Ερυθρός Σταύρος: Διαμαρτυρία εργαζομένων

Ερυθρός Σταύρος: Διαμαρτυρία εργαζομένων

Κινητοποίηση των εργαζομένων του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαΐου στις 11 το πρωί στο προαύλιο χώρο.

Με τη στήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων, το προσωπικό του νοσοκομείου θα αναδείξει τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις αναλώσιμων υλικών και αντιδραστήρων που χορηγούνται με το σταγονόμετρο. Οι κενές οργανικές θέσεις σε όλες τις ειδικότητες είναι 40%-50%. Εξαιτίας αυτού το προσωπικό βρίσκεται πάνω από το όριο της εργασιακής εξουθένωσης.

Επιπρόσθετα, λόγω ελλείψεων χώρου παρατηρείται συνωστισμός στα περιστατικά που προσέρχονται στα ΤΕΠ και εξωτερικά ιατρεία με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού.

Η ΠΟΕΔΗΝ καλύπτει και στηρίζει την κινητοποίηση και συγκέντρωση του Σωματείου και των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός  για την ανάδειξη των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, για χρηματοδότηση, στελέχωση του νοσοκομείου, την μονιμοποίηση των εκτάκτων, την αύξηση και την ένταξη στα ΒΑΕ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ