Δράμα: Παραδίδουν τα κλειδιά τους οι επιχειρηματίες εστίασης

Δράμα: Παραδίδουν τα κλειδιά τους οι επιχειρηματίες εστίασης

Επιχειρηματίες της εστίασης στη μακεδονική πόλη συμμετέχουν στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης που εξήγγειλε η ΠΟΕΣΕ.

Τα κλειδιά των καταστημάτων τους παραδίδουν σήμερα και οι επιχειρηματίες της εστίασης στη Δράμα, συμμετέχοντας στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ).

Συγκεκριμένα από τις 12:00 έως τις 14:00, οι επαγγελματίες θα πηγαίνουν ένας- ένας, τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα και τις αποστάσεις, στην Πλατεία Ελευθερίας της μακεδονικής πόλης, θα υπογράφουν την υπεύθυνη δήλωση πρώην επαγγελματία εστίασης και θα αποχωρούν.

«Πρόκειται για μια συμβολική ειρηνική διαμαρτυρία για όσα συμβαίνουν στον κλάδο μας. Οι επιχειρήσεις βάζουν λουκέτα σε όλη τη χώρα, τα μέτρα δεν επαρκούν, οι υποχρεώσεις στοιβάζονται και δεν μας αφήνουν να αναπνεύσουμε, χρειάζονται γενναία μέτρα» ανέφερε στην ΕΡΤ Καβάλας, ο πρόεδρος των Ιδιοκτητών Καφέ και Κέντρων Διασκέδασης νομού Δράμας, Ηλίας Ηλιάδης.

Μάλιστα, ο κ. Ηλιάδης κάλεσε τους συναδέλφους του να πάρουν μέρος στην δράση, προκειμένου να σταλεί ένα δυνατό μήνυμα ότι ο κλάδος πρέπει να στηριχθεί ουσιαστικά.

Σημειώνεται πως ανάλογες δράσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Βόλο 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ