Συγχαρητήρια 30 υπουργών αθλητισμού στον Λ. Αυγενάκη

Συγχαρητήρια 30 υπουργών αθλητισμού στον Λ. Αυγενάκη
Αθλητισμός, Πολιτική   | 15/01/2021 | 19:30

Με τη διαδικτυακή Υπουργική Στρογγυλή Τράπεζα συνεχίστηκαν οι συνεδρίες της 16ης Συνόδου του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, όπου προεδρεύει ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και συζητούνται η Αναθεώρηση της Ευρωπαϊκής Χάρτας του Αθλητισμού και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στον Αθλητισμό.

Για την Στρογγυλή Τράπεζα ταξίδεψε στην Αθήνα από το Στρασβούργο ο Stanislas Frossard, Εκτελεστικός Γραμματέας της «Διευρυμένης Μερικής Συμφωνίας για τον Αθλητισμό» (ΕPAS) του Συμβουλίου της Ευρώπης και συμμετείχαν 30 Υπουργοί, υπεύθυνοι για τον αθλητισμό, εννέα διεθνείς αθλητικοί φορείς (WADA, UEFA, EOC, ISF κ.ά.) και η γενική γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αθλητών, Παυλίνα Τόμτσικ, που εκπροσωπεί 25.000 αθλητές και 38 διεθνείς αθλητικούς οργανισμούς.

Η ενότητα, η αλληλεγγύη και η ισότητα στο χώρο του αθλητισμού είναι το αναγκαίο τρίπτυχο της βέλτιστης ανάπτυξής του, όπως συνομολόγησαν οι συμμετέχοντες στη συνεδρία, προσβλέποντας στη συνεννόηση και τον κοινό βηματισμό, στην «ισχύ εν τη ενώσει».

Καλωσορίστηκαν η Τουρκία και η Ουκρανία, που συμμετείχαν για πρώτη φορά, υπογραμμίστηκε ότι ο αθλητισμός είναι επιταχυντής κοινωνικής προόδου και η πρόσβαση στον αθλητισμό, ως ανθρώπινο δικαίωμα, εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα. Ιδιαίτερη έμφαση, μάλιστα, στη συμπόρευση της νέας γενιάς με τον αθλητισμό έδωσε η Υπουργός της Γαλλίας, Ρωξάνα Μαρατσινεάνου, που μίλησε με θερμά λόγια για την ελληνική προεδρία.

Εξίσου θερμός και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης από την Κύπρο, ο οποίος αναφέρθηκε και σε αθλητικές μεταρρυθμίσεις που προχωρούν, παραδειγματιζόμενοι από τις ελληνικές, έπειτα από την προ μηνών επίσκεψη του κ. Αυγενάκη στο νησί.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού και η ελληνική προεδρία, εξάλλου, δέχτηκαν τα συγχαρητήρια όλων για την άριστη διεξαγωγή της Συνόδου, δεδομένης της δυσκολίας του εγχειρήματος της διοργάνωσής της εν μέσω πανδημίας

Ο οικοδεσπότης, Λευτέρης Αυγενάκης, άνοιξε τις εργασίες της Στρογγυλής Τράπεζας με τον εξής χαιρετισμό:

«Σας καλωσορίζω στη διαδικτυακή Υπουργική Στρογγυλή μας Τράπεζα, η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο της 16ης Συνόδου του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον Αθλητισμό και σας ευχαριστώ θερμά για τη συμμετοχή σας.
Δυστυχώς, λόγω της πανδημίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλες τις χώρες-μέλη του Συμβουλίου, δεν κατέστη εφικτό να κάνουμε αυτή τη συνάντηση δια ζώσης στην Αθήνα! Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, αποφασίσθηκε να μοιράσουμε τις εργασίες της Συνόδου σε μικρότερες διαδικτυακές συνεδρίες.

Λυπάμαι ειλικρινά που στάθηκε αδύνατο να σας φιλοξενήσω στην Αθήνα, στην Ελλάδα, στη χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τις παγκόσμιες αξίες του Ολυμπισμού και του Ολυμπιακού ιδεώδους.

Λυπάμαι που στάθηκε ανέφικτο να υλοποιήσουμε παράλληλες δράσεις και συνεδρίες, που στάθηκε ακατόρθωτο να δώσουμε σε αυτή τη Σύνοδο την επισημότητα και τον εορταστικό χαρακτήρα που της αρμόζει.
Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς, να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την πανδημία και σύντομα να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας.

Είμαι χαρούμενος, ωστόσο, που στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας, συζητάμε και επεξεργαζόμαστε δύο κεντρικά θέματα:
• Την Αναθεώρηση της Ευρωπαϊκής Χάρτας Αθλητισμού και
• Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στον Αθλητισμό.

Βέβαια, τα θέματα αυτά, οι τροποποιήσεις που έχουν προταθεί και σε συνέχεια της σημερινής μας συζήτησης, θα οριστικοποιηθούν στην τελευταία συνάντηση της Συνόδου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου.

Ξεκινήσαμε με την εναρκτήρια συνεδρία στις 5 Νοεμβρίου, όπου πραγματοποιήσαμε την εισαγωγική συζήτηση για το πρώτο θέμα, την αναθεώρηση της Ευρωπαϊκής Χάρτας Αθλητισμού.

Την εισαγωγική συνάντηση για το δεύτερο θέμα, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στον Αθλητισμό, την πραγματοποιήσαμε στις 7 Δεκεμβρίου.

Οι συζητήσεις για τα θέματα της Συνόδου υποστηρίχθηκαν και εισήχθησαν από δυο βασικά έγγραφα, ένα για κάθε θέμα που συζητάμε και θα οδηγήσουν στην έγκριση δύο ψηφισμάτων.

Το υφιστάμενο σχέδιο του Ευρωπαϊκού Αθλητικού Χάρτη δημοσιεύθηκε, επίσης, ως βασικές πληροφορίες όχι για τελική έγκριση, αλλά για να μπορείτε να δείτε την πρόοδο της μέχρι τώρα διαδικασίας αναθεώρησης.

Τα εγκριθέντα ψηφίσματα θα διαβιβαστούν στην Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης και θα χρησιμεύσουν ως πολιτική καθοδήγηση, όταν προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα σε αυτούς τους τομείς εργασίας.

Όπως μπορείτε να δείτε από τις εκθέσεις προόδου που έκανε η «Διευρυμένη Μερική Συμφωνία για τον Αθλητισμό» (ΕPAS) σχετικά με τη συνέχεια που δόθηκε στα ψηφίσματα που εγκρίθηκαν από την προηγούμενη Υπουργική Συνάντηση στην Τιφλίδα, τον Οκτώβριο του 2018, εφαρμόστηκαν τα περισσότερα μέτρα που είχαν διατυπωθεί τότε στην εν λόγω Υπουργική Διάσκεψη.

Τα Ψηφίσματα που συζητάμε σήμερα είναι αποτέλεσμα μιας πολύμηνης, κοπιώδους και εποικοδομητικής συνεργασίας με όλες τις Αντιπροσωπείες. Δράττομαι της ευκαιρίας αυτής για να ευχαριστήσω εσάς, αλλά και τα στελέχη των Υπουργείων σας για την ενεργό και ουσιαστική συμμετοχή σας όλη αυτή την περίοδο.

Να σας αναφέρω ότι η διαδικασία προετοιμασίας των νέων ψηφισμάτων, τα οποία συζητάμε σήμερα, ήταν η εξής:

• Γραπτή διαβούλευση με όλες τις αντιπροσωπείες, συμπεριλαμβανομένης της Συμβουλευτικής Επιτροπής, το περασμένο καλοκαίρι
• Συζητήσεις κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και της Συμβουλευτικής Επιτροπής του EPAS τον Σεπτέμβριο
• Παρουσίαση στις μόνιμες αντιπροσωπείες στο Συμβούλιο της Ευρώπης τον Σεπτέμβριο
• Σχόλια και οριστικοποίηση του σχεδίου από το Γραφείο EPAS – δημοσίευση στον ιστότοπο του Συνεδρίου τον Νοέμβριο
• Σχόλια μετά από γραπτή διαβούλευση με τους ανώτερους υπαλλήλους και συλλογή ορισμένων τροπολογιών τον Δεκέμβριο
• Διανομή του τροποποιημένου κειμένου σε όλες τις αντιπροσωπείες και υποβολή παρατηρήσεων σχετικά με ορισμένες τροπολογίες τον Δεκέμβριο
• Εξειδικευμένες συναντήσεις ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των συντακτών των τροπολογιών και όσων ζήτησαν τροποποιήσεις, προκειμένου να έχουμε συναίνεση τον Ιανουάριο
Οι συναντήσεις έγιναν υπό την προεδρία του Alexandre Husting, Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του EPAS, για την επίτευξη συναίνεσης τον Ιανουάριο.
Αυτή η περιεκτική και χωρίς αποκλεισμούς διαδικασία πραγματοποιήθηκε, παρά τις δυσκολίες που είχαμε για τη διενέργεια συναντήσεων το 2020.
Τα ψηφίσματα αυτά θα λάβουν την οριστική τους έγκριση, όπως ήδη σας ανέφερα, κατά την τελική συνεδρία μας στις 11 Φεβρουαρίου.

Η σημερινή στρογγυλή τράπεζα θα μας επιτρέψει να ολοκληρώσουμε αυτές τις αποφάσεις και να εκφράσουμε τις συγκεκριμένες θέσεις μας, πάνω στα:
• Πώς μπορούν τα διάφορα ενδιαφερόμενα μέρη (δημόσιες αρχές, αθλητικά κινήματα και εταιρικές επιχειρήσεις) να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να λειτουργήσουν συμπληρωματικά για να ενθαρρύνουν αθλητικές δραστηριότητες που είναι προσβάσιμες για όλους, χωρίς αποκλεισμούς, ηθικοί και ασφαλείς;
• Τι ή πόσο ρόλο πρέπει να διαδραματίσουν οι δημόσιες αρχές και πώς μπορεί να διασφαλιστεί με το αθλητικό κίνημα και με άλλους ενδιαφερόμενους;
• Τι είδους υπηρεσίες υποστήριξης πρέπει να συνοδεύουν τον Χάρτη προκειμένου να εφαρμοστεί και να παρακολουθείται αποτελεσματικά και αποδοτικά;
• Ποιες είναι οι κύριες απειλές για τα ανθρώπινα δικαιώματα στον αθλητισμό;
• Πώς μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στον αθλητισμό;
• Πώς μπορεί κανείς να προωθήσει περαιτέρω τον αθλητισμό ως δικαίωμα για όλους;

Σας καλωσορίζω, λοιπόν, στις εργασίες της Στρογγυλής Τραπέζης και ελπίζω πως, μέσα από τον γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο θα επιτύχουμε να διαμορφώσουμε δυο σύγχρονα και καινοτόμα κείμενα, που διέπουν τον πυρήνα του αθλητικού ιδεώδους και που εμπνέουν τα κράτη-μέλη στη διαμόρφωση δημιουργικών πολιτικών στον αθλητισμό».

Στην ολοκλήρωση της Στρογγυλής Τράπεζας, ο προεδρεύων Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συνόψισε ως εξής:

«Η σημερινή συζήτηση ανέδειξε την ποικιλομορφία του κόσμου του αθλητισμού στην Ευρώπη, σε διακυβερνητικό επίπεδο, καθώς και μεταξύ μη κυβερνητικών οργανώσεων. Έλαβα υπόψη την ισχυρή υποστήριξη των ψηφισμάτων και εκφράζω την εκτίμησή μου για το έργο του Συμβουλίου της Ευρώπης στον τομέα του αθλητισμού. Ανυπομονώ να σας συναντήσω στις 11 Φεβρουαρίου για την τελική συνεδρία. Ανυπομονώ να σας δω εκεί και μετά τιμής κλείνω αυτή τη στρογγυλή τράπεζα.

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι όλους και όλες και εύχομαι να είστε υγιείς».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21:3008/03

YFSF: Συγκίνησε ο Λευτέρης Ελευθερίου ως Θανάσης Βέγγος (VIDEO) Media

21:2008/03

Μήνυμα Μ. Αντωνίου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

21:1908/03

Δένδιας: Εγκάρδιες οι σχέσεις με την Αίγυπτο, στόχος μνημόνιο με τον Αραβικό Σύνδεσμο Ελλάδα ,Πολιτική

21:1708/03

Μ. Σκορδίλης: Σε φυσιολογικά πλαίσια η σεισμική ακολουθία στη Θεσσαλία Ελλάδα ,Σημαντικά

21:1008/03

Σε «Λευκός Πύργος» μετονομάστηκε λύκειο της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

21:0008/03

Δωρεάν rapid tests αύριο στον Δ. Παύλου-Μελά Δήμοι ,Κορωνοϊός

20:5808/03

Κορωνοϊός: Λύπη Μητσοτάκη για την απώλεια του βρέφους Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

20:5008/03

Τηλεκπαίδευση: Ανώριμο το οπτικό σύστημα παιδιών για πολύωρη χρήση Παιδεία ,Υγεία

20:4508/03

Ένταση στην Πανόρμου και επίθεση σε αστυνομικούς (VIDEO) Ελλάδα ,Σημαντικά ,Χωρίς κατηγορία

20:4008/03

Ιταλία: «Μέσα στο καλοκαίρι θα εμβολιαστούν όλοι» Διεθνή ,ΕΕ ,Κορωνοϊός

20:3708/03

Συνελήφθησαν δύο άτομα για πορνογραφία ανηλίκων Ελλάδα

20:3008/03

e-ΕΦΚΑ: Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Απριλίου Κοινωνία ,Οικονομία

20:2608/03

Μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη στον Βοτανικό (VIDEO) Ελλάδα

20:2008/03

Μήνυμα Ν. Μηταράκη για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας Κοινωνία ,Πολιτική

20:1608/03

Κορωνοϊός: Θλίψη Κικίλια για τον θάνατο του βρέφους Κορωνοϊός ,Πολιτική

20:1008/03

Lockdown: Σε ισχύ από αύριο οι νέες βεβαιώσεις μετακίνησης Κοινωνία ,Κορωνοϊός

20:0708/03

Παρέμβαση του πρωθυπουργού σε Επιτροπή της Βουλής για την Ημέρα της Γυναίκας Πολιτική

20:0008/03

Διαδικτυακή εκδήλωση «Τα εκπαιδευτικά μέσα από το 1821 έως σήμερα» Κοινωνία ,Παιδεία

19:5008/03

«Δι-λύματα της Πανδημίας» με Εξαδάκτυλο και Παπαϊωάννου Κοινωνία ,Κορωνοϊός

19:4408/03

Πριν από λίγο: Επίθεση νεαρών με πέτρες και συνθήματα προς το ΑΤ Πυλαίας (VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

19:4008/03

Στοίχημα: Με το χάντικαπ της Γουέστ Χαμ και το 2.57 στο Λονδίνο Αθλητισμός

19:3308/03

Για τις τάσεις αυτοκτονίας και την πίεση για το χρώμα του παιδιού της μίλησε η Megkan (... Media ,Διεθνή

19:3008/03

Θεσσαλονίκη: Πορεία της Ομοσπονδίας Γυναικών και του ΠΑΜΕ (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

19:3008/03

Πορτρέτα Γυναικών 2021: Ψηφιακό ημερολόγιο από τον Δήμο Παύλου Μελά Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:2208/03

ΥΜΑΘ: Καταβολή ενισχύσεων στο πλαίσιο των αναπτυξιακών Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Πολιτική

19:2008/03

Γκουτέρες για Ημέρα της Γυναίκας: Είναι η στιγμή να οικοδομήσουμε ένα μέλλον ισότητας Διεθνή

19:1408/03

Ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Επικαιρότητα ,Κοινωνία

19:0308/03

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Να σταματήσουν να συμβάλλουν στη μετάδοση του ιού καλώντας σε πορείες Κορωνοϊός ,Πολιτική

19:0308/03

ΕΛΓΕΚΑ: Αύξηση πωλήσεων και λειτουργικών κερδών το 2020 Επιχειρήσεις

19:0008/03

YFSF: Η Τάνια Μπρεάζου μεταμορφώθηκε σε κακό παιδί της ροκ (VIDEO) Lifestyle

18:5008/03

Ένταση μεταξύ Σεργουλόπουλου και Γερμανού: «Τι θες να πεις δεν έγιναν καταγγελίες;» Lifestyle

18:4808/03

ΑΖΚ: Christine Lerios και «αποτυγχάνοντας με αξιοπρέπεια» Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

18:4008/03

Εμβολιασμός: Εντός Μαρτίου ανοίγει η πλατφόρμα για ευπαθείς ομάδες Α και 70-74 ετών Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:4008/03

On – line αφιέρωμα για την Ημέρα της Γυναίκας στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

18:3008/03

Eλληνογερμανικό Επιμελητήριο: Συγκροτούνται 13 Επιτροπές Μελών Ελλάδα ,Οικονομία

18:2708/03

Καραμούζης: Προσεκτική διαγραφή ιδιωτικού χρέους Οικονομία

18:2708/03

Επίσημο: Και στους άνω των 65 ετών θα γίνεται το εμβόλιο της Astrazeneca Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Υγεία

18:1608/03

Θεσ/νίκη: Ένταση στην πορεία για την Ημέρα της Γυναίκας (VIDEO) Θεσσαλονίκη

18:1008/03

ΣΥΡΙΖΑ: Η Αττική κινδυνεύει να γίνει Μπέργκαμο με υπογραφή Μητσοτάκη Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:0208/03

Πέθανε το νεότερο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα – Ένα βρέφος 37 ημερών Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:0008/03

Δείτε LIVE την ενημέρωση για τους εμβολιασμούς Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:5408/03

Lidl Ελλάς: Δεσμεύεται για ένα εργασιακό περιβάλλον χωρίς διακρίσεις Επιχειρήσεις

17:5108/03

«Είμαστε όλοι μαζί» το μήνυμα που στέλνουν αγαπημένοι Έλληνες ηθοποιοί (VIDEO) Ελλάδα ,Πολιτισμός

17:5008/03

Δ. Παύλου-Μελά: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για σεισμοπαθείς στη Λάρισα Δήμοι ,Κοινωνία

17:4808/03

Χάρτης κρουσμάτων: Παραμένει στο επίκεντρο η Αττική με 569 Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

17:4008/03

ΔΣΑ: Καταδίκη για την αστυνομική βία – Μήνυση για τη Ν. Σμύρνη Ελλάδα

17:3408/03

Κορωνοϊός: 1.165 κρούσματα σήμερα και 39 θάνατοι Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:3008/03

Θεσ/νίκη: Πορεία για την Ημέρα Γυναίκας- «Όχι στη βία» (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

17:2008/03

Εκτός κλινικών παραμένει το 5ο έτος Iατρικής – Παράταση εμβολιασμών για το 6ο- Τι... Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός

17:2008/03

Αλ. Τσίπρας για Ημέρα της Γυναίκας: «Σήμερα τιμούμε αυτές που άνοιξαν το δρόμο της χειρ... Κόμματα ,Πολιτική

17:2008/03

Α. Τσελέντης: Πώς εξηγείται η πτώση της στάθμης της θάλασσας Κοινωνία ,Περιβάλλον

17:0708/03

Μαρκόπουλος: Στο 10ο τεστ επιβεβαιώθηκε ως κρούσμα Πολιτική ,Σημαντικά

17:0008/03

Επταήμερη πλέον η «μάχη» της καθαριότητας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

16:5008/03

Σ. Ζαχαράκη: Ασφαλής τουριστικός προορισμός η Ελλάδα Πολιτική ,Τουρισμός

16:4508/03

Χαρδαλιάς για κορωνοπάρτι στη Helexpo: Καμία σχέση με την Πολιτική Προστασία Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

16:4008/03

Ηλιόπουλος: ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν είναι απλά ανίκανος, είναι επικίνδυνος για τη Δημοκρατία Κόμματα ,Πολιτική

16:4008/03

Μήνυμα του Ν. Δένδια για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας Πολιτική

16:3008/03

Δ. Θεσ/νίκης: Κοσμοπούλου – Μπαρμπουνάκης νέοι αντιδήμαρχοι Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

16:2008/03

Κορωνοϊός-Έλεγχοι: Έξι συλλήψεις και 1.839 παραβάσεις των μέτρων Κοινωνία ,Κορωνοϊός

16:1008/03

Αυγενάκης: Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη επανεκκίνηση του αθλητισμού Αθλητισμός

16:0908/03

Θεσ/νίκη: «Στον πάγο οι non-covid ασθένειες περιμένοντας το «άφαντο» τρίτο κύμα» Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

16:0808/03

Πελώνη: Άνοιγμα λιανεμπορίου, γυμνασίων, λυκείων πριν το τέλος Μαρτίου Κοινωνία ,Πολιτική ,Σημαντικά

16:0008/03

«Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός Γιώτα Σοϊμοίρη Πολιτισμός

15:5208/03

Πράσινο φως από τον EMA για τα μονοκλωνικά αντισώματα Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

15:5008/03

Μπορέλ: Το Κυπριακό έχει σημασία και για τις ευρύτερες σχέσεις μεταξύ Τουρκίας-ΕΕ ΕΕ

15:4308/03

Ι. Κοσμοπούλου: Πιστεύω ότι και από τη νέα μου θέση ευθύνης θα δικαιώσω τον Δήμαρχο Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

15:4008/03

Δ. Καλαμαριάς: Τριήμερο rapid tests μέσω drive through Δήμοι ,Κορωνοϊός

15:3008/03

Διαδικτυακή εκδήλωση «Η Κίνα και ο Κόσμος μετά τον COVID-19» Κοινωνία ,Παιδεία

15:2308/03

Εκδόσεις ΠΑΜΑΚ: Διαδικτυακή εκδήλωση για τον σχολικό εκφοβισμό Κοινωνία ,Παιδεία

15:2008/03

Σαρηγιάννης: Δύσκολη η άρση του lockdown στις 16 Μαρτίου Κοινωνία ,Κορωνοϊός

15:1708/03

Στο ΣτΕ προσέφυγε ο Δ. Κουφοντίνας Κοινωνία

15:1108/03

Έμποροι προς κυβέρνηση: Λειτουργία της αγοράς και ενίσχυση των επαγγελματιών Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

15:1008/03

Μ. Ορφανού: Οι αγώνες των Σοροπτιμιστριών δυνάμωσαν τη φωνή της γυναίκας (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

15:0908/03

Κ. Σακελλαροπούλου: Η ισότητα είναι μια πρόκληση που αφορά όλους μας Ελλάδα

15:0008/03

Κυρανάκης: Έδωσε στον «αέρα» τα στοιχεία πολίτη που ξυλοκοπήθηκε Κοινωνία

14:5808/03

Τσαλταμπάση: Βαθύ το χάσμα σε θέματα ισότητας (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:5608/03

ΕΣΘ: Ζητά Click in shop και επιπλέον ενίσχυση από Γεωργιάδη-Σταϊκούρα Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

14:5008/03

Αίτνα: Εντυπωσιακό βίντεο με το ταξίδι του ηφαιστειακού νέφους στην Αθήνα Διεθνή

14:4608/03

Λεκάκης: Θα απομονωθούν αντιδημοκρατικές φωνές (ΗΧΗΤΙΚΟ) Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

14:4008/03

Κούγιας: Προαναγγέλλει μηνύσεις για αποκαλύψεις επιστολών του Δ. Λιγνάδη Κοινωνία

14:3208/03

Δ. Παπαστεργίου: Η Αυτοδιοίκηση είναι …γυναίκα Δήμοι ,Ελλάδα

14:3008/03

Γυναικοκρατούμενο… και το πολιτικό γραφείο του Καράογλου! Θέματα GR Times ,Παραπολιτικά

14:2108/03

AstraZeneca: «Πράσινο φως» για χορήγηση του εμβολίου στους άνω των 65 Διεθνή ,Κορωνοϊός

14:2008/03

Mήνυμα Ζέρβα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (VIDEO) Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:1008/03

ΠΚΜ: Πάνω από 130 μηχανήματα σε Κέντρα Υγείας και Ιατρεία 3ης ΥΠΕ Θεσσαλονίκη ,Περιφέρειες ,Υγεία

14:1008/03

Καραμανλής από Δαμάσι: Άμεση επιδότηση ενοικίου στους σεισμόπληκτους Κοινωνία ,Πολιτική

14:0808/03

Συρίγος: Με… Μάο σχολίασε την κατάληψη στο ΑΠΘ και τις αντιδράσεις στα ΑΕΙ (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Πολιτική

14:0808/03

Η ΕΔΑ Αττικής γίνεται το 53ο μέλος της Eurogas ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

14:0708/03

Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων: Δράσεις και μέτρα για την προώθηση Ισό... Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

14:0008/03

Πελώνη-Μεταλλάξεις: Στο 60-70% των νέων κρουσμάτων Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

13:5108/03

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Ανοίγουμε σε τεχνικούς με επαγγελματική ταυτότητα ΕΔΑ ΘΕΣΣ ,Κοινωνία

13:5008/03

Survivor: Επέστρεψε ο Γιώργος Λιανός – Τι είπε για την νεογέννητη κόρη του; Lifestyle

13:4508/03

Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στα Πατήσια Κοινωνία

13:4208/03

Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος της Κύπρου Πολιτική

13:4008/03

Εξαδάκτυλος: Θα κυριαρχήσουν οι μεταλλάξεις – Δεν θα είναι εύκολη εβδομάδα Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:3908/03

ΟΛΘ: To πρώτο ελληνικό λιμάνι με ISO 45001:2018 Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Ναυτιλία

13:3608/03

Τέλος σε αυτοσχέδια καταλύματα αστέγων έβαλε ο Δήμος Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ) Δήμοι ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

13:3508/03

Θεσσαλονίκη: Πορεία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:3008/03

Καρέ καρέ η καταδίωξη ληστών από περιπολικό και μηχανές ΔΙΑΣ στην Περιφερειακή οδό (VIDEO) Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

13:3008/03

Δείτε LIVE την ενημέρωση από την Αρ. Πελώνη Πολιτική

13:2008/03

Αναφορά Βερβεσού σε Χρυσοχοϊδη για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη Κοινωνία

13:2008/03

ΧΑΝΘ: Ψηφιακός περίπατος στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Πολιτισμός

13:1808/03

Παυλίδης: Στο «μικροσκόπιο» νέο αχαρτογράφητο ρήγμα στον Τύρναβο! (ΗΧΗΤΙΚΟ) Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

13:1508/03

Επίδομα παιδιού: Κλείνει προσωρινά η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ Κοινωνία

13:1208/03

ΔΕΗ: Έκδοση διεθνούς ομολογιακού 500 εκ. ευρώ Ενέργεια ,Επιχειρήσεις

13:1008/03

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Γυναίκες μιλούν για την κακοποίηση που υπέστησαν Κοινωνία

13:0008/03

Κόντρα σε παράδοση και σερί η Έβερτον, στήριγμα ο «1» της Μπέτις Αθλητισμός

12:5908/03

Χρυσοχοΐδης από Θεσσαλονίκη: Η αστυνομική βία δεν δικαιολογείται (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:5708/03

ΓΣΕΕ: Υπογραφή τοπικών κλαδικών συμβάσεων εργασίας Ελλάδα ,Τουρισμός

12:5308/03

Αντιμετώπισε την τριχόπτωση με Spiroulina PLATENSIS! Υγεία

12:5008/03

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος τιμά την Ελληνίδα γυναίκα Ελλάδα ,Υγεία

12:4608/03

Κυρ. Μητσοτάκης: Απέχουμε από τη στιγμή που όλες οι Ελληνίδες θα ξεκινούν από την ίδια ... Κοινωνία ,Πολιτική

12:4108/03

ΣΕΚ καλεί κυβέρνηση για στήριξη των σεισμοπλήκτων της Θεσσαλίας Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

12:4008/03

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων αναστολής συμβάσεων σε Λάρισα – Τρίκαλα Κοινωνία

12:3608/03

Έκλεισε ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» – Ποιος άλλος κλείνει το απόγευμα Κοινωνία

12:3008/03

Kως: Χάθηκε φιαλίδιο από το νοσοκομείο με έξι δόσεις εμβολίου Κορωνοϊός ,Υγεία

12:2808/03

Κοροξενός: Μην ξεχνάμε τους non-covid ασθενείς (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:2508/03

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για μεταγωγή στον Κορυδαλλό Κοινωνία ,Σημαντικά

12:2108/03

Τρ. Πειραιώς: Αιτήσεις για το 6ο Project Future Επιχειρήσεις ,Παιδεία

12:1508/03

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Η ημερήσια διαταγή του αρχηγού της ΕΛΑΣ Κοινωνία

12:1208/03

Άρθρο 10 Ευρωπαίων ηγετών για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας Πολιτική ,Σημαντικά

12:0708/03

Κωστής Χατζηδάκης: Θέλουμε να είμαστε το υπουργείο ισότητας, όχι μόνο στα λόγια αλλά κα... Θέματα GR Times ,Κοινωνία

12:0708/03

Άλμα των Ελληνίδων σε ανώτερες διοικητικές θέσεις, το 2020 Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

12:0408/03

Μήνας αφιερωμένος στον ύπνο… Επιχειρήσεις

12:0008/03

Εβελίνα Παπούλια: «Εάν έκανε κάποιος κάτι στην κόρη μου…» (VIDEO) Lifestyle

11:4908/03

Υπόθεση Lamanif: Μηνύσεις της «αφέντρας» σε ράπερ (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:4508/03

Δερμιτζάκης: Η πανδημία έχει ξεφύγει επειδή όλα είναι κλειστά Κοινωνία ,Κορωνοϊός

11:4008/03

Εurolife FFH: Ο Γ.Βασιλάτος επικεφαλής της Γ.Δ. GT και Εργασιών Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

11:3008/03

Τα… μεγάλα γεγονότα του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Χωρίς κατηγορία

11:1908/03

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Αναστασιάδη Πολιτική ,Σημαντικά

11:1508/03

UNICEF: Η πανδημία επιδείνωσε τη θέση των κοριτσιών Διεθνή ,Κορωνοϊός

11:0008/03

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Διαδικτυακή εκδήλωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ (LIVE) Κοινωνία

10:5108/03

Σεισμική δόνηση στην Εύβοια Κοινωνία

10:4608/03

Ωραιόκαστρο: Η Μ. Συρεγγέλα σε e-εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:4508/03

Στοίχημα και τη Δευτέρα, αξία στο 2.27 Αθλητισμός

10:3208/03

Σταϊκούρας: Εξετάζεται άνοιγμα λιανεμπορίου στις 22 Μαρτίου Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

10:3008/03

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Οι γυναίκες γιατροί στην πρώτη γραμμή της «μάχης» με τον κορω... Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Υγεία

10:2008/03

Θεσ/νίκη: Αλλάζει το ωράριο λειτουργίας στα φαρμακεία Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

10:1508/03

Μέγκαν Μαρκλ για το παλάτι: «Ανησυχούσαν» για το χρώμα δέρματος του Άρτσι Διεθνή

10:0508/03

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται για 15η μέρα η κατάληψη στο ΑΠΘ Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

10:0008/03

Θεσσαλονίκη: Ανιχνεύονται στα λύματα η βρετανική και η νοτιοαφρικανική μετάλλαξη Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

09:5808/03

Εισαγγελική παρέμβαση για τη βία στην πλατεία Νέας Σμύρνης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

09:5008/03

All Star Game: MVP ο Αντετοκούνμπο, όλοι οι νικητές Αθλητισμός

09:5008/03

Κρικέτος για Νέα Σμύρνη: «Εικόνες αλητείας, όχι Αστυνομίας» – Απαγορεύεται το μετ... Ελλάδα ,Κοινωνία

09:4508/03

Διενέργεια rapid tests σήμερα στον Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης Δήμοι ,Κορωνοϊός

09:3408/03

Μαυροειδάκος για Νέα Σμύρνη: «Οι ΔΙΑΣ δεν έπρεπε να δείρουν κανέναν» Ελλάδα ,Κοινωνία

09:3008/03

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Περισσότερα εμβόλια από τον Απρίλιο ΕΕ ,Κορωνοϊός

09:2808/03

Νέα Σμύρνη: «Μας είπαν σε γράφω γιατί έτσι θέλω» – Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν Ελλάδα ,Κοινωνία

09:1508/03

ΕΛΤΑ-Θεσ/νίκη: Αναστέλλεται λειτουργία μονάδας λόγω covid Επιχειρήσεις ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

09:1108/03

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων Αθλητισμός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ