Η Μαρία Ναυπλιώτου για τον γάμο, τα παιδιά και τη “μάχη” με τον χρόνο

Η Μαρία Ναυπλιώτου για τον γάμο, τα παιδιά και τη “μάχη” με τον χρόνο

Η Μαρία Ναυπλιώτου σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο “Ενώπιος Ενωπίω” για τη σχέση της με τον χρόνο, την απόφασή της να μην κάνει οικογένεια και το πόσο κοντά βρέθηκε στο να παντρευτεί.

“Είμαι πιο ήσυχη από ποτέ τώρα” ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

“Ζήτησα βοήθεια όταν ήμουν αρκετά νέα και επέλεξα έναν άνθρωπο, ο οποίος με βοήθησε να δημιουργήσω μια σχέση με τον εαυτό μου, κάναμε μαζί μια αρχαιολογική ανασκαφή στα ενδότερα, στα βαθύτερα και στα ουσιαστικότερα, εντοπίσαμε τα σημεία τα αρνητικά και τα σκοτεινά, που δεν με άφηναν να ισορροπήσω και προχωρήσαμε σε μια γενικότερη ανοικοδόμηση και ισορροπία. Ότι μας χαρίζει η ισορροπία έχει να κάνει με τη σχέση με τον εαυτό μας” είπε η Μαρία Ναυπλιώτου.

Η Μαρία Ναυπλιώτου παραδέχεται ότι έφτασε κοντά στον γάμο

“Είχα μια σχέση όταν ήμουν νέα, 10 χρόνων, που ήταν λίγο πριν το γάμο, όμως δεν τα καταφέραμε και ευτυχώς γιατί αυτό ήταν το κομβικό σημείο για μένα που αναζήτησα και βοήθεια γιατί είχα πάρα πολλές απορίες και προβληματισμούς. Δεν έχει να κάνει με την καριέρα μου αυτή η επιλογή, έχει να κάνει με ουσιαστικότερα κομμάτια. Έχει να κάνει με το πως αντιλαμβάνομαι εγώ τη συντροφικότητα η έναν γάμο άσχετα αν πέσει μια υπογραφή στην εκκλησία η στο δημαρχείο. Δεν αποκλείω μια συντροφικότητα ή έναν γάμο για την προσωπική μου ζωή” περιέγραψε.

Η Μαρία Ναυπλιώτου για τη σχέση της με τον χρόνο

“Όταν μπήκα στην 5η δεκαετία της ζωής μου, πέρασα τη δύσκολη στιγμή” σημειώνει.

“Πέρασα τη δύσκολη στιγμή στα 41 με 46… την τρέλα της μέσης ηλικίας που ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με ένα καινούργιο φάσμα και αρχίζει να διαπραγματεύεται πια το γήρας, τη φθορά και το θάνατο ακόμα και αν τα σημάδια δεν είναι δυνατά. Και παρόλο που είχα αυτή τη δύσκολη εμπειρία με τους γονείς μου και ήρθα σε επαφή με το θάνατο εις διπλούν μετά από παρατεταμένη ασθένεια, νόμιζα ότι είχα εξοικειωθεί, η αλήθεια είναι ότι τα είδα όλα. Μετά από αυτό όμως έφυγε η μεγάλη αγωνία. Χαίρομαι περισσότερο τη ζωή, απολαμβάνω περισσότερο, είμαι πολύ πιο ήσυχη, δεν έχω φόβο θανάτου, δεν έχω αυτή τη αγωνία, αυτό που με απασχολεί είναι οι άνθρωποι που αγαπώ να είναι καλά” ανέφερε.

“Το κεφάλαιο οικογένεια έχει κλείσει για μένα. Ήταν μια απόφαση που έκανα πολύ συνειδητή και δεν είναι ανοικτό. Είναι μια συνειδητή επιλογή που έγινε πολλά χρόνια πριν δεν χρειάστηκε να φτάσω στα πενήντα. Είμαι ανοικτή σε ανθρώπινες σχέσεις και ενδεχόμενα γιατί θέλω να ζήσω όμορφα” συμπλήρωσε.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ