Κορωνοϊός: Ο «χάρτης» των θανάτων στην Ελλάδα (Update)

Κορωνοϊός: Ο «χάρτης» των θανάτων στην Ελλάδα (Update)

Δραματικά συνεχίζονται να αυξάνονται τα κρούσματα του κορωνοϊού σε ολόκληρο τον κόσμο, με τη λίστα των θυμάτων να μεγαλώνει συνεχώς. Το GRTimes.gr σας παρουσιάζει τον «χάρτη» των θανάτων στην Ελλάδα.

Η «ασθενής μηδέν», το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα καταγράφηκε επίσημα στις 26 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για μια 38χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, που είχε επισκεφθεί τη Βόρεια Ιταλία, βρέθηκε θετική στον ιό και έγινε δεκτή στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Την επόμενη ημέρα, το 9χρονο παιδί της ήταν θετικό και εισήχθη στο ίδιο νοσοκομείο με τη μητέρα της. Σημειώνεται, ότι οι πρώτες ύποπτες περιπτώσεις από την Ιταλία αναφέρθηκαν στο λιμάνι της Πάτρας στις 25 Φεβρουαρίου. Μια άλλη ύποπτη περίπτωση αναφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν.

Τριάντα εννιά μέρες μετά που εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα, η Ελλάδα μετρά έως σήμερα, 5 Απριλίου 2020, 68 νεκρούς ενώ οι περιπτώσεις των ανθρώπων που φέρουν τον ιό είναι 1.673, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, έως και αυτή την ώρα.

Το GRTimes.gr σας παρουσιάζει παρακάτω με χρονολογική σειρά, την μακάβρια λίστα με τα θύματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε τη προηγούμενη εβδομάδα.

Δείτε εδώ τον πρώτο θάνατο που καταγράφηκε στην χώρα μας έως και τους 29 νεκρούς 

Κορωνοϊός: Στους 32 οι νεκροί στη χώρα μας –  Τέσσερις σε ένα 24ωρο

Τέσσερις νέοι θάνατοι από κορωνοϊό στην Ελλάδα ανακοινώθηκαν στις 28 Μαρτίου 2020.

Πρόκειται για έναν 89χρονο άνδρα που κατέληξε στην Καστοριά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ασθενής που έπασχε από υποκείμενο νόσημα, κατέληξε τα ξημερώματα. Είναι πέμπτος άνθρωπος από την περιοχή της Καστοριάς που χάνει τη ζωή του από τον κορωνοϊό.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου τους υπόλοιπους τρεις θανάτους, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τους 32, εκ των οποίων οι 25 είναι άνδρες και οι 7 γυναίκες. Η μέση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 73 έτη. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 1061.

Κορωνοϊός: Στους 38 οι νεκροί στη χώρα μας –  Έξι σε ένα 24ωρο

Έξι νέοι θάνατοι από κορωνοϊό στην Ελλάδα ανακοινώθηκαν στις 29 Μαρτίου 2020.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα πέντε θύματα ήταν ένας 40χρονος και τέσσερις ηλικιωμένοι, οι οποίοι νοσηλεύονταν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.

Ο 40χρονος νοσηλευόταν με κιρσορραγία στο Αττικό, ένας 62χρονος στο Σωτηρία, ένας 65χρονος στο ΑΧΕΠΑ και ένας 71χρονος από την Ξάνθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (και οι δύο είχαν υποκείμενα νοσήματα), καθώς και μία 86χρονη στο Σισμανόγλειο.

Όσον αφορά στην Ξάνθη, πρόκειται για τον τρίτο θάνατο ασθενούς με κορωνοϊό.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής ακόμη έναν θάνατο, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τους 38. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέβηκε στα 1156. Τα περισσότερα από τα κρούσματα εντοπίζονται στην Αττική.

Από το σύνολο των θανόντων οι 29 είναι άνδρες και οι 10 γυναίκες. Η μέση ηλικία των συμπολιτών μας που κατέληξαν ήταν τα 71 έτη. Το 92% των θανάτων αφορούν ηλικιωμένους, ήτοι 70 ετών και άνω, ή με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Το 58% είχαν κάποιο καρδιαγγειακό νόσημα.

Κορωνοϊός: Στους 43 οι νεκροί στη χώρα μας –  Πέντε σε ένα 24ωρο

Πέντε νέοι θάνατοι από κορωνοϊό στην Ελλάδα ανακοινώθηκαν στις 30 Μαρτίου 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 58χρονο άνδρα ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη με υποκείμενα νοσήματα.

Έναν 65χρονο από την Ξάνθη με υποκείμενα νοσήματα και έναν 56χρονο άνδρα από την Καστοριά, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Το προηγούμενο βράδυ, κατέληξε μία 76χρονη γυναίκα στη Λέσβο, που είχε εισαχθεί για νοσηλεία με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας ακόμη έναν θάνατο, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τους 43.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέβηκε στα 1212, ενώ τα περισσότερα από τα κρούσματα εντοπίζονται στην Αττική. Από το σύνολο των θανόντων οι 32 είναι άνδρες και οι 11 γυναίκες. Η μέση ηλικία των συμπολιτών μας που κατέληξαν ήταν τα 71 έτη. Το 90% των θανάτων αφορούν ηλικιωμένους, ήτοι 70 ετών και άνω, ή είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Κορωνοϊός: Στους 49 οι νεκροί στη χώρα μας

Στους 49 ανέρχονται οι θάνατοι από κορωνοϊό στην Ελλάδα όπως ανακοινώθηκαν στις 31 Μαρτίου 2020.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν 51χρονο άνδρα από την Κοζάνη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, έναν άνδρα 78 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία», μια 82χρονη γυναίκα που έχασε τη μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και έναν 79χρονο που κατέληξε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης, 82 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα ενώ ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέβηκε στα 1314. Ο συνολικός αριθμός τον θανάτων φτάνει τους 49 (37 άνδρες και 12 γυναίκες). Η μέση ηλικία των θανόντων είναι τα 72 έτη και στο 96% είχαν κάποιο επικείμενο νόσημα ή ήταν ηλικιωμένοι άνω των 70 ετών.

Κορωνοϊός: Στους 50 οι νεκροί στη χώρα μας – Ένας σε ένα 24ωρο

Ένας νέος θάνατος από κορωνοϊό στην Ελλάδα ανακοινώθηκαν στις 1 Απριλίου 2020.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Τετάρτης, τα νέα κρούσματα είναι 81 με τον συνολικό αριθμό να διαμορφώνεται πλέον σε 1415, ενώ τα θύματα του ιού έφτασαν τα 50, καθώς κατέληξε ακόμη ένας ασθενής.

Ανακοινώθηκε δε πως εκ των θυμάτων του ιού οι 38 είναι άνδρες και οι 12 γυναίκες. Ο μέσος όρος ηλικίας των αποθανόντων ανέρχεται στα 72 έτη.

Κορωνοϊός: Στους 53 οι νεκροί στη χώρα μας – Τρεις σε ένα 24ωρο

Τρεις νέοι θάνατοι από κορωνοϊό στην Ελλάδα ανακοινώθηκαν στις 2 Απριλίου 2020.

Πρόκειται για έναν 51χρονο με καταγωγή από την Καστοριά, σύμφωνα με το Mega, ήταν γυμναστής και άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης, ενώ είχε υποκείμενα νοσήματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του καναλιού, ο άτυχος άνδρας, πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε διακομισθεί περίπου δύο εβδομάδες πριν φύγει από τη ζωή στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη. Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, χρειάστηκε να διασωληνωθεί και τελικά κατέληξε αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, έχασε τη ζωή της από τον ιό γυναίκα 76 ετών από την Φουστάνη Πέλλας.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης 27 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας και 23 κρούσματα στη δομή φιλοξενίας στη Ριτσώνα. Σημείωσε ότι έχουν καταγραφεί τρεις νέοι θάνατοι και συνολικά 53 σε όλη τη χώρα. Η μέση ηλικία των θανόντων είναι 72 ετών. Οι 39 ήταν άνδρες και οι 14 γυναίκες και το 94% είχε κάποιο νόσημα ή ήταν ηλικιωμένοι.

Κορωνοϊός: Στους 63 οι νεκροί στη χώρα μας – Δέκα σε ένα 24ωρο

Έξι νέοι θάνατοι από κορωνοϊό στην Ελλάδα ανακοινώθηκαν στις 3 Απριλίου 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα 52 ετών όπου νοσηλευόταν στον Νοσοκομείο Αττικόν. Επίσης, κατέληξε μία 72χρονη γυναίκα από το Καρυοχώρι Εορδαίας, που ήταν διασωληνωμένη, και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, o Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Δάνης Τζαμτζής, είπε πως ένας ακόμη άνδρας 57 ετών που είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό πριν από μερικές ημέρες και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Έδεσσας, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Παρασκευής (3/4) από ανακοπή καρδιάς.

Επίσης και ένας ακόμη άνδρας, από τον Εχίνο όπου χει επιβληθεί καραντίνα και ήταν διασωληνωμένος για μέρες σε ΜΕΘ με σημαντικά προβλήματα υγείας, πέθανε στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, ένας 52χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής 99 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, ωστόσο διευκρίνισε εκ των υστέρων ότι τα 30 εξ αυτών είχαν ήδη ανακοινωθεί. Έτσι ο συνολικό αριθμός κρουσμάτων ανέρχεται πλέον στα 1.613. Σημείωσε ότι έχουν καταγραφεί έξι νέοι θάνατοι με τον συνολικό αριθμό να βρίσκεται στους 59.  Πρόκειται για 44 άνδρες και 15 γυναίκες, το 95% εκ των οποίων, είχαν υποκείμενο νόσημα ήταν ηλικιωμένοι άνω των 70 ετών.

Το βράδυ της Παρασκευής ωστόσο, στη μαύρη λίστα προστέθηκαν επιπλέον τέσσερις θάνατοι, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα στους 63.

Το πρώτο θύμα ήταν μια 89χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας και είχε υποκείμενα νοσήματα.

Ένας ακόμη άνδρας 68 ετών έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊό, ο οποίος ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, στο Αττικό.

Το τρίτο θύμα ήταν μια γυναίκα στην Κοζάνη. Σύμφωνα με το kozanimedia πρόκειται για 85χρονη κάτοικο της Δαμασκηνιάς, η οποία νοσηλευόταν από τις 19 Μαρτίου στο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού δυστυχώς κατέληξε.

Ένας 44χρονος άνδρας από την Μεσσήνη άφησε την τελευταία του πνοή, σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρίου.

Κορωνοϊός: Στους 68 οι νεκροί στη χώρα μας

Στους 68 ανέρχονται οι θάνατοι από κορωνοϊό στην Ελλάδα όπως ανακοινώθηκαν στις 4 Απριλίου 2020.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, πρόκειται για ένα 84χρονο που νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό», μια γυναίκα ηλικίας 91 ετών, που ήταν στο «Αττικόν», έναν 82χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και έναν 44χρονο άντρα που κατέληξε στο Ρίο.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου 60 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει στα 1673.

Ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε ότι το τελευταίο 24ωρο, είχαμε 9 καταγεγραμμένους θανάτους, φτάνοντας συνολικά τους 68 από την έναρξη της επιδημίας. Η μέση ηλικία ήταν τα 74 έτη και το 91% είχε υποκείμενο νόσημα ή ήταν ηλικιωμένοι άνω των 70 ετών. Οι 19 ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.

Κορωνοϊός: Τα κρούσματα ανά νομό της Ελλάδας

Δείτε αναλυτικά ποιοι νομοί στην Ελλάδα έχουν πληγεί περισσότερο από τον κορωνοϊό, αλλά και σε ποια σημεία της χώρας δεν έχουν καταγραφεί επιβεβαιωμένα κρούσματα μέχρι στιγμής. Τα στοιχεία είναι από το Υπουργείο Υγείας και ενημερώνονται μόνο όταν είναι επίσημα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20:2225/05

Δείτε live εικόνα από τα Λαδάδικα Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

20:2025/05

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λάρισα Ελλάδα ,Κοινωνία

20:1125/05

Live συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη Πολιτική ,Σημαντικά

20:1025/05

Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού: αυξάνεται ο αριθμός επιχειρήσεων Επιχειρήσεις ,Κορωνοϊός

20:0025/05

Πόσα πρόστιμα έδωσε η Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

19:5025/05

Δήμος Δέλτα: Εξόρμηση καθαρισμού υπόγειων κάδων Δήμοι ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

19:4025/05

Καρδιακή προσβολή υπέστη ο κιθαρίστας των Queen Lifestyle

19:3025/05

Με ειδική σήμανση οι ράμπες στην Αθήνα (ΦΩΤΟ) Δήμοι ,Ελλάδα ,Κοινωνία

19:2025/05

Στην δημοσιότητα τα στοιχεία μεγαλοαπατεώνα Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

19:1625/05

Το πρόγραμμα της επίσκεψης Κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

19:1525/05

Σύλληψη 23χρονης μετά την άγρια δολοφονία Κοινωνία

19:1025/05

ΟΛΘ Α.Ε.: Εγκρίθηκαν τα αποτελέσματα χρήσης 2019 Οικονομία

19:0725/05

Ομιλία Τσίπρα στο Ζάππειο Πολιτική

19:0425/05

Καραμανλής: Αξίζουν συγχαρητήρια στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

19:0025/05

Αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες λόγω του COVID-19 Ελλάδα ,Κοινωνία

18:5025/05

Άρση καραντίνας για τους ξένους τουρίστες ανακοίνωσε η Ισπανία Διεθνή ,Κορωνοϊός

18:4025/05

διαΝΕΟσις LIVE 4: Πού πάει η ελληνική οικονομία; Ελλάδα ,Κοινωνία

18:3525/05

Καραμανλής στο σταθμό Βενιζέλου: Τέλος στους μύθους! Θέλουμε και αρχαία, θέλουμε και Μετρό Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

18:3025/05

Κ.Καραμανλής: Επιθεώρηση στο μετρό Θεσ/νίκης Δήμοι ,Κοινωνία

18:2025/05

Πώς θα λειτουργήσουν τα ειδικά σχολεία Ελλάδα ,Παιδεία ,Πολιτική

18:1025/05

Τσιάρας: Τι ανέφερε για την πρώτη κατοικία Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

18:0425/05

Κορωνοϊός: Μόλις 4 κρούσματα στη χώρα μας Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:0025/05

Άγρια δολοφονία Ελληνοκύπριου στην Αυστραλία (ΦΩΤΟ) Διεθνή

17:5825/05

Σε εξέλιξη συνάντηση Ζέρβα-Καραμανλή (ΦΩΤΟ-VIDEO) Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Πολιτική

17:5525/05

Παγκράτι: Σε σοβαρή κατάσταση ο 30χρονος συντηρητής ασανσέρ Ελλάδα ,Κοινωνία

17:5025/05

Δένδιας: Η αντιπολίτευση να μην εγκλωβίζεται σε fake news Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

17:4025/05

Covid-19: Έφτασαν τους 4.000 οι νεκροί στη Σουηδία Διεθνή ,Κορωνοϊός

17:3525/05

Αμβρόσιος: Νέα πυρά σε Κεραμέως και Ιερά Σύνοδος Ελλάδα ,Κοινωνία

17:3025/05

Τι αλλάζει στην άδεια ειδικού σκοπού Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

17:2625/05

Στοίχημα προγνωστικά: Κόντρα σε Αρμενία και γκολ στην Τσεχία Αθλητισμός

17:2025/05

Βορίδης σε επιχειρήσεις: Να μην χαθούν οι θέσεις εργασίας Ελλάδα ,Πολιτική

17:1025/05

Αυστραλία: Έρευνα για τις φωτιές του περασμένου καλοκαιριού Διεθνή

17:0025/05

Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά Ελλάδα ,Παιδεία

16:5925/05

Τρία σημαντικά έργα ανακοίνωσαν Ζέρβας – Τζιτζικώστας (ΦΩΤΟ+VIDEO) Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Περιφέρειες

16:5025/05

Σταϊκούρας: Δεν συζητάμε περικοπές μισθών και συντάξεων Ελλάδα ,Οικονομία ,Πολιτική

16:4525/05

Δειγματοληπτικός έλεγχος στη Βουλή – Ποια τα αποτελέσματα Βουλή ,Ελλάδα ,Πολιτική

16:4025/05

Ξεκινά το πρόγραμμα «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» Ελλάδα ,Πολιτισμός

16:3025/05

Πέτσας: Σήμερα γίνεται ένα ακόμη βήμα Ελλάδα ,Πολιτική

16:3025/05

ΙΣΘ: Χιλιάδες μάσκες σε φοιτητές της Ιατρικής ΑΠΘ Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

16:2925/05

Συμπλοκή με τρεις τραυματίες για μια θέση στάθμευσης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

16:2025/05

Υπεγράφη η ΑΕΠΟ για τη λιγνιτική μονάδα της Μελίτης Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

16:1025/05

Πέτσας για Έβρο: Δεν υπάρχει ξένη δύναμη σε ελληνικό έδαφος Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

16:0025/05

Έρευνα Ε.Ε.Α.: Το 81% των επαγγελματιών υπέστησαν ζημιές στην πρώτη φάση της πανδημίας Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

15:5525/05

Ανοιχτά ακαδημαϊκά μαθήματα: νέα γενιά Κορωνοϊός ,Παιδεία ,Σημαντικά

15:4525/05

ΕΕΑ: Οδηγός με τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στην εστίαση Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

15:3025/05

Κορωνοϊός: Τι είναι τα «διαβατήρια ανοσίας» Κορωνοϊός

15:2625/05

ΟΑΣΘ: Ανοίγει αύριο ο διαγωνισμός για τα 180 λεωφορεία Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

15:2625/05

Εξαφάνιση 31χρονου από την Αγία Παρασκευή Ελλάδα ,Κοινωνία

15:1525/05

Απείθαρχος οδηγικά ο Έλληνας Ελλάδα ,Κοινωνία

15:0025/05

Συγκλονίζει Βρετανίδα θύμα του «δράκου του Κάβου» Διεθνή ,Ελλάδα ,Κοινωνία

14:4525/05

Βράζουν… στο ίδιο καζάνι Αθλητισμός

14:4525/05

Ο ΣΕΒ για την απώλεια της Κ. Κυριακοπούλου Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

14:4325/05

Θεσ/νίκη: Δείτε το άνοιγμα των καταστημάτων καφέ και εστίασης (VIDEO) Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

14:3525/05

Ξανά «έστρωσε» τραπέζι η εστίαση (ΦΩΤΟ+VIDEO) Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

14:3025/05

Προϋπολογισμός: «Βουτιά» στα έσοδα στο α’ τετράμηνο του έτους Ελλάδα ,Οικονομία

14:1525/05

Θεσ/νίκη: Έτσι θα είναι ο σταθμός Βενιζέλου του μετρό (ΒΙΝΤΕΟ) Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

14:1525/05

Κύπρος-Κορωνοϊός: Καταργείται η υποχρεωτική καραντίνα Διεθνή ,Κορωνοϊός

14:0625/05

Βράβευση του δικηγόρου Α. Ντούγκα από τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

14:0025/05

Τέλος η σεζόν σε Euroleague και Eurocup Αθλητισμός ,Σημαντικά

13:5525/05

Πέθανε ο δικηγόρος Νίκος Δίγκας-Χαρδαλιάς Ελλάδα ,Κοινωνία

13:4525/05

Κορωνοϊός: Νέο κρούσμα στα Χανιά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:3825/05

Πώς θα λειτουργήσουν οι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

13:3025/05

Το σχέδιο για θωράκιση του ΕΣΥ στα νησιά Ελλάδα ,Υγεία

13:2225/05

Ουρές έξω από τα γραφεία της ΕΥΑΘ (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:1525/05

Τούρκος πρέσβης για Έβρο: Είναι τεχνικό ζήτημα, δεν είναι συνοριακή διαφωνία Διεθνή ,Ελλάδα

13:1225/05

Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτά τα δημοτικά σχολεία Ελλάδα ,Παιδεία ,Σημαντικά

13:0025/05

Ενημέρωση για την επαναλειτουργία των δημοτικών σχολείων (VIDEO) Ελλάδα ,Πολιτική

12:4625/05

Μετρό: Αυτοψία Καραμανλή στον σταθμό Βενιζέλου (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:4525/05

Καστοριά: Σύλληψη διακινητή παράτυπων μεταναστών Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

12:3925/05

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αγορά του Πειραιά (LIVE) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

12:3025/05

Επίθεση με βιτριόλι: Δε μίλησε για συνάδελφό της η 34χρονη Ελλάδα ,Κοινωνία

12:1525/05

Πέθανε ο συγγραφέας Κυριάκος Ντελόπουλος Ελλάδα ,Κοινωνία

12:0925/05

ΑΠΘ: Επανεκκίνηση σήμερα για τα εργαστήρια Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:0025/05

Έρχονται δάνεια έως 25.000 ευρώ- Ποιους αφορούν Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

11:5825/05

Ακαδημαϊκή συμμαχία για τη Δημοκρατία στα Βαλκάνια Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

11:4525/05

Πανελλήνιες: Πώς θα εξεταστούν οι υποψήφιοι Ελλάδα ,Παιδεία

11:3025/05

Γεωργιάδης: Στην κρίση αυτή όλοι θα χάσουμε από λίγο Ελλάδα ,Πολιτική

11:2425/05

Διακοπές νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:1525/05

Η Ελλάδα ευρωπαϊκό επίκεντρο και στον αθλητισμό Αθλητισμός

11:1025/05

Άνοιξαν οι καφετέριες στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

11:0025/05

Παπαθανάσης: Μεγάλο βήμα το άνοιγμα της εστίασης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

10:4625/05

Η ΙΚΕΑ με νέο τύπο μικρού καταστήματος πόλης Επιχειρήσεις

10:4525/05

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και κρύο Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

10:3025/05

Τούμπα: Διέρρηξε ΙΧ και συνελήφθη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:2225/05

Συνεργασία της Τρ. Πειραιώς με την ΜΙLKPLAN Επιχειρήσεις

10:1525/05

Σύλληψη δύο ατόμων έπειτα από καταδίωξη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:1225/05

Παγκράτι: “Έπεσε” ασανσέρ πολυκατοικίας Ελλάδα ,Κοινωνία

10:1225/05

EΔΑ ΘΕΣΣ: Μέλος του ευρωπαϊκού GD4S Ενέργεια ,Επιχειρήσεις

10:0725/05

Θεσ/νίκη: Δείτε το άνοιγμα των καταστημάτων καφέ και εστίασης (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:0025/05

Στεφανής: Οι Τούρκοι δεν μπήκαν ποτέ στο ελληνικό έδαφος Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

09:4525/05

ΕΣΠΕΘ: Δικαστική διεκδίκηση αναδρομικών Μ.ΕΜΘ Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:3325/05

Κορωνοϊός: Στους 172 οι νεκροί στην Ελλάδα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

09:3025/05

Πέλλα: 18χρονος μοτοσικλετιστής έπεσε σε αρδευτικό κανάλι Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

09:1525/05

Οι 15 φιναλίστ στον φοιτητικό διαγωνισμό καινοτομίας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

09:0025/05

Ποιες συντάξεις καταβάλλονται σήμερα Ελλάδα ,Παιδεία

08:4525/05

Κορωνοϊός: Ποιες θεραπείες μελετούν οι επιστήμονες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:3025/05

Γερμανία: Έχει δίκιο ο Τραμπ για τον ΠΟΥ αλλά… Διεθνή ,ΕΕ ,Κορωνοϊός

08:2025/05

Ελεύθερη για όλους η πρόσβαση στα νησιά Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

08:1025/05

«15+1 Καρέ Τέχνης» on line… για να μη μας λείψει τίποτα! Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

08:0325/05

Θεσ/νίκη: Εντοπίστηκαν οι δυο αγνοούμενοι ψαράδες Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:0025/05

Διευρύνονται οι πτήσεις εσωτερικού- Υποχρεωτική η μάσκα Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

07:5025/05

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο υπ. Υποδομών και Μεταφορών Δήμοι ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

07:4025/05

Διακοπές ρεύματος στη Χαλκιδική Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

07:3025/05

Με το Kalimera Breakfash η «Ανανιάδης» δυνατά στον τουρισμό Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός

07:2025/05

ΠΚΜ: Σε ποια σημεία εκτελούνται σήμερα εργασίες Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:1025/05

Πώς θα λειτουργήσει από σήμερα η εστίαση Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

07:0125/05

Ο καιρός σήμερα, Δευτέρα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ