Χαρά Παππά: Γιατί ο πατέρας της δεν “ενέκρινε” τον Μπουράκ

Χαρά Παππά: Γιατί ο πατέρας της δεν “ενέκρινε” τον Μπουράκ

Η Χαρά Παππά μίλησε για τη γνωριμία και τον έρωτα και την πιθανότητα γάμου με τον Μπουράκ αλλά και τις ενστάσεις του μπαμπά λόγω της διαφοράς ηλικίας.

Η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί έχουν μια σχέση που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα το μοντέλο δεν χάνει ευκαιρία να εκφράζει τον έρωτά της προς το “άλλο της μισό”.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου τρία χρόνια, ενώ τον τελευταίο καιρό συγκατοικούν στην Τουρκία.

Η Χαρά μίλησε για την γνωριμία τους: “Τον γνώρισα σε νυχτερινό κέντρο. Κοιταζόμασταν πολλές ώρες, πέρασε ένα τρίωρο. Νομίζω ότι εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση, εκείνος νομίζει ότι την έκανα εγώ. Έφυγα πολύ νωρίς για Τουρκία, γνώρισα την οικογένειά του, γνώρισε τη δική μου. Δεν τον είχα δει στη σειρά”.

Όσον αφορά την διαφορά ηλικίας, αλλά και την αντίδραση των γονιών της παραδέχτηκε: “Ο μπαμπάς μου σίγουρα είχε ένα θέμα με την ηλικία του Μπουράκ. Καταλαβαίνω ότι η διαφορά είναι μεγάλη. Ο μπαμπάς μου είναι 52 ετών και ο Μπουράκ 47. Δεν του ανακοίνωσα εγώ τη σχέση μου με τον Μπουράκ, αλλά η αδερφή μου”.

Σχετικά με την οικογένεια του συντρόφου της αποκάλυψε πως στον μπαμπά του Μπουράκ αρέσει πολύ η ελληνική μουσική και μάλιστα όταν τον γνώρισε άκουγε Πάολα, ενώ η μαμά του είνια πολύ ανοιχτόμυαλη και έλεγε στον Μπουράκ ότι βρήκε έναν “άγγελο”. Με τον γιο του Μπουράκ παίζει όλη την ώρα και όπως η ίδια παραδέχτηκε είναι “ο,τι καλύτερο”!

Όσον αφορά την Ελλάδα, η Χαρά αποκάλυψε πως στον Μπουράκ αρέσει πολύ και μάλιστα, προσπαθεί να ανοίξει πόρτες στη χωρά προκειμένου να μεταφερθούν μαζί εδώ. Βέβαια η ίδια δηλώνει διχασμένη καθώς δεν θέλει να πάρει έναν πατέρα από το παιδί του.

Πηγή: news247.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top