Τα «αγκάθια» για την έναρξη λειτουργίας των κάμπινγκ

Τα «αγκάθια» για την έναρξη λειτουργίας των κάμπινγκ
Ευτέρπη Μουζακίτη

Αβεβαιότητα και ανησυχία κυριαρχεί στους ιδιοκτήτες για το άνοιγμα των κάμπινγκ – Πότε θα είναι έτοιμα τα κάμπινγκ να δεχθούν επισκέπτες- Ποια τα πρωτόκολλα υγείας για την πρόληψη κατά του COVID-19 – Κατακόρυφη μείωση και πολλαπλές ακυρώσεις των κρατήσεων.

Αντιμέτωποι με μεγάλες προκλήσεις θα έρθουν οι επιχειρηματίες που λειτουργούν κάμπινγκ και τουριστικές κατασκηνώσεις, καθώς θα πρέπει να εφαρμόσουν ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα και να καταρτίσουν ειδικό σχέδιο για τη διαχείριση ύποπτου περιστατικού για κορωνοϊό.

Από 1η Ιουνίου, ξεκίνησε και επίσημα η έναρξη λειτουργίας των κάμπινγκ. Ωστόσο, πολλοί είναι οι ιδιοκτήτες που επιλέγουν να ανοίξουν στις 15 Ιουνίου, σε συνδυασμό με το πρώτο στάδιο της απελευθέρωσης πτήσεων προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και προς το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» και την άφιξη των πρώτων τουριστών από το εξωτερικό.

Βέβαια, αρκετοί είναι οι ιδιοκτήτες που δεν θα ανοίξουν πριν τη 1η Ιουλιού. «Είναι πολλοί συνάδελφοι που δεν έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία των χώρων τους και δεν θέλουν να ανοίξουν ακόμα. Κάποιοι προτιμούν την 1 Ιουλίου που θα είναι πιο εντατικές οι πτήσεις» σημειώνει μιλώντας στο GRTimes ο Αντώνης Δεληδημητρίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κάμπινγκ Χαλκιδικής και της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επιχειρηματιών Κάμπινγκ.

Προσθέτει δε, πως το επίσημο άνοιγμα αφορά περισσότερο Έλληνες, καθώς υπάρχουν ακόμα αρκετά προβλήματα με τους επισκέπτες από το εξωτερικό. «Για παράδειγμα, τα σύνορα που άνοιξαν με την Βουλγαρία απαιτούν 7 μέρες καραντίνας. Η καραντίνα θα σταματήσει 15 του μηνός. Άρα ουσιαστικά ανοίγουμε 15 Ιουνίου, για να έχουμε πιθανόν Βαλκάνιους και Έλληνες τουρίστες» εξηγεί ο κ. Δεληδημητρίου.

«Η εικόνα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα κάμπινγκ είναι πως όλοι οι συνάδελφοι ετοιμάζονται. Καθαρίζουμε τους χώρους μας, ανοίγουμε, προμηθευόμαστε τα απαραίτητα μέσα και να ετοιμάσουμε την ενημερωτική καμπάνια για την πρόληψη κατά του κορωνοϊού. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει, διαφορετικά δεν θα μπορούμε να ανοίξουμε».

Κατακόρυφη πτώση των κρατήσεων στα κάμπινγκ

Αναφορικά με τις διανυκτερεύσεις που καταγράφουν τα κάμπινγκ πανελλαδικά, το 70% των επισκεπτών προέρχεται από το εξωτερικό. Βορειοδυτική Ευρώπη, Αμερική ακόμα και  Αυστραλία είναι οι περιοχές που προέρχονται οι τουρίστες που επιλέγουν τα κάμπινγκ στη χώρα μας. Το μεγαλύτερο ποσοστό βέβαια, προέρχεται από τα Βαλκάνια. Το 2018 καταγράφηκαν 2 εκατομμ. διανυκτερεύσεις, ενώ πέρσι σημειώθηκε αύξηση των επισκεπτών.

«Δεν ξέρουμε τι θα γίνει φέτος, η επισκεψιμότητα σχετίζεται με τις εξελίξεις της πανδημίας. Είχαμε πολλές κρατήσεις τους πρώτους μήνες του 2020. Ωστόσο, από τον Μάρτιο και μετά που εμφανίστηκε η πανδημία και έγιναν οι αποκλεισμοί, είχαμε πολλές ακυρώσεις. Ειδικά Μάρτιο-Απρίλιο-Μάιο που έρχονται οι περιηγητές, είχαμε ολικές ακυρώσεις. Πολλές ακυρώσεις σημειώθηκαν και τον Ιούνιο, γιατί αρκετά από τα κάμπινγκ δεν ήταν έτοιμα να ανοίξουν, σε συνδυασμό και με τα κλειστά σύνορα» επισημαίνει ο κ. Δεληδημητρίου.

Μάλιστα, στις κρατήσεις που είχαν γίνει από επισκέπτες κρατών που έχουν υψηλό αριθμό κρουσμάτων COVID-19, έχουν σημειωθεί ακυρώσεις για όλους τους μήνες του καλοκαιριού και τον Σεπτέμβριο.

Αυτή τη στιγμή, οι κρατήσεις είναι λιγοστές, ωστόσο «ανάσα» φαίνεται πως μπορεί να δώσει ο κοινωνικός τουρισμός. Ο κ. Δεληδημητρίου εξηγεί πάντως, πως οι περισσότεροι Έλληνες τουρίστες, «παραδοσιακά» προτιμούν τον Αύγουστο για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, οπότε υπάρχει ο φόβος να δημιουργηθεί το «αδιαχώρητο», πράγμα που ενδέχεται να έχει αρνητική επιρροή στην εξέλιξη της πανδημίας. Επισημαίνει την ανάγκη να υπάρξουν όρια στον κοινωνικό τουρισμό για τον Αύγουστο και να «μοιραστούν» τα εισιτήρια ανάμεσα στους υπόλοιπους μήνες.

Αναφορικά με τα κάμπινγκ 12μηνης λειτουργίας, από 13 Μαϊού είναι κλειστά. Πρόκειται για κάμπινγκ που βρίσκονται σε μεγάλα αστικά κέντρα, κοντά σε αρχαιολογικούς χώρους, όπως την Αρχαία Ολυμπία, τους Δελφούς, τα Μετέωρα, την Επίδαυρο και την Βεργίνα. Τα 12μηνα κάμπινγκ δουλεύουν με 99% ξένους σύμφωνα με τον πρόεδρο, «αυτά τα κάμπινγκ έχουν υποστεί ακόμα μεγαλύτερη ζημιά. Είχαν μεγάλες απώλειες και πλέον δεν έχουν ρευστότητα».

Μάλιστα, έχουν παρατηρηθεί και μειώσεις στο προσωπικό. «Θα υπάρχουν τεράστιες μειώσεις σε όλο τον τουρισμό, όχι μόνο στα κάμπινγκ.

«Τα αγκάθια»  για την έναρξη της λειτουργίας των κάμπινγκ

Σεμινάρια για πιθανό κρούσμα COVID-19, γιατροί που θα μπορούν να εξυπηρετούν τα κάμπινγκ καθώς και η εφαρμογή που θα ελέγχει αν τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα, είναι τα προβλήματα για τα οποία ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι περιμένουν διευκρινισεις.

«Δεν είμαστε έτοιμοι. Ακόμα δεν έχουν γίνει ούτε τα σεμινάρια, ούτε ξέρουμε που θα υπάρχουν γιατροί και που θα γίνουν νέες προσλήψεις, ώστε να ξέρουμε με ποιους θα μπορούμε να κάνουμε τη σύμβαση. Δεν μπορεί να πέσει όλο το βάρος στα νοσοκομεία των νομών. Υπάρχουν αυτά τα θέματα για τα οποία χρειαζόμαστε διευκρινήσεις.

Τα πρωτόκολλα, εύκολα ή δύσκολα, πρέπει να εφαρμοστούν, γιατί μιλάμε για θέματα υγείας και την πανδημία που αφορά όλο τον κόσμο. Ο,τι είναι δύσκολα και δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν άμεσα είναι δεδομένο. Υπάρχουν εφαρμογές που δεν έχουν ανοίξει ακόμα. Για παράδειγμα, κάποιος εργαζόμενος του κάμπινγκ, πρέπει να γίνει υπεύθυνος για πιθανό κρούσμα COVID-19. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παρακολουθήσουμε κάποιο σεμινάριο, το οποίο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί».

Παράλληλα, ο κ. Δεληδημητρίου εξηγεί πως υπάρχει μια δυσκολία για την τήρηση των αποστάσεων που πρέπει να κρατήσουν στις κατασκηνώσεις. «Είναι και θέμα ευσυνειδησίας των ανθρώπων που έρχονται, δεν μπορείς να τους παρακολουθείς αν κρατάνε την απόσταση του 1,5 μέτρου».

Επισημαίνει μάλιστα, πως σε πάρα πολλές περιοχές της χώρας δεν υπάρχει ιατρικό προσωπικό, το οποίο θα πρέπει να έχει σύμβαση με την τουριστική μονάδα, είτε κάμπινγκ είτε ξενοδοχείο είτε ενοικιαζόμενο.  Τα κάμπινγκ βρίσκονται εκτός αστικών κέντρων, όπου και δεν υπάρχουν γιατροί. «Έχουν προτείνει τη τηλεδιάσκεψη, αν παρουσιαστεί κάποιο ύποπτο κρούσμα, να διαγνώσει έστω από εκεί αν είναι COVID-19 και στη συνέχεια ο γιατρός να δώσει τις ανάλογες οδηγίες».

Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες κάμπινγκ βρίσκονται ακόμα σε αναμονή του ανοίγματος εφαρμογής, που θα έχει πρόσβαση το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο και ο ΕΟΔΥ, ο οποίος θα ελέγχει αν τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τι λείπει από κάθε κάμπινγκ και θα δίνει πρόσθετες οδηγίες.

«Κάθε χρόνο δίνω την ίδια συμβουλή στους κατασκηνωτές. Να αποφεύγεται το πενθήμερο του Αυγούστου. Θα το συμβούλευα, είτε είχαμε Covid-19 είτε δεν είχαμε. Τώρα, σίγουρα θα υπάρχει κάποιος συνωστισμός . Εκεί θα μπει κάποιο φρένο στην πληρότητα και θα σταματάνε. Όσοι μπορούν να κάνουν λίγο νωρίτερα ή λίγο αργότερα τις διακοπές τους. Τα κάμπινγκ είναι ένας ασφαλής προορισμός με προϋπόθεση πάντα να τηρηθούν τα μέτρα και οι επισκέπτες να είναι ευαισθητοποιημένοι. Οι επιχειρηματίες είναι αποφασισμένοι να προσπαθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο για την εύρυθμη λειτουργία των κάμπινγκ, καταλήγει ο κ. Δεληδημητρίου.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20:1010/07

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: «Παρών» στην 85η ΔΕΘ Θεσσαλονίκη

20:0010/07

ΑΠΘ: Σεμινάρια για υπερπροηγμένες τεχνολογίες Θεσσαλονίκη

19:5010/07

ΠΚΜ: Εκπαίδευση σε χιλιάδες τουριστικές επιχειρήσεις Περιφέρειες ,Τουρισμός

19:4010/07

Η αντιπολίτευση καταδικάζει τη μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί Κοινωνία ,Πολιτική

19:3010/07

ΥΠτΠ: Η συγκέντρωση δεν διαλύθηκε, προστατεύθηκε Κοινωνία

19:2010/07

ΠΚΜ: Ο γύρος της Ελλάδας σε 80 συναντήσεις Θεσσαλονίκη ,Περιφέρειες

19:1010/07

Θεσ/νικη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Αγιά Σοφιά Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:0010/07

Παπανδρέου σε Γεννηματά: «Έχω τις απόψεις μου» Ελλάδα ,Κόμματα ,Πολιτική

18:5010/07

Αγορά Ακινήτου: Δυο μήνες μετά το συμβόλαιο, ο καθορισμός του φόρου Ειδήσεις ,Οικονομία ,Φορολογία

18:4610/07

Αυξάνονται τα κρούσματα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:4010/07

Κορωνοϊός: Δραματική η κατάσταση στη Σερβία Διεθνή ,Κορωνοϊός

18:3010/07

CAS: Ανατροπή στην υπόθεση της Ξάνθης Αθλητισμός

18:1810/07

Κορωνοϊός: 60 νέα κρούσματα στη χώρα μας Κορωνοϊός

18:1510/07

Αυτός είναι ο δάσκαλος που αποπλάνησε 14χρονη μαθήτριας στην Ερέτρια Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

18:1010/07

Δένδιας για Αγία Σοφία: Πρόκληση για την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά Ελλάδα ,Κοινωνία

18:0010/07

Μενδώνη για Αγιά Σοφιά: Ανοιχτή πρόκληση προς όλο τον πολιτισμένο κόσμο Ελλάδα ,Κοινωνία

17:5010/07

Δικογραφία για αξιωματικό ΕΛ.ΑΣ -Φέρεται ότι εμπόδισε σύλληψη διαδηλωτή Ελλάδα ,Κοινωνία

17:4010/07

Ινδία-κορωνοϊός: Ρεκόρ νέων κρουσμάτων Διεθνή ,Κορωνοϊός

17:3010/07

Συνεχίζεται η διαβούλευση για τον «Μεγάλο Περίπατο» Ελλάδα

17:2710/07

Υπέγραψε το διάταγμα ο Ερντογάν-Τζαμί η Αγιά Σοφιά Διεθνή ,Σημαντικά

17:2010/07

Κορωνοϊός: Οι Βρυξέλλες διευρύνουν την υποχρεωτική χρήση μάσκας Διεθνή ,Κορωνοϊός

17:2010/07

Στοίχημα: O Μεγάλος Τελικός Κυπέλλου και η μαχήτρια Βίμποργκ Αθλητισμός

17:1510/07

Ε. Σώκου: Προκλητική και απαράδεκτη η τοποθέτηση της Ρ. Χρηστίδου Πολιτική

17:1010/07

Αγιά Σοφιά: Αυτή είναι η απόφαση του ΣτΕ – Διάγγελμα Ερντογάν Διεθνή

17:0010/07

Καρανίκας για εξαίρεση λιανεμπορίου από την επέκταση της μείωσης ενοικίου Ελλάδα

16:5710/07

Λεωφορείο εγκλωβίστηκε από παράνομα σταθμευμένο ΙΧ (VIDEO) Θέματα GR Times ,Κοινωνία

16:5010/07

Συλλήψεις για ναρκωτικά & παράνομη κατασκήνωση Ελλάδα ,Κοινωνία

16:4110/07

Έρχεται το Φεστιβάλ Επταπυργίου Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός ,Σημαντικά

16:4010/07

ΥΠΠΟΑ: Απαλλαγή τελών για εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους Ελλάδα ,Πολιτισμός

16:3210/07

Επιμελητήριο Πιερίας: Μείωση ενοικίου 40% για τον Ιούλιο και Αύγουστο Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

16:3010/07

Συνάντηση Α. Τσίπρα με παραγωγικούς φορείς της Νάξου Ελλάδα ,Κόμματα ,Πολιτική

16:2410/07

Σε απολογία καθηγητές του ΑΠΘ για υπερτιμημένη αγορά κτιρίων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

16:2010/07

Καλαφάτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίστηκε με το πεζοδρόμιο Ελλάδα ,Πολιτική

16:1110/07

Ο κύβος «ερρίφθη»: Μετατρέπεται σε τζαμί η Αγιά Σοφιά! Διεθνή

16:1010/07

Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη – Φον ντερ Λάιεν Διεθνή

16:0010/07

ΚΙΝΑΛ: Τελεσίγραφο Γεννηματά στους «αντάρτες» Ελλάδα ,Κόμματα ,Πολιτική

15:5010/07

e-ΕΦΚΑ: Πώς θα γίνεται η εξυπηρέτηση των πολιτών Ελλάδα ,Κοινωνία ,Φορολογία

15:5010/07

ΥΠΑ: Συνεχίζεται η πτώση στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια Ελλάδα ,Κοινωνία ,Τουρισμός

15:4010/07

Δένδιας: Η Ελλάδα αντέδρασε γρήγορα στο ξέσπασμα της πανδημίας Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

15:3710/07

Τσιόδρας: Ανησυχώ για τα Βαλκάνια – Τι συζητήθηκε στο Μαξίμου Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

15:3010/07

Νορβηγία: Για ποιες χώρες αίρει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:2610/07

Φωτιά στον Ασπρόπυργο Ελλάδα ,Κοινωνία

15:2010/07

Μ. Σχοινάς για Αγία Σοφία Διεθνή

15:1010/07

Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙ: Πιστώνονται σήμερα 135,4 εκατ. ευρώ Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κορωνοϊός

15:0010/07

Ρόδος: Νέα υπόθεση αποπλάνησης μαθήτριας από καθηγητή Ελλάδα ,Κοινωνία

14:5910/07

Πέτσας: Μόνο με αρνητικό τεστ θα περνούν από τον Προμαχώνα Ελλάδα ,Σημαντικά ,Τουρισμός

14:5010/07

Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη Συρία Διεθνή ,Κορωνοϊός

14:4010/07

Θεοχάρης: Τα κρούσματα στα σύνορα δείχνουν ότι οι προσπάθειές μας αποδίδουν Ελλάδα ,Πολιτική ,Τουρισμός

14:3010/07

ΠΟΕΔΗΝ: Πανελλαδική στάση εργασίας την Τετάρτη (15/7) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Υγεία

14:2610/07

Πυρκαγιά στο Λουτράκι Ελλάδα ,Κοινωνία

14:2010/07

Με passοtempo σήμερα Αθλητισμός

14:1510/07

Πανελλαδικές 2020: Οι βαθμολογικές επιδόσεις σε αριθμούς (ΠΙΝΑΚΕΣ) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Παιδεία

14:1010/07

Θεσ/νίκη: Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών Θεσσαλονίκη

14:0610/07

Πάιατ: Η Θεσσαλονίκη κέντρο τεχνολογίας (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

14:0510/07

Θεσ/νίκη: Μήνυση για τις φθορές στο ντεκ της Ν. Παραλίας Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:0010/07

Δώρο Πάσχα: Προθεσμία υποβολής του εντύπου από τους εργοδότες Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

13:5010/07

Ποιες χώρες φιγουράρουν στη λίστα της… απάτης και κατάχρησης ευρωπαϊκών κονδυλίων Διεθνή ,ΕΕ ,Οικονομία

13:4710/07

Θεοδωρικάκος: Κανένας δήμος εκτός του «Αντ. Τρίτσης» Θέματα GR Times ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

13:4310/07

Συναγερμός στον Προμαχώνα – Πληροφορίες για δεκάδες θετικά κρούσματα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:4010/07

ΕΕΑ: Διανομή υγειονομικού υλικού σε επιχειρήσεις και κοινωνικά ιδρύματα (VIDEO) Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

13:3010/07

Χατζηδάκης: Τρία εκατομμύρια για την αναγέννηση του Πάρκου Τρίτση Ελλάδα

13:2010/07

«Πατείς με πατώ σε» σε πανηγύρι στην Κοζάνη (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

13:1910/07

Βερολίνο καλεί Θεσσαλονίκη: Τουρισμός στα ‘3Τ’ Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Τουρισμός

13:1810/07

Δικαίωση του ΠΑΟΚ από το CAS Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Σημαντικά

13:1010/07

ΚΕΠ: Με διευρυμένο ωράριο και χωρίς ραντεβού στη Θεσσαλονίκη Δήμοι ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

13:0010/07

Μουφτής Κομοτηνής: Η Αγία Σοφία είναι Χριστιανικός Ναός Ελλάδα

12:5010/07

Καταστροφές και βανδαλισμοί στην Αθήνα – Εικόνες μετά την πορεία Ελλάδα ,Κοινωνία

12:4010/07

Voucher 300 ευρώ για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα! Ελλάδα ,Κοινωνία ,Τουρισμός

12:3010/07

Έκτακτες διακοπές νερού σε 5 περιοχές της Θεσσαλονίκης Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:3010/07

Διαρρήκτες άρπαξαν από εικόνες μέχρι… γραμματόσημα και ένα βιολί! Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:2010/07

Επίσκεψη Τζέφρι Πάιατ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκη

12:1010/07

Καταγγελία Ειδικών Φρουρών: Αστυνομικός απέτρεψε σύλληψη κουκουλοφόρου Ελλάδα ,Κοινωνία

12:0010/07

Μόσιαλος: Ήταν θέμα χρόνου να αυξηθούν τα κρούσματα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

11:4510/07

Στην… πυρά εκατοντάδες κιλά ναρκωτικών Ελλάδα ,Κοινωνία

11:3410/07

Πανελλαδικές 2020: Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες – Δείτε τις εδώ Ελλάδα ,Κοινωνία ,Παιδεία

11:3010/07

Αναστολή σύμβασης εργασίας: Διευκρινίσεις για υποβολή δηλώσεων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

11:2710/07

Επιχείρηση υποβρύχιου καθαρισμού στην Αρετσού (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) Δήμοι ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

11:1510/07

Έκρυβε αρχαία νομίσματα και όπλα Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

11:0910/07

Ποιοι δικαιούνται μείωση ενοικίου τον Ιούλιο και τον Αύγουστο Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

11:0510/07

Σε εξέλιξη η φωτιά στη Βάρη – Άνοιξε ο δρόμος Βάρης – Κορωπίου Ελλάδα ,Κοινωνία

11:0010/07

Αυξήθηκαν οι «ραγισμένες» καρδιές λόγω στρες στη διάρκεια της πανδημίας Κορωνοϊός ,Υγεία

10:4910/07

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τον αγνοούμενο σέρφερ Ελλάδα ,Κοινωνία

10:4510/07

Βορίδης: Αλλάξαμε το τοπίο στον πρωτογενή τομέα μέσα σε ένα χρόνο Αγροτικά ,Ελλάδα ,Πολιτική

10:3010/07

Αγνοείται σέρφερ στην Πάτρα Ελλάδα ,Κοινωνία

10:1510/07

Καλλιεργούσε κάνναβη σε στάνη! Ελλάδα ,Κοινωνία

10:1110/07

Φωτιά στη Βάρη κοντά στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδα ,Κοινωνία

10:0010/07

Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Η περιοχή μας είναι ασφαλής Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

09:4510/07

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα – Ποιες περιοχές κινδυνεύουν Ελλάδα ,Κοινωνία

09:3010/07

Σκυλακάκης: Ως μη γενόμενες οι αυξήσεις που φαίνονται στην ΑΑΔΕ Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

09:2510/07

«Καμπανάκι» λοιμωξιολόγων για δεύτερο «κύμα» και κλείσιμο Προμαχώνα (ΒΙΝΤΕΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

09:0410/07

Ανησυχία για τον κορωνοϊό- Σήμερα η τηλεδιάσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:4910/07

Έκτακτη διακοπή νερού στη Μενεμένη Ελλάδα ,Κοινωνία

08:4510/07

Αθήνα: «Ντου» του Ρουβίκωνα σε τράπεζα Ελλάδα ,Κοινωνία

08:3010/07

UNESCO: Μήνυμα στην Άγκυρα για την Αγιά Σοφιά Βαλκάνια ,Διεθνή ,Κοινωνία

08:1510/07

Πειραιάς: Νεκρή γυναίκα στο λιμάνι με τραύμα από μαχαίρι Ελλάδα ,Κοινωνία

08:0010/07

Πανελλαδικές 2020: Μετά τις 12 το μεσημέρι οι βαθμολογίες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Παιδεία

07:5010/07

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη Σειραγάκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:3010/07

Σάπες: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο πευκοδάσος Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

07:2010/07

Πολύωρη διακοπή νερού στη Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:1010/07

Οι Αμερικανοί έτοιμοι να διεκδικήσουν ΟΛΑ και ΟΛΚ Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:0010/07

Β. Ελλάδα: Διπλή πληγή το μονόπλευρο κλείσιμο των συνόρων Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:0010/07

Χαλκιδική: Ένας χρόνος από το απρόβλεπτο, γρήγορο και φονικό μπουρίνι Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Περιβάλλον

07:0010/07

Ο καιρός σε όλη τη χώρα για σήμερα, Παρασκευή Κοινωνία ,Σημαντικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ