Ιδιαίτερος διάλογος ανάμεσα σε Τζένη Θεωνά – Δήμο Αναστασιάδη

Ιδιαίτερος διάλογος ανάμεσα σε Τζένη Θεωνά – Δήμο Αναστασιάδη

Η απολαυστική τηλεοπτική στιγμή του ζευγαριού στο The 2night Show

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Τζένη Θεωνά, το βράδυ της Πέμπτης. Και όπως συνηθίζει φέτος ο παρουσιαστής, θέλησε να αιφνιδιάσει την καλεσμένη του, καλώντας στο τηλέφωνο το σύντροφό της, Δήμο Αναστασιάδη. Ωστόσο, η εξέλιξη δεν ήταν και τόσο αναμενόμενη.

Ο τραγουδιστής δεν σήκωνε το τηλέφωνό του, ενώ όταν προσπάθησαν να καλέσουν τη μητέρα του και εκείνη δεν απαντούσε στην κλήση. Η Τζένη Θεωνά, τότε, θέλησε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, αλλά και πάλι ο αγαπημένος της δε σήκωνε το τηλέφωνο.

«Μα γιατί δεν το σηκώνει;» απόρησε η ηθοποιός στον αέρα του The 2night Show. Για να συνεχίσει: «Δεν γίνεται αυτό το πράγμα! Τα λέω και τώρα δικαιώνομαι πανελλαδικά», εννοώντας πως ο Δήμος Αναστασιάδης δεν είναι και ο πιο συνεπής στις τηλεφωνικές κλήσεις.

Μόλις εκείνος απάντησε, ακολούθησε ένας ιδιαίτερος και απολαυστικός διάλογος.

«Αγάπη μου, σε παίρνει ο Γρηγόρης γιατί δεν το σηκώνεις», του είπε. Για να πάρει το λόγο ο Αρναούτογλου. «Καλά, Δήμο, δεν ξέρεις που έχει έρθει η γυναίκα σου για συνέντευξη;», αναρωτήθηκε με χιούμορ.

Η κλήση πέρασε στον αέρα της εκπομπής και η κουβέντα συνεχίστηκε.

«Από μικρός δεν έχω καθόλου καλή σχέση με το κινητό μου είναι η αλήθεια. Ακόμα και με το σταθερό δηλαδή», παραδέχθηκε ο τραγουδιστής, ενώ δε δίστασε να «αδειάσει» την αγαπημένη του, όταν ο παρουσιαστής εξέφρασε τον προβληματισμό της Τζένης Θεωνά στο γεγονός πως εκείνος δεν σηκώνει ακόμα και στην ίδια το τηλέφωνο.

«Η Τζένη έχει νεύρα γενικά… Δεν συμβαίνει μόνο με εμένα», είπε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Πηγή: Newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ