Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποσωληνώθηκε και παραμένει στη ΜΕΘ (VIDEO)

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποσωληνώθηκε και παραμένει στη ΜΕΘ (VIDEO)

Στην Εντατική του Ευαγγελισμού παραμένει ο Ανδρέας Μικρούτσικος όπως είπε στο Happy Day η Σοφία Βόσσου. Η υγεία του γνωστού παρουσιαστή, που διασωληνώθηκε προληπτικά, παρουσιάζει βελτίωση και στο πλευρό του βρίσκονται διαρκώς ο γιος του και η σύντροφός του.

«Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα γιατί πολλά λέγονται και δημιουργούνται άλλες εντυπώσεις και δεν θέλω. Διασωληνώθηκε προληπτικά για λίγες ώρες και τώρα έχει αποσωληνωθεί και είναι καλά, πηγαίνει καλύτερα. Εδώ και πριν 1,5 μήνα περίπου, μπήκαμε στο νοσοκομείο στον Ευαγγελισμό γιατί έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο για το ουροποιητικό του» είπε και πρόσθεσε: «Έχει υποκείμενα ο Ανδρέας, δηλαδή τα πνευμονάκια του, η καρδούλα του, από την προηγούμενη κατάσταση. Κάποια λοίμωξη πρέπει να πήρε και αυτό του έκανε χαμηλό οξυγόνο με αποτέλεσμα οι γιατροί προληπτικά για κάποιες ώρες να τον διασωληνώσουν».

«Η αλήθεια είναι τώρα ότι αποσωληνώθηκε, είναι μια χαρά, παραμένει στην εντατική για να τον φροντίσουν, να τον έχουν για λίγες ώρες και θα επιστρέψει στο δωμάτιο, είναι κοντά του ο γιος του βέβαια και η σύντροφος του» ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διασωληνωμένος στην εντατική ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ