Ορειβατικός Σύλλογος Σερρών: Σήμερα (16/3) νυχτερινό σκι στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά

Ορειβατικός Σύλλογος Σερρών: Σήμερα (16/3) νυχτερινό σκι στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά

Ρεπορτάζ: Θωμάς Καλέσης

Μία ιδιαίτερη εκδήλωση νυχτερινού σκι που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών φίλων των χειμερινών σπορ, διοργανώνει σήμερα το βράδυ (16/3) ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σερρών (ΕΟΣΣ) στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά, το οποίο διαθέτει όλα τα κατάλληλα μέσα σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΟΣΣ, Νίκο Γκότση που μίλησε στο GRTimes.

«Όλα είναι έτοιμα για μία ακόμη πετυχημένη εκδήλωση νυχτερινού σκι στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί στις 9 το βράδυ. Βοηθούν πολύ οι συνθήκες για να την υλοποιήσουμε καθώς το εν λόγω Κέντρο, έχει πάρα πολύ καλό φωτισμό. Είναι η μοναδική πίστα σε όλη την Ελλάδα που διαθέτει φωτισμό τύπου LED» σημειώνει ο κ. Γκότσης.

Ο τελευταίος προσθέτει στο GRTimes, ότι το χιονοδρομικό κέντρο «διαθέτει μία μόνο πίστα» η οποία όμως «είναι μεγάλη και φαρδιά και μπορεί να φιλοξενήσει αρκετό κόσμο», ενώ η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται για δεύτερη φορά κατά τη διάρκειας της φετινής περιόδου.

«Και την πρώτη φορά το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν έντονο, ενώ η προσέλευση ήταν άκρως ικανοποιητική. Σε γενικές γραμμές κάθε φορά που διοργανώνουμε νυχτερινό σκι, ο κόσμος προσέρχεται μαζικά στο χιονοδρομικό κέντρο και μας ρωτά πότε θα το επαναλάβουμε. Επιπλέον δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ανθρώπων που θέλουν να ανέβουν στο Κέντρο. Σε όποιον αρέσει το σκι και ειδικά το νυχτερινό, μπορεί να έρθει» υπογραμμίζει ο κ. Γκότσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top