Ο τελικός του πρωταθλήματος Κ-17 της Superleague και ο τίτλος της κορυφαίας ομάδας στην κατηγορία, πήγε στα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ.
Ο “δικέφαλος του Βορρά” νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του Άρη στο “μεγάλο” ματς του Final-4 που έγινε στο Πανθεσσαλικό, σκοράροντας στην παράταση (2-0).
Με ένα γκολ στο 93′ και ένα ακόμα στο 123′ (πάνω στη… λήξη της παράτασης) ο ΠΑΟΚ επικράτησε των “κίτρινων” με 2-0 στον τελικό πρωταθλήματος Κ-17 και σήκωσε την κούπα στο πρωτάθλημα υποδομών της Superleague.
Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό και σημαντικές στιγμές για να μπει ένα γκολ, αλλά οδηγήθηκε στην παράταση. Στον έξτρα χρόνο, ο “δικέφαλος του Βορρά” άνοιξε το σκορ στο 93′, με τον Γκιτέρσο να κλέβει τη μπάλα και με διπλή προσπάθεια να νικά τον Καρακασικίδη, γράφοντας το 1-0.
Και τωρα, ναι, είναι η ώρα να το χαρούν #Champions #U17 #PAOK #PAOKacademy #NextGeneration #TheFutureIsHere pic.twitter.com/D6AOhCyOPj
— PAOK FC (@PAOK_FC) March 16, 2022
Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γκούμας έφυγε προς την αντίπαλη ανυπεράσπιστη εστία -ο γκολκίπερ του Άρη βρισκόταν στα “ασπρόμαυρα” καρέ, λόγω εκτέλεσης κόρνερ- και με πλασέ στην έκανε το τελικό 0-2.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
Αρης (Καζάνας): Καρακασίδης, Σεβαστίδης, Κράνιας (72’ Τολά), Τσομπανίδης, Τανούλης, Καρυπίδης (Καλτσάς 72’), Μακρής, Αλμύρας, Αμπεριάδης, Τσαλίκογλου (Κατραντζής 54’), Σταυρόπουλος.
ΠΑΟΚ (Τσιαπακίδης): Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Φίλων, Πασαχίδης, Σνάουτσνερ, Αδάμ (87′ Βασιλειάδης), Κωττάς, Γκιτέρσος (120′ Καστίδης), Γκούμας, Τζίμας (110′ Πολιτάκης).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κιλκίς: Του υποσχέθηκαν ότι θα του πολλαπλασιάσουν τα χρήματα και του άρπαξαν 36.800 ευρώ
Συμφωνία με ΗΑΕ-Ν. Δένδιας: Η Ελλάδα ασκεί πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική αρχών
ΕΟΔΥ: Πού θα γίνουν rapid test αύριο, Πέμπτη
Κορωνοϊός: Στο 3,02% ο δείκτης θετικότητας – 35.275 νέα κρούσματα σε παιδιά