ΠΑΟ Κουφαλίων: Μνημόνιο συνεργασίας με το Social Plate-Στόχος η καταπολέμηση της φτώχειας

ΠΑΟ Κουφαλίων: Μνημόνιο συνεργασίας με το Social Plate-Στόχος η καταπολέμηση της φτώχειας

Μνημόνιο συνεργασίας με την «Κοινωνική Επισιτιστική Βοήθεια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία» με διακριτικό τίτλο «Social Plate», υπέγραψε η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟ Κουφαλίων.

«Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ,ο ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το SOCIAL PLATE,στο πλαίσιο του προγράμματος INTERREG V-A Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020», ανέφερε σχετικά σε ανακοίνωσή τους οι ιθύνοντες της ομάδας, οι οποίοι αναφέρουν ακόμη ότι ο άξονας της δράσης του έργου αφορά στην καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού και στη στήριξη κοινωνικών φορέων που έχουν τους ίδιους στόχους. Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, αναμένεται να ανακοινωθούν κοινές δράσεις.

Επιπλέον, ο ΠΑΟ Κουφαλίων, στο πλαίσιο της υγιεινής διατροφής των αθλητών εξασφάλισε ποσότητες φρούτων για την κάλυψη των αναγκών του σωματείου δωρεάν για όλη τη διάρκεια της χρονιάς 2022-2023.

Έτσι, έχουν ετοιμαστεί για τους αθλητές και θα δίδονται φρουτοσαλάτες, με στόχο την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών για τους αθλητές της ομάδας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top