Συμμετοχή της ΓΓΑ στη συνεδρίαση για τη Σύμβαση Macolin

Συμμετοχή της ΓΓΑ στη συνεδρίαση για τη Σύμβαση Macolin
Αθλητισμός   | 24/11/2020 | 19:30

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Στρασβούργο, με τηλεδιάσκεψη, η πρώτη Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης (Follow up Committee) η οποία συστάθηκε στο πλαίσιο της Σύμβασης για τη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων (Σύμβαση Macolin), του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Στη Συνεδρίαση συμμετείχαν αντιπροσωπείες των επτά κρατών-μελών που έχουν κυρώσει τη Σύμβαση, ήτοι Νορβηγία, Πορτογαλία, Μολδαβία, Ουκρανία Ιταλία, Ελβετία και Ελλάδα. Την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ως επικεφαλής, ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Άγγελος Μπίνης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων Ευάγγελος Καραγρηγορίου και ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Κολυμπάδης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά την έναρξη της συνεδρίασης απηύθυνε χαιρετισμό η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης Γκαμπριέλα Μπατάινι-Ντραγκόνι και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ως προεδρεύων του Συμβουλίου Υπουργών Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Στο εισαγωγικό μέρος της εν θέματι συνεδρίασης τοποθετήθηκαν με σχετικές εισηγήσεις εκπρόσωποι της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, της Interpol, της FIFA, της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και των αθλητών (εκπροσωπήθηκαν από τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Νούνιο Γκόμεζ) εστιάζοντας στον κομβικό ρόλο που μπορεί να επιτελέσει η Επιτροπή Παρακολούθησης της Σύμβασης Macolin ενάντια στη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων.

Στο πλαίσιο της Συνεδρίασης οι επικεφαλής των 7 αντιπροσωπειών παρουσίασαν την πορεία εφαρμογής της Σύμβασης Macolin στη χώρα τους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο έργο που επιτελούν οι Εθνικές Πλατφόρμες ενάντια στη χειραγώγηση αθλητικών αγώνων, ως βασικά εργαλεία υλοποίησης των διατάξεων που απορρέουν από τη Σύμβαση.

Αναφερόμενος στην Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.), ο γγΑ Γιώργος Μαυρωτάς έδωσε έμφαση στις πρόσφατες εξελίξεις στη χώρα μας με τη συγκρότηση και λειτουργία της (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.) και στην ισχυρή πολιτική βούληση που υπάρχει. Τόνισε, επίσης, ότι τα παγκόσμια προβλήματα, όπως η χειραγώγηση στον αθλητισμό, αντιμετωπίζονται με παγκόσμιες λύσεις για τις οποίες απαιτείται ενιαίο πλαίσιο και διεθνής συνεργασία. Όπως έγινε πριν από 20 χρόνια με το ντόπινγκ και τη δημιουργία της WADA, όπου και πάλι το Συμβούλιο της Ευρώπης πρωτοστάτησε.

Η πρώτη Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης ολοκληρώνεται αύριο, με συμπεράσματα και αποφάσεις για τα επόμενα βήματα.

Ο χαιρετισμός του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού και προεδρεύων του Συμβουλίου Υπουργών Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης, Λευτέρη Αυγενάκη:

“Θεωρώ ότι είναι μεγάλη τύχη για μένα που επί της Προεδρίας μου στο Συμβούλιο των Υπουργών Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης ξεκινάει τις εργασίες της η επιτροπή παρακολούθησης της Σύμβασης Macolin για τη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων.

Η χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων είναι μία από τις μεγαλύτερες απειλές για τον αθλητισμό και τις αξίες που πρεσβεύει. Η εμπειρία των τελευταίων δεκαετιών έδειξε ότι στη μάχη απέναντι στη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων το αθλητικό κίνημα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει μόνο του. Λόγω του μεγέθους και των επεκτάσεων του προβλήματος, είναι αναγκαία η συνεργασία των αθλητικών οργανισμών με κυβερνητικούς οργανισμούς που ειδικεύονται σε αντίστοιχα θέματα.

Αυτό ακριβώς έρχεται να υλοποιήσει η Σύμβαση Macolin του Συμβουλίου της Ευρώπης για τη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων, να δημιουργήσει εκείνο το πλαίσιο συνεργασίας και συντονισμού σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ώστε η αντιμετώπιση της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων να γίνει πιο αποτελεσματική. Η Σύμβαση Macolin τέθηκε σε ισχύ από τον Σεπτέμβριο του 2019 και στη χώρα μας κυρώθηκε τον Νοέμβριο του 2019.

Είμαστε μία από τις 7 χώρες που έχουμε κυρώσει προς το παρόν τη Σύμβαση Macolin μαζί με την Πορτογαλία, Νορβηγία, Ουκρανία, Μολδαβία, Ιταλία, Ελβετία. Έχει μεγάλη σημασία ο αριθμός αυτός να αυξηθεί, ξεπερνώντας τα όποια γραφειοκρατικά εμπόδια κυρίως στο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η μάχη απέναντι στη χειραγώγηση των αγώνων δεν μπορεί να φρενάρει από τα οικονομικά συμφέροντα μιας χώρας. Με τον τρόπο αυτό η Ευρώπη θα δείξει τον δρόμο και σε όλον τον κόσμο απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες απειλές για τον αθλητισμό και τις αξίες του.

Ο αθλητικός κόσμος χρειάζεται ένα ενιαίο πλαίσιο αντιμετώπισης της χειραγώγησης των αγώνων. Αυτό το πλαίσιο αρχίζει να διαμορφώνεται τώρα με της Σύμβαση Macolin και το Συμβούλιο της Ευρώπης παίζει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο με την επιτροπή παρακολούθησης της Σύμβασης και με το δίκτυο των Εθνικών Πλατφορμών (Group of Copenhagen) που ήδη λειτουργεί.

Αυτό που κατά τη γνώμη μας χρειάζεται το επόμενο διάστημα είναι να ενώσουμε δυνάμεις ως Συμβούλιο της Ευρώπης και με άλλους φορείς όπως τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή που εκπροσωπεί το Ολυμπιακό κίνημα και έχει κάνει βήματα στον τομέα αυτό, με τα Ηνωμένα Έθνη και ειδικά το γραφείο του για τα Ναρκωτικά και το Έγκλημα αλλά και με τους διεθνείς οργανισμούς εφαρμογής του νόμου όπως η Interpol και η Europol.

Η παρακολούθηση της εφαρμογής της Σύμβασης Macolin, οι προτάσεις για βελτίωσή της ώστε να αποτελεί ένα παγκόσμιο εργαλείο απέναντι στη χειραγώγηση των αγώνων, η ενθάρρυνση και άλλων κρατών, ακόμα και εκτός Ευρώπης, να την κυρώσουν έτσι ώστε να δυναμώσει ακόμα περισσότερο είναι κάποια από τα πολύ σημαντικά έργα που έχει να κάνει η επιτροπή παρακολούθησης.

Δεσμευόμαστε ως χώρα να είμαστε στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης απέναντι στη χειραγώγηση των αγώνων. Ξέρουμε ότι έχουμε θέματα, αλλά πλέον υπάρχει η ισχυρή πολιτική βούληση από την παρούσα κυβέρνηση να δημιουργηθεί εκείνο το πλαίσιο που αποτελεσματικά μπορεί να αντιμετωπίσει το φαινόμενο αυτό. Με θεσμικό τρόπο και όχι με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα.

Κλείνοντας κυρίες και κύριοι, θα ήθελα να επισημάνω ότι η αντιμετώπιση της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων είναι ένα ομαδικό άθλημα. Πρέπει όλοι να ενώσουμε δυνάμεις για να προστατέψουμε τον αθλητισμό. Να έχουμε έναν αθλητισμό στηριγμένο σε αξίες και όχι διαβρωμένο από ύποπτες οικονομικές συναλλαγές. Μετά το doping, το match fixing είναι το νέο δηλητήριο στο σώμα του αθλητισμού και θα πρέπει και γι΄ αυτό να βρούμε ένα αποτελεσματικό αντίδοτο. Και είμαι σίγουρος ότι μαζί, μπορούμε.”

Η ομιλία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά

«Νομίζω ότι είναι μία ιστορική στιγμή τόσο για τον αθλητισμό, όσο και για το Συμβούλιο της Ευρώπης.
Παρακολουθώ τη Σύμβαση Μακόλιν από το 2016 όταν ήμουν μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και αργότερα ως Πρόεδρος της Υποεπιτροπής Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού. Τώρα, με την Επιτροπή Παρακολούθησης, η Σύμβαση αποκτά ισχύ.

Η Επιτροπή Παρακολούθησης της Σύμβασης Μακόλιν έχει καθοριστικό ρόλο:
(1) Συντονίζει τους κύριους συντελεστές
(2) Ενθαρρύνει καινούριες χώρες να επικυρώσουν τη Σύμβαση
(3) Επιτηρεί την εφαρμογή και υλοποίησή της

Τι έχει γίνει έως τώρα

Η Ελλάδα υπέγραψε τη Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για τη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων τον Σεπτέμβριο του 2014.
Επακολούθως, η Ελλάδα επικύρωσε τη Σύμβαση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο τον Νοέμβριο του 2019.
Από το 2014 έως το 2019 δεν είχε γίνει κάποια ιδιαίτερη δράση στον τομέα της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων.
Οι συζητήσεις για την Εθνική Πλατφόρμα ξεκίνησαν το φθινόπωρο του 2019 και από το 2020 η Ελληνική Εθνική Πλατφόρμα (με την ονομασία Ε.Π.ΑΘΛ.Α., Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας) έγινε μέλος του Δικτύου Εθνικών Πλατφορμών («Ομάδα Κοπεγχάγης»).
Όπως γνωρίζουμε, η Εθνική Πλατφόρμα είναι το βασικό εργαλείο εφαρμογής της Σύμβασης Μακόλιν.
Η Ελληνική Εθνική Πλατφόρμα (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.) νομοθετήθηκε με το ν.4726/2020, τον Σεπτέμβριο του 2020. Αποτελείται από μία Επιτροπή πέντε υψηλόβαθμων μελών:
1. Τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, ως Πρόεδρο
2. Τον Διοικητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, ως Μέλος
3. Τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, ως Μέλος
4. Υψηλόβαθμο Στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας, ως Μέλος
5. Τον Αθλητικό Εισαγγελέα, ως Μέλος
Εκτός από τον βασικό πυρήνα των 5 μελών, θα υπάρχουν ομάδες εργασίες που θα εμπλέκουν σχετιζόμενους φορείς, όπως για παράδειγμα η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Ενώσεις Αθλητών, Αθλητικές Ομοσπονδίες, Διοργανώτριες Αρχές, Πανεπιστήμια και στοιχηματικές εταιρείες.
Στην πραγματικότητα, η ΕΠΑΘΛΑ θα είναι μια συντονιστική επιτροπή όπου το κάθε μέλος της θα συμβάλλει ανάλογα με την ειδικότητά του.

Η πρώτη συνάντηση της ΕΠΑΘΛΑ θα πραγματοποιηθεί κατά το προσεχές διάστημα κα παράλληλα θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο η ιστοσελίδα της.
Προγραμματίζουμε να ξεκινήσουμε να είμαστε σε λειτουργία μέχρι το τέλος του 2020.

Το μέλλον της Σύμβασης

Με βάση το τι αναφέρεται στη Σύμβαση, η Επιτροπή Παρακολούθησης θα έχει τον καθοριστικό ρόλο της εφαρμογής, βελτίωσης και ανάπτυξης της Σύμβασης Μακόλιν.
Σε πολιτικό επίπεδο, μία μεγάλη προσπάθεια πρέπει να γίνει προκειμένου να αρθεί το γνωστό αδιέξοδο που έχει προκύψει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα και με το πολύ πρόσφατο ψήφισμα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, με την πρωτοβουλία του Ρολάν Μπουσέλ «Ώρα για Δράση». Ο αγώνας για την καταπολέμηση της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων δεν μπορεί να περιοριστεί εξαιτίας των οικονομικών συμφερόντων μιας χώρας.
Στη συνέχεια, σε πολιτικό επίπεδο, πιστεύουμε πως είναι απαραίτητο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με άλλους φορείς, όπως είναι η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία αντιπροσωπεύει το Ολυμπιακό Κίνημα και έχει ήδη δραστηριότητα σε αυτόν τον τομέα, το Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Ναρκωτικά και το Έγκλημα (UNODC), αλλά και διεθνείς αρχές επιβολής του νόμου, όπως η Interpol και η Europol. Η IPACS αποτελεί, επίσης, μία πρωτοβουλία προς αυτήν την κατεύθυνση.
Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο, αποτελεσματικό πλαίσιο, όπως ήταν αυτό για το αντιντόπινγκ 20 χρόνια πριν. Τότε, ήταν το Συμβούλιο της Ευρώπης στην πρώτη γραμμή. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με την Σύμβαση Μακόλιν. Τα παγκόσμια προβλήματα απαιτούν παγκόσμιες λύσεις
Σε επιχειρησιακό επίπεδο, η λίστα των αθλητικών οργανισμών που υπόκεινται στη Σύμβαση Μακόλιν πρέπει να αποφασισθεί βάση του Άρθρου 31.2.
Επιπροσθέτως, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη συσσωρευμένη εμπειρία που υπάρχει στην «Ομάδα της Κοπεγχάγης» προκειμένου να παρέχουμε εργαλεία στις χώρες για να λειτουργήσουν τις Εθνικές τους Πλατφόρμες, οι οποίες αποτελούν το βασικό εργαλείο εφαρμογής της Σύμβασης Μακόλιν. Για αυτόν τον λόγο, η ύπαρξη της «Ομάδας της Κοπεγχάγης» – η οποία είναι «παιδί» του Συμβουλίου της Ευρώπης – ως Συμβουλευτικό Όργανο της Επιτροπής Παρακολούθησης είναι καθοριστικής σημασίας, προκειμένου αυτή να είναι πιο αποτελεσματική.

Η Ελλάδα παίρνει θέση

Η Ελλάδα, ως χώρα, θα σταθεί στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης κατά της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων. Γνωρίζουμε ότι στο παρελθόν δεν έγιναν πολλά πράγματα στην Ελλάδα σε αυτόν τον τομέα. Τώρα, όμως, υπάρχει ισχυρή πολιτική βούληση από την κυβέρνηση προκειμένου να δημιουργηθεί το πλαίσιο βάσει του οποίου μπορεί να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά η απειλή της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων, η οποία θέτει σε κίνδυνο ολόκληρο τον αθλητικό κόσμο.»

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18:3024/01

Χρηστίδης: Οι διαφωνίες εντός της ΝΔ δεν επιτρέπουν τη διαμόρφωση κοινής εθνικής γραμμής Πολιτική

18:1524/01

Αεροπορική τραγωδία στη Βραζιλία – Νεκρός ο πρόεδρος και 4 παίκτες της Πάλμας Διεθνή

18:0024/01

Ζέρβας: Αλλάζει όψη η Αριστοτέλους – Προχωρά η προκήρυξη για την ανάπλαση Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

17:5424/01

Χάρτης κορωνοϊού: Πρώτη ξανά η Αττική – Πού εντοπίζονται τα 334 νέα κρούσματα Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

17:4524/01

Ν. Παπαθανάσης: Η εστίαση θα παραμείνει για διάστημα ακόμα κλειστή Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

17:3524/01

Κορωνοϊός: 334 νέα κρούσματα – 288 διασωληνωμένοι – 24 θάνατοι Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:3024/01

ΕΟΦ: Έτσι θα διατίθεται η κολχικίνη Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

17:1524/01

Ινδία – Κορωνοϊός: Ανακοίνωσε 14.849 κρούσματα και 155 νεκρούς Διεθνή ,Κορωνοϊός

17:0024/01

Ζήσε Αθλητικά: Με παιδιά από το Δ. Σχολείο Λειψών μίλησε ο Ολυμπιονίκης Γ. Χαλκίδης Αθλητισμός ,Παιδεία

16:4524/01

Ισραήλ – Κορωνοϊός: Έξι έγκυες γυναίκες προσβλήθηκαν από το νέο στέλεχος Χωρίς κατηγορία

16:4524/01

Βγήκαν για ψώνια οι Αθηναίοι – Κοσμοσυρροή στην Ερμού (ΦΩΤΟ) Κοινωνία

16:3024/01

Ολυμπιακός: Υπογράφει αύριο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος Αθλητισμός

16:2024/01

Συνελήφθη ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε την ανήλικη αθλήτρια Κοινωνία ,Σημαντικά

16:1524/01

Ν. Φίλης: Τα σχολεία ανοίγουν όπως έκλεισαν, χωρίς κανένα μέτρο Κόμματα ,Παιδεία ,Πολιτική

16:0024/01

Χιονοδρομικό Βασιλίτσας: Χιονοστιβάδα καταπλάκωσε 27χρονο που έκανε snowboard Β.Ελλάδα ,Ειδήσεις ,Ελλάδα

15:4524/01

Γιάννενα: Κατολισθήσεις από την έντονη βροχόπτωση Ελλάδα ,Περιφέρειες

15:3024/01

Σουηδία: «Φρένο» σε Νορβηγούς ταξιδιώτες λόγω της μετάλλαξης του κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:1524/01

Αν. Σαμαράς: Η Ελλάδα δεν συζητά τίποτα πέρα από την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας-ΑΟΖ ΕΕ ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:0024/01

Κορωνοϊός: 33 κρούσματα σε γηροκομείο στη Μαγνησία Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Υγεία

14:4524/01

Η κολχικίνη στο θεραπευτικό πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση της Covid Ελλάδα ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

14:3024/01

Λαμία: Εξιχνιάσθηκε κλοπή από όχημα – Αναζητείται ο δράστης Ελλάδα

14:1524/01

Μάντσεστερ Γ. – Λίβερπουλ με απίστευτη παράδοση ενός αιώνα στο FA Cup Αθλητισμός

14:0024/01

Θεσσαλονίκη: Εμπρηστικές επιθέσεις σε κατάστημα και αυτοκίνητο Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

13:4524/01

Γιάννενα: Πτώση θανάτου για δύο άτομα από μπαλκόνι του 4ου ορόφου Ελλάδα

13:3024/01

Κίνα: Κάτω από 100 κρούσματα για πρώτη φορά μετά από 12 μέρες Διεθνή

13:2224/01

Θεσ/νίκη: Με ελέγχους η αγορά σήμερα (ΦΩΤΟ – VIDEO) Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

13:1524/01

Τι αλλάζει από αύριο (25/1) στις μετακινήσεις με ταξί και οχήματα Ειδήσεις ,Ελλάδα ,Κορωνοϊός

13:0024/01

Αίγυπτος – Κορωνοϊός: Ξεκινά από σήμερα η εκστρατεία εμβολιασμού Διεθνή ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

12:4524/01

Κορωνοϊός: 1.329 παραβάσεις σε πάνω από 63.000 ελέγχους Ελλάδα ,Κορωνοϊός

12:3024/01

Πορτογαλία: Προεδρικές εκλογές με…lockdown Διεθνή ,ΕΕ

12:1524/01

Ρωσία – Κορωνοϊός: Υψηλοί ακόμη οι αριθμοί στη χώρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

12:1524/01

Βόλος: Προσπάθησαν να μεταφέρουν ναρκωτικά και συνελήφθησαν Ελλάδα

12:0024/01

Στοίχημα: Με το 2.67 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Bundesliga Αθλητισμός

11:4524/01

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις τα ξημερώματα για κορωνο-μάζωξη Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

11:3024/01

Στοίχημα: Οι απουσίες βγάζουν επιλογή στη Μαδρίτη Αθλητισμός

11:1524/01

Ν. Κακλαμανάκης: Καθεστώς τύπου Β. Κορέας η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Κοινωνία

11:0024/01

Γαλλία: «Οι πολίτες να μην μιλάνε μέσα στα μέσα μαζικής μεταφοράς» Διεθνή ,Κορωνοϊός

10:4524/01

Γερμανία – Κορωνοϊός: Πάνω από 300 οι θάνατοι, πάνω από 12.000 τα κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

10:3024/01

Βόλος: Πέντε συλλήψεις για πυροβολισμούς, απειλές και προσπάθεια διαφυγής Ελλάδα

10:1524/01

Σταμπουλίδης: Κατατροφικό για όλους ένα τρίτο lockdown Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Οικονομία

10:0024/01

Μ. Δερμιτζάκης: Ίσως χρειάζεται να μπει ένας κόφτης στα SMS Ελλάδα ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

09:4524/01

Π. Γαργαλιάνος: Η κολχικίνη μειώνει τη θνητότητα του κορωνοϊού Ελλάδα ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

09:3024/01

Σάρωσε τα μετάλλια ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Καΐρου Αθλητισμός ,Διεθνή

09:1524/01

Αυστρία: Καθησυχάζει ο υπ. Υγείας για τους εμβολιασμούς παρά τις καθυστερήσεις Διεθνή ,Κορωνοϊός

09:0024/01

Γαλλία-Covid-19: Ένα εκατομμύριο Γάλλοι έχουν ήδη εμβολιαστεί Διεθνή ,Κορωνοϊός

08:4524/01

Πάτρα: Με μία διαφορετική τελετή έναρξης ξεκίνησε το πατρινό καρναβάλι Ελλάδα ,Πολιτισμός

08:3024/01

Δυτική Αττική: Ανήλικοι πιστολέρο φωτογραφίζονται με βαρύ οπλισμό Κοινωνία

08:1524/01

Μαγειρέψτε νόστιμα χωρίς αλάτι Health-Fitness ,Θέματα GR Times ,Υγεία

08:0524/01

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε 4 Δήμους της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:0024/01

Ο καιρός για σήμερα, Κυριακή σε όλη τη χώρα Ελλάδα

07:0024/01

Α. Λοβέρδος: Θα διεκδικήσω την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής SamTimes ,Σημαντικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ