Προχωρά η αναβάθμιση του Ε.Α.Κ. Σταυρούπολης

Προχωρά η αναβάθμιση του Ε.Α.Κ. Σταυρούπολης

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είχε βρεθεί στις 13 Οκτωβρίου 2020 στο στάδιο της Σταυρούπολης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας “πράσινο φως” για μια σειρά παρεμβάσεων που θα αναβαθμίσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις, μεταξύ αυτών και τη δημιουργία νέου ταρτάν στίβου στο συγκεκριμένο στάδιο.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του δήμου Παύλου Μελά, καθώς τρεις μήνες μετά η σχετική μελέτη παραδόθηκε από τον δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη στον πρόεδρο της διοίκησης των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης, Τριαντάφυλλο Πέτρογλου.

Το έργο έχει συνολικό υπολογισμένο κόστος 928.000 ευρώ και έπεται η έγκριση της μελέτης από τις τεχνικές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, για να προχωρήσει στη φάση υλοποίησης.

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης ευχαρίστησε “τη διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά και ιδιαίτερα τον δήμαρχο κ. Δημήτριο Δεμουρτζίδη για την συνδρομή και την παραγωγική συνεργασία”.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Η έλευση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Οκτώβριο σηματοδότησε λύσεις για την διαρκή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων των Ε.Α.Κ.Θ.

Άμεσα ανταποκρίθηκε η Διοίκηση του Δήμου Παύλου Μελά και εκπόνησε μελέτη για κατασκευή διαδρομών στίβου (ταρτάν) στο Στάδιο Σταυρούπολης με συνολικό υπολογισμένο κόστος 928.000,00 ευρώ , η οποία παραδόθηκε από τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Δεμουρτζίδη στον Πρόεδρο των Ε.Α.Κ.Θ. κ. Τριαντάφυλλο Πέτρογλου.

Έπεται η έγκριση της μελέτης από τις τεχνικές υπηρεσίες της Γ.Γ.Α. για να προχωρήσει στη φάση υλοποίησης.

Η Διοίκηση των Ε.Α.Κ.Θ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Διοίκηση του Δήμου Παύλου Μελά και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Δεμουρτζίδη για την συνδρομή και την παραγωγική συνεργασία».

Η έλευση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Οκτώβριο σηματοδότησε λύσεις για…

Δημοσιεύτηκε από ΕΑΚΘ – Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης στις Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ