Θεσσαλονίκη: Μεγάλη κινητοποίηση οδηγών ταξί (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη κινητοποίηση οδηγών ταξί (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη συγκέντρωση οδηγών ταξί στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο πεντάωρης στάσης εργασίας που πραγματοποιούν σήμερα, με σκοπό να κάνουν γνωστά τα αιτήματά τους για οικονομική ενίσχυση.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Συγκεκριμένα, εκατοντάδες ταξί της πόλης έχουν συγκεντρωθεί στην οδό Μιχαήλ Ψελλού, με σκοπό να μετακινηθούν σε συνέχεια στο ΥΜΑΘ ώστε αντιπροσωπεία να παραδώσει επιστολή με τα αιτήματά τους στον πρωθυπουργό.

Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη διαβουλεύσεις εκπροσώπων των οδηγών ταξί με την αστυνομία η οποία δεν φαίνεται διατεθειμένη να επιτρέψει σε τόσο μεγάλο όγκο αυτοκινήτων να κοιμηθεί μαζικά προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα προς το Διοικητήριο ενώ σημειώνεται πως στο σημείο βρίσκονται αρκετές αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως είπε και ο πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Θεσσαλονίκης, Κλήμης Λεοντιάδης, το πιθανότερο είναι να επιτραπεί σε μία αντιπροσωπεία να μεταβεί προς το σημείο όπου θα βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης ώστε να έχουν συνάντηση μαζί του και να του μεταφέρουν τα αιτήματα του κλάδου.

«Είμαστε μία πληττόμενη επιχείρηση και έχουμε επιδοτηθεί μόνο με 800 ευρώ κατά την περίοδο του πρώτου lockdown», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο κ. Λεοντιάδης εξηγώντας ποια είναι τα αιτήματα που θα θέσουν στον κ. Μητσοτάκη.

Ενημέρωση τελευταίας στιγμής

Καθώς ικανοποιήθηκε το αίτημα των ιδιοκτητών ταξί για συνάντηση με τον πρωθυπουργό, αναστέλλεται η στάση εργασίας και δεν θα πραγματοποιηθεί μαζική μετακίνηση προς του ΥΜΑΘ. Συγκεκριμένα, κατόπιν συμφωνίας, θα επιτραπεί σε τρία ταξί να προσέλθουν στο Διοικητήριο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ