Γιαννάκος για Φουρθιώτη: Το Δρομοκαΐτειο δεν είναι παραθεριστικός χώρος

Γιαννάκος για Φουρθιώτη: Το Δρομοκαΐτειο δεν είναι παραθεριστικός χώρος

Την διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης ζήτησε ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος επιδιώκει την εισαγωγή του σε ψυχιατρική κλινική και συγκεκριμένα στο Δρομοκαΐτειο.

Λίγες εβδομάδες μετά τον εγκλεισμό του στις φυλακές Κορυδαλλού, δήλωσε στη διεύθυνση των φυλακών ότι έπεσε από το κρεβάτι του τη νύχτα και χτύπησε στον αυχένα. Αμέσως οδηγήθηκε στο ιατρείο των φυλακών, όπου εξετάστηκε αλλά δεν βρέθηκε κάτι ανησυχητικό.

Σχολιάζοντας το περιστατικό ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε πως οι γιατροί έκριναν πως δεν χρήζει εισαγωγής ο Μένιος Φουρθιώτης. «Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτή την εξέλιξη έχουμε τραυματική εμπειρία από προηγούμενους επώνυμους όπως η κ. Βίκυ Σταμάτη. Νοσηλεύτηκαν επί μακρόν, αναστάτωσαν τη λειτουργία του νοσοκομείου, με τα προνόμια που ζητούσαν να έχουν. Μας έβλεπε ως υπηρετικό προσωπικό», επεσήμανε ο κ. Γιαννάκος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN και συνέχισε:

«Ο κ. Φουρθιώτης από την πρώτη στιγμή έδειξε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ζήτησε νερό, του πήγαμε από τον ψύκτη, ήθελε εμφιαλωμένο νερό, ζήταγε τα παραπεμπτικά του σε φάκελο, έλεγε ότι έχασε κιλά στη φυλακή και ότι θα πρέπει να έρθει στο Δρομοκαΐτειο να ξεκουραστεί. Το Δρομοκαΐτειο δεν είναι παραθεριστικός χώρος για το κάθε ψώνιο. Συνήθως είναι προθάλαμος για αποφυλάκιση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννάκος.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ