Έρρικα Πρεζεράκου: Δείχνει για πρώτη φορά το χέρι της μετά το ατύχημα

Έρρικα Πρεζεράκου: Δείχνει για πρώτη φορά το χέρι της μετά το ατύχημα

Η Έρρικα Πρεζεράκου συνεχίζει να αντιμετωπίζει με δύναμη και επιμονή τις δυσκολίες στη ζωή της. Η ίδια το καλοκαίρι που μας πέρασε είχε ένα σοβαρό ατύχημα όταν η προπέλα σκάφους την τραυμάτισε.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των διακοπών της και ενώ βρισκόταν στη θάλασσα, η προπέλα του σκάφους έκοψε μέρος του δεξιού χεριού της.

Η πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ οδηγήθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Ευτυχώς το ένα απ΄ τα δυο δάχτυλα της σώθηκε. Πλέον, παρά την απώλεια ενός δακτύλου, η κατάσταση του χεριού της είναι πολύ καλύτερη.

Πρόσφατα σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!» η αθλήτρια είχε δηλώσει σχετικά:

«Το χέρι μου δεν είναι λειτουργικό ακόμα. Τους τελευταίους μήνες κάνω καθημερινά τρίωρες φυσικοθεραπείες, χειρομάλαξη, ασκήσεις σε ειδικό μηχάνημα, ενώ στο μέλλον θα χρειαστεί να υποβληθώ σε δύο τουλάχιστον χειρουργεία, επειδή, τώρα του λείπουν κάποιοι μύες. Σε άλλα δάχτυλα έχω αίσθηση αφής, σε άλλα όχι, ο αντίχειρας και ο δείκτης κλείνουν δύσκολα, δεν έχουν δύναμη και δεν μπορώ να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητά μου. Για παράδειγμα, δεν μπορώ να πιάσω ένα πιρούνι, να δακτυλογραφήσω, να κρατήσω το μολύβι. Κάνω προσπάθειες να μάθω να γράφω με το αριστερό».

Τώρα η Έρρικα Πρεζεράκου μοιράζεται στο Instagram μια φωτογραφία, δείχνοντας το χέρι της για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό της.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ