατηγορεί τη Δύση ότι σχεδίαζε να σκοτώσει Ρώσους δημοσιογράφους

Νέος ιδιοκτήτης του Twitter ο Έλον Μασκ 

Αύριο στο Ηράκλειο τα αποκαλυπτήρια των ομάδων του «ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας» 

Αύριο στο Ηράκλειο τα αποκαλυπτήρια των ομάδων του «ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας» 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top