ΤΕΑΕΠ: 900 εκατ. στους κλάδους που πλήττονται περισσότερο

ΤΕΑΕΠ: 900 εκατ. στους κλάδους που πλήττονται περισσότερο

Η Τράπεζα Εμπορίου και Ανάπτυξης Ευξείνου Πόντουτο (ΤΕΑΕΠ) δεσμεύεται να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνεχίσει να υποστηρίζει τους πελάτες και τις χώρες μέλη της στη μάχη που δίνουν απέναντι στην πανδημία του COVID 19. Η Τράπεζα,  το 2020 θα διαθέσει 900 εκατ. ευρώ για τους κλάδους που πλήττονται περισσότερο από την κρίση, ενώ θα παρέχει βοήθεια σε Δήμους και επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

“Η Τράπεζα προτίθεται να επικεντρώσει τη χρηματοδότησή που προβλέπεται για νέες χρηματοδοτήσεις μέσα στο 2020, ύψους περίπου 900 εκατομμύριων ευρώ, για να βοηθήσει τους κλάδους και τις βιομηχανίες που πλήττονται περισσότερο από την αναταραχή που προκαλείται από την πανδημία του  COVID-19. Στις τρέχουσες κρίσιμες συνθήκες και αλλαγές στην αντίληψη των αγορών  για τους  κινδύνους  και τη ρευστότητα, η Τράπεζα συνεχίζει να βοηθά τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, το πιο ευάλωτο τμήμα της οικονομίας, και να παράσχει την  υποστήριξη που χρειάζονται τα κράτη μέλη και οι πελάτες μας. Θα προσφέρουμε πρόσθετη τεχνική βοήθεια στους ενδιαφερόμενους πελάτες για την ευκολότερη  προετοιμασία των χρηματοδοτικών προτάσεων, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματικών σχεδίων, μελετών σκοπιμότητας, εκτιμήσεων περιβαλλοντικών επιπτώσεων κλπ.

“Η Τράπεζα θα επικεντρωθεί στην παροχή βοήθειας σε  δήμους, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, βιομηχανίες και φαρμακευτικές εταιρείες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πάλης εναντίον του Covid-19”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ