Με τα εργαλεία της Nissan «Patrol, Navara, TITAN και Terra» στην έρημο της Σαχάρας

Tags#: moto | Nissan

Με τα εργαλεία της Nissan «Patrol,  Navara, TITAN και Terra» στην έρημο της Σαχάρας

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Επί παντός εδάφους, ταξιδεύουν τις μέρες αυτές τα τετρακίνητα pickup και SUV της Nissan διασχίζοντας την σκληροτράχηλη έρημο της Σαχάρας.

Το team των off road αυτοκινήτων αποτελούν το θηριώδες Nissan Patrol, Navara, το «πλοίο της ερήμου» TITAN και το εκπληκτικά ευέλικτο Terra,  τα οποία ξεδιπλώνουν τις αρετές τους στη γη των Touareg, που εξακολουθούν να ζουν με τις καμήλες τους.

Η περιπέτεια ξεκίνησε από την πόλη Er-Rachidia στο ανατολικό Μαρόκο, με πληρώματα ανθρώπους του ειδικού τύπου, που έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν τις κορυφαίες δυνατότητες των φορτηγών και SUV της Nissan, μέσα στις δύσκολες συνθήκες της οροσειράς του Άτλαντα, που εκτείνεται σε περισσότερα από 2.500 χιλιόμετρα, σε όλη τη βόρεια Αφρική.

Το 2006 και το 2007, ένας αυτοκινητόδρομος που διασχίζει την Er-Rachidia, μια πόλη περίπου 90.000 ατόμων που βρίσκεται σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή, αποτελούσε μέρος της διαδρομής του φημισμένου Ράλι Paris – Dakar.

Γνωστή και με την ονομασία   “η πύλη της ερήμου”, αυτή η διαδρομή των 400 χιλιομέτρων ήταν γνωστή για τις  περισσότερες μορφολογικές αλλαγές στο έδαφος του αγώνα, ενώ  ήταν διαβόητη και για τις εξαντλητικές συνθήκες.

Η γκάμα των σκληροτράχηλων εργαλείων της Nissan, Patrol, Navara, TITAN και Terra αποτελεί μέρος της ολοένα και πιο δημοφιλούς κατηγορίας ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, η οποία φέτος αγγίζει το 1 εκατομμύριο πωλήσεις, παγκοσμίως.

Η εμπειρία των 80 και πλέον χρόνων της Nissan δίνει στα νέα μοντέλα κατασκευαστική υπεροχή, στον χώρο των καινοτόμων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ