Δ. Νεάπολης-Συκεών: Διαδικτυακή εκδήλωση για τον εμβολιασμό

Δ. Νεάπολης-Συκεών: Διαδικτυακή εκδήλωση για τον εμβολιασμό

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα τον εμβολιασμό θα πραγματοποιηθεί σήμερα από τον Δήμο Νεάπολης-Συκεών.

Ειδικότερα, στις 19:00 το απόγευμα, πραγματοποιείται η διαδικτυακή εκδήλωση, η οποία υλοποιείται μέσω της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο παιδίατρος-λοιμωξιολόγος, και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Εμμανουήλ Ροηλίδης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης. Να σημειωθεί ότι παράλληλα θα υπάρχει και διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα από διερμηνέα που διέθεσε η Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδας, ενώ μετά την εισήγηση θα ακολουθήσουν ερωταπαντήσεις.

Όπως τονίζει ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, «ο εμβολιασμός αποτελεί πλέον τον μοναδικό τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού και θωράκισης της κοινωνίας, και πρέπει να αποτελεί προτεραιότητά μας». «Η πανδημία παραμένει σε έξαρση και οφείλουμε όλοι να δείξουμε στάση ευθύνης και να εμβολιαστούμε, έτσι ώστε να δημιουργηθεί γρήγορα η άμυνα της κοινωνίας απέναντι στον ιό για να ξανακερδίσουμε τις ζωές μας και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα», υπογραμμίζει.

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα γίνει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom, ενώ, παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι-καλεσμένοι θα μπορούν να συμμετέχουν και μέσω Facebook (F/B: ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ), και συγκεκριμένα:

• Zoom: https://zoom.us/j/96034763251, και
• Facebook Live: https://www.facebook.com/dhmosneapolhsykewn/live/,

ενώ οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να βρουν και τον (mobile friendly) online οδηγό που έχει δημιουργηθεί για τη συμμετοχή στην ημερίδα (https://www.canva.com/design/DAEXmdOmuzk/WxzKjCi9YiLSS2FQQtxN1w/view?website#2:1-2). – Πληροφορίες: Τηλ.: 2310 639639

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ