Στην ατζέντα του δήμου Θεσσαλονίκης το πάρκο κατά της οπαδικής βίας

Στην ατζέντα του δήμου Θεσσαλονίκης το πάρκο κατά της οπαδικής βίας

Στην ατζέντα του δήμου Θεσσαλονίκης επανέρχεται το θέμα της κατασκευής του πάρκου εναντίον της οπαδικής βίας που είχε προαναγγελθεί από τον περασμένο Ιανουάριο δια στόματος του Πέτρου Λεκάκη.

Ο κεντρικός δήμος της πόλης επιθυμεί μέσω του πάρκου, την κατασκευή του οποίου θα επιληφθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες, να στείλει ηχηρό μήνυμα πως ο αθλητισμός ενώνει και δεν διχάζει τον κόσμο σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο GRTimes, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού.

Μάλιστα, ο κ. Λεκάκης μαζί με τον δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα έχουν ήδη προβεί στις κατάλληλες ενέργειες με στόχο να διαφυλαχθεί η ακεραιότητα του πάρκου. Το πάρκο, που θα δημιουργηθεί απέναντι από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, θα δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους να αφήνουν κάποιο διακριτικό της αγαπημένης τους ομάδας ενισχύοντας τον κώδικα σεβασμού που διέπει τις οπαδικές αρχές εις μνήμην όλων όσοι έφυγαν νωρίς από τη ζωή.

Κανείς δεν ξεχνά το τραγικό περιστατικό που σημάδεψε την πόλη, πριν από 8 μήνες, με τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού, Τόσκο Μποτζατζίτσκι κατά τη διάρκεια οπαδικού επεισοδίου στο Μέγαρο Μουσικής και οι φορείς της ετοιμάζονται να βάλουν το λιθαράκι τους προς την καταπολέμηση του φαινομένου της οπαδικής βίας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ