Προετοιμάζεται για Προμηθέα χωρίς Μήτρου-Λονγκ ο ΠΑΟΚ

Προετοιμάζεται για Προμηθέα χωρίς Μήτρου-Λονγκ ο ΠΑΟΚ

Ο Αμερικανός γκαρντ του «Δικεφάλου» υπέστη κάκωση 1ου προς 2ου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και κάκωση στον πρόσθιο χιαστό.

Την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση εναντίον του Προμηθέα Πάτρας για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος στο «Παλατάκι» (20:00) ξεκίνησαν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Σημειώνεται πως ο Άρης Λυκογιάννης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ που τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο σε μία ανύποπτη φάση κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα ενάντια στον Ηρακλή και σήμερα υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Η πρώτη διάγνωση έδειξε πως ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη κάκωση 1ου προς 2ου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και κάκωση στον πρόσθιο χιαστό.

Σύμφωνα και με την υπόδειξη του γιατρού του «Δικεφάλου», χειρούργου ορθοπεδικού Ιωσήφ Γαβριηλίδη, θα ακολουθήσει νέος απεικονιστικός έλεγχος, προκειμένου να διαπιστωθεί επακριβώς το μέγεθος του προβλήματος, ο τρόπος αντιμετώπισης και ο χρόνος απουσίας του.

Αντίθετα, καλύτερα είναι τα νέα για τον Γιώργο Καμπερίδη, που έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και υποβάλλεται σε θεραπεία αλλά η συμμετοχή του στον αγώνα των «ασπρόμαυρων» ενάντια στην αχαϊκή ομάδα είναι αμφίβολη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ